2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cihazda 13.5 cikmisti kanda da 13.5 çıktı. Bı de direct coomb negatif çıkmış inşallah iyi bir seydir

Bende yenidoğan çok aldım boyu şimdiden ultrasonda 50 cm…Elimde patlayacak muhtemelenKurutmaya atmayayım bari…
aman sakın atma küçülüverir
bebeğim sarılık oldu. Cihazla ölçüldü 13.5 çıktı kan tahlili istedi Dr . Eğer kanda yüksek çıkarsa bu gece ışın tedavisi alacak çok üzgünüm cok
canım sonradan gördüm kanda da 13.5 çıkmış hiç canını sıkma bol bol beslersin ışın tedavisine gerek kalmaz
çok haklısın herkes söyledi ama benim bebeler minyon oluyor diye küçük aldım
bi kızım bi oğlum var dükkan kapandı sonraki bebe torunlarım olur ancak

İnsallah ya. Vala çok ağladım. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar hep

Selam kizlar. Uykusuzluktan bayilmak uzereyim artik midelerim bulanio o derece. Esimde dalga gecio ne o hamilemisin die allah korusun 3. Yu allah isteyene versin oyle cok korkuyorum ki nerdeyse adami hadim edicem gerci henuz munasebet icin cok erken ama tasasi dustu ustume simdiden gerci mukemmel bi duygu dogurmak ozluyorum bile ama uykusuzlugumu hatirlayinca odum kopuyor kaza olacak die 1 saat once mama yedirdim uyuttum ohh dedim uyur 2 saat az dinleneyim uzandim anam sanki sensor takmislar benim kiza mikirda mikir mikirda mikir yatirmiyor bir turlu cani sagolsun... Bu arada bu gun 3. Doz asimi olacagim 3 te insallah cok hasta etmez asi beni

Bende yenidoğan çok aldım boyu şimdiden ultrasonda 50 cm…Elimde patlayacak muhtemelenKurutmaya atmayayım bari…
Benimki 50 cm dogdu 15 gun anca giydi yenidogan zibinlari bende bacaklarini kestim ust olarak giydirdim bir iki dun gittim 3 6 ay alisveris yaptim mecburen annem bakti 2 saat jet hiziyla gittim geldim. 3 6 ay dada yaka sorun oluyor acik kaliyor

İnsallah ya. Vala çok ağladım. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar hep
Iste bunu yapmaaaa
Hem
Kendine hem
Bebene
Cok yuksek degil kisa bi isin tedavisiyle iyi olacak ins
Bizimki 30 lara çıkmıştı
Ve operasyon gecirmek zorunda kaldık
Cok sukur erken fark edilmiş

Benimki 50 cm dogdu 15 gun anca giydi yenidogan zibinlari bende bacaklarini kestim ust olarak giydirdim bir iki dun gittim 3 6 ay alisveris yaptim mecburen annem bakti 2 saat jet hiziyla gittim geldim. 3 6 ay dada yaka sorun oluyor acik kaliyor
Ayyy evet hatırlıyorum kızımda yakası açık kalırdı sinir olurdum:/…3-6 ay da aldım ama yenidoğanı abartmışım ne akla hizmetse işte…

Kizlar sarılık derecesi kaç olduğunda işin tedavisine gerek oluyor. Bilginiz var mi
Benim bildigim 17 oldugunda cnm
Benim bebekte cihazda 13.9 ciktiginda kanda 15.1 cikmisti 2 gun snr yine gttik ayni kalmisti dokunmadik
Sanmiyorm senin de kuvoze girecegini
Benm bebek 2 haftasini doldurdu bgn hala 13.4 cikti cihazla, cok yavas dusuyo. Bi arkadasimla ayni anda dogurduk onun da 3 ocak dogum ve onun kiz kardesi de 1 kasimda dogurmustu onlar da sarilik olmusti sordm hepsininki yavas yavas dusuyoms 1 kasimda dogan arkadasinki anca yeni inmis sifirlamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…