2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeklerde çapak nedeni üşümeleriymiş
Çokta üşütmedik ama bence burnuda tıkalı bizden bir şryler bulaşıyor onada evde herkes hasta hele ben kesin omicronum diye geziyorum evde öksürmekten içim çıktı.
Emziği bende öyle düşünüyorum bazı uzmanlar çok değişik yaklaşıyorlar, çocuğu kandırmak vs gibi ama tecrübemden şunu anladım bebek emme refleksiyle rahatlıyor. Siniri stresini atıyor. Emzik yoksa bu her dakka meme isteği ile anne oluyor karnıda aç değilse sürekli emince bu sefer mide ve gaz sancıları başlayıp ona ağlıyor. Fazlasını habire kusuyor vs.. tok olduğundan eminsem bende veriyorum. Zaten her zaman tutmuyolar öyle sancı anında falan fırlatyo
Ben sarılık tehditi geçtikten sonra pek kaldırmadım 3 saatte bir oluyor genelde gece emzirmeleri

Ben her kalktığında veriyorum normalde 2-3 saati aşmıyor pek bugün gündüz pek uyumadı diye kaldıramadım şimdi ne yaptıysam emmedi bende biberonla sağıp verdim 40 cc kadar bitirdi gazını da aldım geri bıraktım yerine uyumaya devam ediyor hanımefendi

Düzeltme yapıyorum uyandı hiç emmemis gibi emdi ve şuan yeter bu kadar uyuduğum der gibi bakıyor sabahçıyiz belli oldu

Ben zorlamiyorum acıkınca kendi kalkıyor.. Mamada dediğin gibi 3 belki 3 buçukta olmuştur.. Ilk günler zorluyodum baktık çocuk tok uykudan o yüzden uyanmıyor artık o ne zaman kalkarsa

Öncelikle geçmiş olsun canım. Bende aynı durumdayım şimdi antibiyotik kullanıyorum baya rahatladım. Adaçayı içince de rahatlıyorum eğer içebilirsen belki seni de rahatlatır.

Ben kaldırıyorum canım. Doktor en geç 3,5 saatte emzirmen lazım yoksa kan şekeri düşer ne yapıp edip uyandıracaksın dedi. Biz genelde kendimiz uyandırıyoruz. Nadiren kendi kalkıyor.

Kizlar ben bu sariliga takildm bgn 15. Gunumuz ama sarilik gecen hafta carsambadan bugune 0.4 azalmis sadece. Normalde 2 haftada bitiyor diyolardi simdi dr bize uzamis sarilik dedi. Bi rahatsizligi asiri uyku hali fln yok aslinda kilo alimi da normaldi dun dogum kilosuna gelmisti ama sarilik boyle kalmis..

kızlar ya ben çok kıyafet almışım ya küçüldüler kurutma makinesinde oğlan da iri değilki yenidoğan şeylerden iki tanesi artık olmuyor tulumlar üzerine tam geliyor en fazla 10 gün giyer oğlan dün sağlık ocağında 3500küsür geldi keşke ben de 3 ay 3-6 ay falan alsaydım takımları tulumları sağlık olsun da o kadar özendim bebe 2-3 hafta giymiş olacak

Bende yenidoğan çok aldım boyu şimdiden ultrasonda 50 cm…Elimde patlayacak muhtemelenKurutmaya atmayayım bari…

Ben bunu cok
Dedim
Kupayla anlattım kalemle anlattım
Sağlık olsun napalım muhim Degil
Ben hic yenidogan almadım
0-3 ay aldım
Digerleri 3-6 ay giymeden 6-9 a gecmistik
O yuzden onlara hic girmedim
Bebegin kilosuna gore alırım dedim
Saklarsın sonraki bebe giyer

Günaydın bu günde dogurmadim

Doğuranlari görüyorsunuz arkadaşlar kakalar cişler uykusuz günler geceler .Eninde sonunda sizde bunları yaşayacaksınız panik yok her fani tadiyor bunu
bebeğim sarılık oldu. Cihazla ölçüldü 13.5 çıktı kan tahlili istedi Dr . Eğer kanda yüksek çıkarsa bu gece ışın tedavisi alacak çok üzgünüm cok

Cihaz ile kan arasında kaç birim fark varki ?aç birakmasan mama meme gitsen birsey olmaz ya bence sıkma canını
Ben zaten doğurmadım
9-10 günümüz kalmış ha gayret
Yukarıya yazdığım senin içinde geçerli bacimsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…