2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O tipler hep var, hiç memnun edemezsin hep daha kötüsünü kendileri yaşamışlardır, yok emeklesin sen gör, yok yürüsün sen gör derler, bebeğin en zor dönemi yeni doğduğu zamanlar, çocuk büyüdükçe zorluğuda azalarak bitiyor, bundan sonraki her ayın daha kolay olacağını düşün

Canım çok geçmiş olsun, yarın gidecektim ama şimdi içime kurt düştü, dur hazırlanayım Bi gösterelim

Canım hiç aklına nazar falan getirme, milleti başına toplayamıyor işte ne güzel . Korona olmasaydı o resim gösterdiklerinin hepsi eve dolacaktı iyi yanından düşün.
O konuda da tavrım çok nettir. Habire hatırlatıyorum kocama istemiyorum kimseyi diye
Ben de cok korkarım nazardan.. Allah evlatlarımızı korusun. Ben hic paylasmayı dusunmuyorum instada falan valla büyüse de. İnsanlara güvenemiyorum
Tarkan ve Bergüzar Korel falan hic paylasmıyolar bence en dogrusu bu
Kesinlikle öyle. Allah korusun hepsini
Maflora bende başladım güzel bence ama düzenli hergün mü kullanmak gerekiyor probiyotikleri?
3 ay boyunca düzenli kullanman lazim dedi doktor
Doktorunuz mu önerdi? -Sunset-
Evet hastaneden çıkmadan bebeğe de bana da birşeyler yazdı çocuk doktoru bunları al diye aldık sonra ebe anlattı nasıl kullanacağımızı

Biraz önce ekip geldi eşimle benden test aldı, çocuklara yapılmıyor dedi zaten. Çocuklarıda eğer kötü olurlarsa çocuk acile götürün dediler. Çocuk doktoruna mesaj attım durumu oda dedi burnunu temizleyin. Sanırım baika bir belirti vermrzse böyle geçirecrğiz.

Kizlar ben takip edemedim edememde sanırım ağrılarım çok ....buraya insanların içini rahtalatmak için yazıyorum...ben doğumdan 2 hafta önce korona oldum doğumu da pozitif yaptım ama bebeğim de çok şükür bir sorun yok. Test yaptıklarını da sanmıyorum ...ama doğum öncesi korona olursanız sakın kalmanız önemli ...çocuklar gerçekten çok hafif atlatiyorlar bebekler bile :)

Geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ay cok gecmis olsun canim simdi gordum. Umarim cabucak atlatirsiniz cocuklara gecmeden

A
Kizlar selam nasilsiniz.durmayan bebe yapmisim ben yaaa bu nedir arkadas fenalardayim. Yanliz dogum kololarimin ustune ekstta 5 kg vermisim bi ona seviniyorum sanirim uyuyamamak kilo verdiriyor
Ay maşallah benim 8 i gitmiş 6 sı kaldı. Ama iştahım fena açık, uykusuzluk emzirmek falan hak getire ben kilo alırım daha kesin

Kızlar bebeğimin yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı, nasıl geçer ki, hergün ılık suyla yıkıyorum yüzünü. Annem sütün yağlı olduğundan çıkıyor diyor

Kizlar ya dun anlattim ya size hemsire gece rutinine gecmeye calisin cok uyumasin gunduz dedi vs. Bgn sabah 10.30da uyandi bebis emdi snf 1 saat fln gozu acik tuttm bakindi makindi snr iyice yorulunca uykusi gelince biraz emzirdm yatirdm tam uykuya bi turlu dalamadi neyse biraz daha uyudu uyandi saat 1bck gibiydi bi daha emzirdm uyumadi yine gozler acik kaldi saat 3 gibi ama iyice uykusu geldigi icin kiraz cekirdegi kemeriyle kucagmda uyuttm emzirmeden ve birden derin bi uykuya gecti. Smdi bibck saattr uyuyo ama emeli 3 saat oldu. Annem uyandirma dio ama hemsire de gunduz 3 saat gece 4 saat demisti emme olayina. Uyandirirsam da huysuzlanmasndan korkuorm gece rutini nasi olusturcaz ya amaann

Herkesin kv si sinir bozucu benim sorun annem lohusa depresyonu o yaşıyor resmen sürekli ilgi bekliyor sadece bebeği sevmek için gelmiş eşim ayrı triplerde hiç kimsem de yok yardım edecek kendi kendime ağlaya ağlaya 23 günü atlattım sütüm gelmedi sarılık oldu oğlum gögüslerin yara oldu kanadı ağlayarak emzirdim mama verdim bu arada da annemin laf sokmalarıyla uğraştım ama tek tesellim bebeğim Allah yardımcımız olsun seni okuyunca yazasım geldi burda okumuştum yine geçecek bugünler inşallah

Mama veren kızlar sizin bebenin de dili beyaz mı ? Kvdem mamadan diyo nete baktım pamukcuk diyo ama öyle olsa emme de falan zorlanır heralde

Bebeğim gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu, ben de uyuyakalmışım besleyemedim haliyle. Sanırım artık uyandırmaya gerek yok geceleri, siz hala uyandırıyo musunuz?
Ben uyuyorsa hic ellemiyorum o arada süt sagiyorum kendisi istediği zaman acıkınca uyanıyor geçen günlerde oyle bi hata yaptım sabaha kadar uyutamadım bir daha mı tovbe

Kızlar bebeğimin yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı, nasıl geçer ki, hergün ılık suyla yıkıyorum yüzünü. Annem sütün yağlı olduğundan çıkıyor diyor
Ara ara benimkinin alninda cikiyor suan kafasinin on kisminda bile var ama gevtigi icin sorun etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…