2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de annem gidince kaynanamın evine çökecem valla
Annem günlerce uykusuz kaldı, biraz da kv ilgilensin.

Kiraz çekirdeğinden görümcem almış ben de bugün ilk kez deneyeceğim

Yaa çok geçmiş olsun, günde iki üç kez serumu kullanıyoruz, bende öyle çekmeye çalışırken bana bulaştı

Omicronda tat koku gitmiyor. Banada 112 yi çağır dediler ama bilmiyorum çok gerilmeye başladım. Bebek ve oğlum için

kızlar bizde evde hastayız diye yazmıştım ilk çocuğum yani kızım 3 gündür ateşi vardı öksürük burun akıntısı gözde hafif çapaklanma
bugün doktora götürdük influenza testi yapıldı pozitif çıktı malesef roseanne istersen sen de bi götür
azizinsan 112 gelip test yapıyormuymuş bebeğe?

doktor aman bebeğe bulaşması dedi ama kızım laftan anlamuyor küçük sürekli gelip elliyor ağzına burnuna çok hafif günde 3 kez falan öksürüyor doktor artarsa ona da ilaç (enfluvir) başlarız dedi kafayı yicem yakında hiçbişeye yetişememe aşırı yorgunluk uykusuzluk allah yardım etsin hepimize

Kendilerinin yaşadıklarını yaşamanı istiyor fesatlar he de geç ben duymamazlıktan geliyorum.her gebe he lojusa her bebek aynı değil bi öğrenemediler

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Ben de biliyorsunuz 10 gün hastanede yattım. Kriz nöbet vs geçirip beyin kanamasından veya solunum yetmezliğinden ölebilirdim, gözetim altında tuttular. Heryerimde kablolar takılıyken, bebeğimi kucağıma alamazken bana yazdığı mesaj: “sütün nasıl? Emziriyor musun? Bebek emiyor mu? Sütün yağlı mı? Bebek nasıl?” Hiç beni sormak yok. Oğlu hergün ağladı karım yaşam mücadelesi veriyor diye çocuğumuza bakmadı bile hastaneye geldiğinde 10 gün boyunca. Eşim benim ısrarımla 8.gün gördü bebeği. Eve geçtiğimizde de 1 ay sürdü riskli durumum. Ama bana durmadan saat başı emzir mesajları yazıyordu. Eşime ağladım o da görümceme yazdı annem böyle demesin diye. Bu zamana kadar çocuk büyütmemiş olan Görümcem de “ama saat başı emzirmeli” yazmış bilmiş bilmiş. Şimdi o günler geçti, senin de geçecek şükür. Dün kaynanam bebeğin resmini istemiş whatsapptan, göndermedim valla. Şuan uyuyor ben içeri odada yorgunum dedim. Dün bir yemek yapamadım, evi yakında sütümü düşünüyor olsaydı arada bir tas yemek yollardı.

Bebek için bende bugün monovitd3 ve maflor damla başladım . Gaz ve bağırsakları düzenliyormus bakalım etkisi ne olacak

Beterin beteri dedikleri senin kaynananmis. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bunlara en iyi ders çocuğun bizim olduğunu kendilerinin çocuk üzerinde hiçbir haklarının olmadığını sürekli hatırlatmak olacak. Bende bugün bir karar aldım artık çocuğu kucaklarına vermiycem ilk torunları diye müsade ettim hep artık bitti sarılık riski var falan diycem vermiycem alt değiştirmesine de müsade yok artık zaten yapamıyor, olan bebeme oluyor yazık

Düşmez kalkmaz bir Allah elbet bir gün kendi başına da gelir insanlık nedir öğrenememiş kaç yaşında kadın

Canım hiç aklına nazar falan getirme, milleti başına toplayamıyor işte ne güzel . Korona olmasaydı o resim gösterdiklerinin hepsi eve dolacaktı iyi yanından düşün.

Ya zaten eşlerde ve kayınvalıdelerde dogum sonrası kadını inekle eşdeger tutma durumu var anlamsız sekılde konusulan tek Konu sütün kesilmemesi ve bebegın karnı aç muhabbeti
Ben 8 yıl once kızımın dogumunda sonrasında bıle yasadıklarımı net hatırlamazken bu kayınvalıdeler anneler ve dırdır teyzeler nasıl oluyor 30 - 40 sene oncekı dogumlarını lohısalıklarını hatırlayıp akıl verıyorlar anlamıyorum ılaclar farklı teknoloji farklı zaman farklı uygulanan tedaviler de farklı

Canım bebeğin yüzü gözü açılmıştır o kadar tuttuysan

Ben de cok korkarım nazardan.. Allah evlatlarımızı korusun. Ben hic paylasmayı dusunmuyorum instada falan valla büyüse de. İnsanlara güvenemiyorum
Tarkan ve Bergüzar Korel falan hic paylasmıyolar bence en dogrusu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…