Ben de annem gidince kaynanamın evine çökecem vallaFlash flash flash
Kaynanam davet etti az önce 1 hafta kalın ben çok özlüyorum kizi dedieşimin ağzı kulaklarında hiç sevinme kalamam gider döneriz geri dedim ,hem arada hatırlat 2 torunu daha var geride onları da incitmesin hiç oğlanda gelin kalın demedi böyle dedim .Halay başı emojisi
Lohusalik bitecek bir gün dediartık bitince ne yapacaksa uzun uzun cümleler kurup yine haksız çıkarırım
Ama doktorunuza bir danışın bence, bize o yazdı, prematüre doğdu bizim bebek onların bağırsakları gelişmemiş olur diye yazmış da olabilir. Hergün düzenli kullanım gerekiyor bir de 6 damla, etkisi 1-2 haftada çıktıBende alayım eczaneden bugün
Bilmiyorum ama emmiyor tıkalıyken, çekerek açılmıyor, ay valla Bi iyileşsek çok zorlanıyorumKurutmaz mı burnunu.
Evet ama gaz damlasını hergün kullanmıyoeum. Baş edemediğim günlerde veriyorum. Probiyotiği hergünProbiyotik damlayı, gaz damlasıyla birlikte kullanabiliyoruz dimi?
Kiraz çekirdeğinden görümcem almış ben de bugün ilk kez deneyeceğimOf 4 ay cok uzun ya kiyamambio gaia da probiotik benim bildigim ama sap simplexin icerigini bilmiorm. Bizde ise yaramisti ama biraktm ilerde daha kotu olursa baslarm
Bi de ben kiraz cekirdegi kemeri almistm mikrodalgada isitip karnina koyuyorm o da sanki sancisini aliyo
Yaa çok geçmiş olsun, günde iki üç kez serumu kullanıyoruz, bende öyle çekmeye çalışırken bana bulaştı
Omicronda tat koku gitmiyor. Banada 112 yi çağır dediler ama bilmiyorum çok gerilmeye başladım. Bebek ve oğlum için
kızlar bizde evde hastayız diye yazmıştım ilk çocuğum yani kızım 3 gündür ateşi vardı öksürük burun akıntısı gözde hafif çapaklanmaBen durumunu takip ediyorum gözlerindeki çapaklanma geçmeye başladı ama akıntı ve öksürük azda olsa var, bakalım belki bu gün kontrole götürürüm, bi ilaç vericek ama ciğerlerini dinler en azından
Kendilerinin yaşadıklarını yaşamanı istiyor fesatlar he de geç ben duymamazlıktan geliyorum.her gebe he lojusa her bebek aynı değil bi öğrenemedilerVe gerizekalı gibi yorumlar alıyorum çevreden ay yok “dur daha bunlar iyi günlerin..” “sen dur dur daha..” iyi ki bi cocukları olmuş. Herkeste bi akıl verme hava atma çabası. Ne güzel moral veriyosunuz tepkiler tam Türk insanı vol 456
Gaz olayı yeni başladığı için doktora söylemedim henüz. Hangisini verdi gaz ilacı? Eczaneden alacağım bende böyle olmayacakDoktor gaz için bişey verdi mi kullanıyomusunuz?
Bana verdi ama ben kullanmadım henüz
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Ben de biliyorsunuz 10 gün hastanede yattım. Kriz nöbet vs geçirip beyin kanamasından veya solunum yetmezliğinden ölebilirdim, gözetim altında tuttular. Heryerimde kablolar takılıyken, bebeğimi kucağıma alamazken bana yazdığı mesaj: “sütün nasıl? Emziriyor musun? Bebek emiyor mu? Sütün yağlı mı? Bebek nasıl?” Hiç beni sormak yok. Oğlu hergün ağladı karım yaşam mücadelesi veriyor diye çocuğumuza bakmadı bile hastaneye geldiğinde 10 gün boyunca. Eşim benim ısrarımla 8.gün gördü bebeği. Eve geçtiğimizde de 1 ay sürdü riskli durumum. Ama bana durmadan saat başı emzir mesajları yazıyordu. Eşime ağladım o da görümceme yazdı annem böyle demesin diye. Bu zamana kadar çocuk büyütmemiş olan Görümcem de “ama saat başı emzirmeli” yazmış bilmiş bilmiş. Şimdi o günler geçti, senin de geçecek şükür. Dün kaynanam bebeğin resmini istemiş whatsapptan, göndermedim valla. Şuan uyuyor ben içeri odada yorgunum dedim. Dün bir yemek yapamadım, evi yakında sütümü düşünüyor olsaydı arada bir tas yemek yollardı.İnsanlar o kadar anlayışsız ki. Zaten kayınvalidem ben cinnet geçirince sen en iyisi bir destek al biz seninle empati kuramayız dediHer şeyi kafama çok takıyormuşum. Babam resmen konuşamıyor konuşma merkezi hasar görmüş. Düzelip düzelmeyeceği de kesin değil. Ben yeni doğum yapmışım hormonlarım berbat durumda vs. Bu ruh halindeki birinden ne kadar mantıklı davranmasını bekleyebilirsin ki ? Ben hastanede ağladığımda da sütün kesilecek ağlama diyip durdu. Ama şunu öğrendim. Anne olmak güçlü olmak demek. Allah tarafından bir sabır ve güç geliyor insana. O nedenle şimdi çok iyiyim. Babama da çok üzülüyorum ama şu an önceliğim bebeğim. Ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun.
Sabsimplex 10 damla tek seferde+biogaia 5 damla başlayalım böyle yazdı banaGaz olayı yeni başladığı için doktora söylemedim henüz. Hangisini verdi gaz ilacı? Eczaneden alacağım bende böyle olmayacak
Beterin beteri dedikleri senin kaynananmis. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bunlara en iyi ders çocuğun bizim olduğunu kendilerinin çocuk üzerinde hiçbir haklarının olmadığını sürekli hatırlatmak olacak. Bende bugün bir karar aldım artık çocuğu kucaklarına vermiycem ilk torunları diye müsade ettim hep artık bitti sarılık riski var falan diycem vermiycem alt değiştirmesine de müsade yok artık zaten yapamıyor, olan bebeme oluyor yazıkÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Ben de biliyorsunuz 10 gün hastanede yattım. Kriz nöbet vs geçirip beyin kanamasından veya solunum yetmezliğinden ölebilirdim, gözetim altında tuttular. Heryerimde kablolar takılıyken, bebeğimi kucağıma alamazken bana yazdığı mesaj: “sütün nasıl? Emziriyor musun? Bebek emiyor mu? Sütün yağlı mı? Bebek nasıl?” Hiç beni sormak yok. Oğlu hergün ağladı karım yaşam mücadelesi veriyor diye çocuğumuza bakmadı bile hastaneye geldiğinde 10 gün boyunca. Eşim benim ısrarımla 8.gün gördü bebeği. Eve geçtiğimizde de 1 ay sürdü riskli durumum. Ama bana durmadan saat başı emzir mesajları yazıyordu. Eşime ağladım o da görümceme yazdı annem böyle demesin diye. Bu zamana kadar çocuk büyütmemiş olan Görümcem de “ama saat başı emzirmeli” yazmış bilmiş bilmiş. Şimdi o günler geçti, senin de geçecek şükür. Dün kaynanam bebeğin resmini istemiş whatsapptan, göndermedim valla. Şuan uyuyor ben içeri odada yorgunum dedim. Dün bir yemek yapamadım, evi yakında sütümü düşünüyor olsaydı arada bir tas yemek yollardı.
Düşmez kalkmaz bir Allah elbet bir gün kendi başına da gelir insanlık nedir öğrenememiş kaç yaşında kadınÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Ben de biliyorsunuz 10 gün hastanede yattım. Kriz nöbet vs geçirip beyin kanamasından veya solunum yetmezliğinden ölebilirdim, gözetim altında tuttular. Heryerimde kablolar takılıyken, bebeğimi kucağıma alamazken bana yazdığı mesaj: “sütün nasıl? Emziriyor musun? Bebek emiyor mu? Sütün yağlı mı? Bebek nasıl?” Hiç beni sormak yok. Oğlu hergün ağladı karım yaşam mücadelesi veriyor diye çocuğumuza bakmadı bile hastaneye geldiğinde 10 gün boyunca. Eşim benim ısrarımla 8.gün gördü bebeği. Eve geçtiğimizde de 1 ay sürdü riskli durumum. Ama bana durmadan saat başı emzir mesajları yazıyordu. Eşime ağladım o da görümceme yazdı annem böyle demesin diye. Bu zamana kadar çocuk büyütmemiş olan Görümcem de “ama saat başı emzirmeli” yazmış bilmiş bilmiş. Şimdi o günler geçti, senin de geçecek şükür. Dün kaynanam bebeğin resmini istemiş whatsapptan, göndermedim valla. Şuan uyuyor ben içeri odada yorgunum dedim. Dün bir yemek yapamadım, evi yakında sütümü düşünüyor olsaydı arada bir tas yemek yollardı.
Ya kızlar daha neler görecem diyorum her seferinde daha beteri oluyor. Benim kaynana bebeğin fotoğraflarini millete gosteriyormuş birde marifet gibi anlatıyor işte çok begenmisler falan diyeya dilimde tüy bitti doğumdan bu güne kadar herkese tembih ediyorum çocuğun fotoğraflarını göstermeyin diye zaten bize yakın olanlar hastanede gördüler gittiler elaleme ne gerek var ben nazara falan da inanırım yani bu devirde kimsenin gözü göz değil sinir krizi geçirecez bunların yüzünden
Ya zaten eşlerde ve kayınvalıdelerde dogum sonrası kadını inekle eşdeger tutma durumu var anlamsız sekılde konusulan tek Konu sütün kesilmemesi ve bebegın karnı aç muhabbetiValla onun tek derdi memelerimden süt gelmesi ve bebeğin doyması. Beni anlamasına imkan yok. Normalde böyle biri değildi. Torunu olunca bir delirdi nedense. Her şeyi ben bilirim havasında. Ben de bir süre daha sabrediyorum duymamazlıktan geliyorum. Olmazsa bir cinnet daha geçiririm
Canım bebeğin yüzü gözü açılmıştır o kadar tuttuysanBize doktor doğumdan hemen sonra yıkayabilirsiniz demişti yani daha hiç kurumaya dönmeden. 2.yi de göbek düştükten sonra yıkayın dedi.
Ama ben daha iyi biliyorum ya yıkamadım göbek düşene kadar
12.gün düştü öyle yıkadık.
Ben de cok korkarım nazardan.. Allah evlatlarımızı korusun. Ben hic paylasmayı dusunmuyorum instada falan valla büyüse de. İnsanlara güvenemiyorumYa kızlar daha neler görecem diyorum her seferinde daha beteri oluyor. Benim kaynana bebeğin fotoğraflarini millete gosteriyormuş birde marifet gibi anlatıyor işte çok begenmisler falan diyeya dilimde tüy bitti doğumdan bu güne kadar herkese tembih ediyorum çocuğun fotoğraflarını göstermeyin diye zaten bize yakın olanlar hastanede gördüler gittiler elaleme ne gerek var ben nazara falan da inanırım yani bu devirde kimsenin gözü göz değil sinir krizi geçirecez bunların yüzünden
İki gaz damlası birden vermiş. Bende biogaia başlayayım olmadı sabsimplex e geçerimSabsimplex 10 damla tek seferde+biogaia 5 damla başlayalım böyle yazdı bana
Ama bu bir yatırım tavsiyesi değildir asgds
D vitamini kullanıyor musun?Sabsimplex 10 damla tek seferde+biogaia 5 damla başlayalım böyle yazdı bana
Ama bu bir yatırım tavsiyesi değildir asgds
Evet her sabah 3 damlaD vitamini kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?