2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O kadar üzüldüm ki.. iç acınızı yüreğimde hissettim. Allah kalbinize ferahlık versin. Babanıza da tez zamanda şifa versin inşallah arkadaşım.
Bu kaynanaların hepsi mi aynı olur.. ama dikkat kv değil KAYNANA
çünkü lohusalık zamanlarımızda içlerine süpürgeli bi cadı kaçıyo
Anlayıssızlar ve devamlı laf sokuyolar.. iyi ki cinnet gecirmissin bosver kendini kas kas nereye kadar.. onlar da iyi ki gördüler bundan sonra biraz kendilerine çekidüzen versinler en azından.
Destek al ne ya kıskanc anlayışsız şey.

Kesinlikle Kaynanalik yapmayı marifet sanıyorlar sanırım hepsi aynı baksana. Oğullarını kıskansalar anlayacamda bu öyle bişey değil baya baya gelinleri kıskanıyorlar

Okadar aklı varmış madem keske sana destek olmak ıcıın kullansaymış
Insallah saglıkla atlatacaksınız canım baban da senn de.
Valla onun tek derdi memelerimden süt gelmesi ve bebeğin doyması. Beni anlamasına imkan yok. Normalde böyle biri değildi. Torunu olunca bir delirdi nedense. Her şeyi ben bilirim havasında. Ben de bir süre daha sabrediyorum duymamazlıktan geliyorum. Olmazsa bir cinnet daha geçiririm

Kayınvaliden nasıl kadınmış öyle böyle bir dönemde destek olacağına köstek oluyor sanki sıradan lohusasin baban hastalanmış her şey üst üste gelmiş bunu anlamiyacak ne var. Kayınvalideden böyle destek geliyorsa hiç gelmesin gitsin evinde otursun sen kendin öyle halledersin ki herşeyi hemde huzurun olmuş olur

Biz banyoyu 2. Gün yaptırdık. Şimdi ikinci banyoyu yaptıracaz rahatlasın banyo yaptırınca daha mı erken düşüyor acaba ?
Canım bende doğduğu Zaman eve gelince banyo yaptırmak istiyorum göbek bağının üstünü kapatarak siz neyle kapattınız oraya su gelmemesi için. Kayınvalidem göbeğinin düşmesini beklemek istiyor ben beklemek istemiyorum

Normalde böyle biri değildi aslında. Bebek olunca bu kaynanaların kafa gidiyor ben onu anladım.

Bizlerle beraber en az 2 kisi daha lohusalık yaşıyo böyle zamanlarda benim eşim de yaşamıştı kaynana da ahdjdj

Normalde böyle biri değildi aslında. Bebek olunca bu kaynanaların kafa gidiyor ben onu anladım.
İyi sizinki normal zamanda öyle degilmiş benimki normalde de öyle bu zamanda nasıl batar bi düşün
Sizin hassas zamanınız bitince düzene girer ilişkiniz de

Nasıl bir kadın olduğunu ben de yeni yeni öğreniyorum galiba Biraz daha toparlayayım göndereceğim zaten.

Ya kızlar daha neler görecem diyorum her seferinde daha beteri oluyor. Benim kaynana bebeğin fotoğraflarini millete gosteriyormuş birde marifet gibi anlatıyor işte çok begenmisler falan diye ya dilimde tüy bitti doğumdan bu güne kadar herkese tembih ediyorum çocuğun fotoğraflarını göstermeyin diye zaten bize yakın olanlar hastanede gördüler gittiler elaleme ne gerek var ben nazara falan da inanırım yani bu devirde kimsenin gözü göz değil sinir krizi geçirecez bunların yüzünden

İnce tülbentle sardık göbeğini. Çok kalın ve sıkı olmayacak şekilde banyodan sonra önemli olan kısmı kurutmak ıslak kalmasın ağız mendiliyle falan böyle yavaş yavaş kurutursan zarar görmez

Benim kızım anneannesinin telefonunu kurcalarken instagrama facebooka oğlanın fotoğrafını koymuş, bütün akrabalar gördü

Bize doktor doğumdan hemen sonra yıkayabilirsiniz demişti yani daha hiç kurumaya dönmeden. 2.yi de göbek düştükten sonra yıkayın dedi.
Ama ben daha iyi biliyorum ya yıkamadım göbek düşene kadar
12.gün düştü öyle yıkadık.

Benim kızım anneannesinin telefonunu kurcalarken instagrama facebooka oğlanın fotoğrafını koymuş, bütün akrabalar gördü
İnsallah çok takipçisi yoktur ya akraba olsa yine susacam da konu komşu arkadaşı kim varsa bebeği sorana fotoğraf gösteriyor Allah'tan doğumhanede çekilen fotoları atmadık kaynanaya

İnsallah çok takipçisi yoktur ya akraba olsa yine susacam da konu komşu arkadaşı kim varsa bebeği sorana fotoğraf gösteriyor Allah'tan doğumhanede çekilen fotoları atmadık kaynanaya
Bizim bi de telefonda benim ilk lohusa hallerim gebeliğin son şişman fotoğrafları falan da vardı, Allahtan onları koymamış da bebeği koymuş, herkes hayırlı olsun falan yazmış da bildirim gelince anladık

Flash flash flash

Kaynanam davet etti az önce 1 hafta kalın ben çok özlüyorum kizi dedi eşimin ağzı kulaklarında hiç sevinme kalamam gider döneriz geri dedim ,hem arada hatırlat 2 torunu daha var geride onları da incitmesin hiç oğlanda gelin kalın demedi böyle dedim .Halay başı emojisi
Lohusalik bitecek bir gün dedi artık bitince ne yapacaksa uzun uzun cümleler kurup yine haksız çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…