2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğim gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyudu, ben de uyuyakalmışım besleyemedim haliyle. Sanırım artık uyandırmaya gerek yok geceleri, siz hala uyandırıyo musunuz?
Benim kiz dun gece 5 saat uyudu ama 11 ile gece 3 arasinda aglamaktan helak oldu oda bende sanirim bayilmisiz gunduzde 3 ile 5 arasi huysuzlandi vs ama uyuyunca ben ellemiyorum mideleri rahat eder hem tabi gene 3 3.5 saat max ideal dio doktorlar ama bazilarida uyusun ellemeyin yeni dogan degil dio tamamen kafa karisikligi yani

Götürdüm doktora geçen çarşambadan bu yana burun akıntısı ve göz akması devam ediyor dedim birde öksürüğü söyledim, ciğerlerini dinledi, tertemiz ciğerleri dedi, ama abisi ve bende aynı belirtiler var, sizden geçmiştir dedi, ilaç verdi bakalım böyle bizde durumlar

Henüz bu uyku ritüelleri için çok erken değil mi canım ya, zaten zamanla biz bir şey yapmasak da geceyi gündüzü ayırt etmeye başlıyorlar, yani gece yattığı odanın sessiz ve karanlık olması yeterli bence.
Henüz kırkı çıkmamış bebek her istediğinde beslenmeli ve uyumalı bence.

Arkadaşlar benim bebek çok irkilmeye başladı neden acaba

Mama veren kızlar sizin bebenin de dili beyaz mı ? Kvdem mamadan diyo nete baktım pamukcuk diyo ama öyle olsa emme de falan zorlanır heralde
Benimki gunduz mama gece meme besleniyor ve agzinin ici beyaz annem pamukcuk olabilir diyor ama oglum olmustu pamukcuk bence pamukcuk degil c.tesi 1 aylik kontrolumuz var doktora soracagim bende

Ani seslerde mi irkiliyor yoksa durup dururken mi ? Benimkininde yaninda dun telefon caldi ayyyy cocugumun akli cikti resmen basti yaygarayi sıçrayarak gulermisin aglarmisin.
Sese çok irkildiği oluyor ama şimdi arada insana bir titreme gelir ya durduk yere öyle irkiliyor

Her istediginde besliorm da iste uykusundan uyandirmali mi uyandirmamali mi sorusu:)

Ne bileym en azndan aksam 8den snr uyudugunda yatagini yatak odasina ve karanliga goturmek sabahlari ses olan yerde uyutmak olabilir baslangic icin

Tam gerizekalica yorumlar
Valla 2 minik cocukla kafayi yemek uzere oldugum gunler bana da yapılıyordu
Uykusuzluk islerinyetistirememe kendime zaman ayıramadığım vs vs zamanlar
Bunlar daha iyi gunlerin buyudukce sorunlar büyüyor demeler neler neler
Boğasım geliyordu inan
Ama dayanamayıp lafini veriyordum
Ne alakası var hayat tamam zor ama
Büyüdükçe rahatlıyorsun
Bugunler geciyor elimizden geldigince relax olucaz tek care bu
Beber 3-4 aylik olsun hele ins daha rahat olacak hersey
Merve birde attığını düşün onlara
Benim eltim kızımın fotoğrafını bayram tebrigi yapıp butun köyune esine dostuna akrabasina atmıştı
Sinirden kafayi yemiştim de bisey diyememiştim
Esinin lafina bayildim adam en azindan lohusaligin ne menem bisi oldugunun farkında
Yaaa dogurdun mu bacım sen
Son haftandı senin
Hadi şükür gecmis olsun
Kac gunun kalmıştı
Sen bayadir hastasın ya
Hatta araligin sonundan beri
Normal mi oldu sancin kendi mi geldi
Hastaneye kac cm ken gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…