2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben 2 kez çıkardım bebeği malum ablamız var bu süreci en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz. Günlerce ağladı seninle parka gitmek yürüyüş yapmak istiyorum diye söz verdim güneşli olan günde çıkcaz diye bebeği güzelce giydirip pusete koydum üzerinde örttüm parka gittik yürüyüş yaptık bence bebeğede çok iyi geldi hava almak kar kalkınca güneşli günlerde deneyebilirsin

Bu arada bio gaia aksamlari gaz icin ver dedi sap simplex her gun vermememi tavsiye etti dogal degilmis diye, ben de onu daha kotu gunlere sakladim
Bende bu akşam bio gaia’ya başladım 5 damla olarak. Diğerini hangi aralıklarla vermek doğruymuş? Zor günler için bende kenarda tutacağım Bio gaia dışında bir şey veriyor musun?

Bende bu akşam bio gaia’ya başladım 5 damla olarak. Diğerini hangi aralıklarla vermek doğruymuş? Zor günler için bende kenarda tutacağım Bio gaia dışında bir şey veriyor musun?
Yok simdilik sadece 5 damla ben de bio gaia veriorm. Dr recetesinde sab simplex icin gunde 3 kere 8 damla yaziodu. Hemsire mumkun oldugunca onermedigi icin bugun vermedm. Gaz sancisindan beni uyutmazsa bi gece hemen dayayabilirim.

Nazar değmesin dün Bebişim kendi kendine uyandı. Emzirdim geri uyudu. Gece 2 kere uyandı. Ben uyandırıp huzursuz etmediğim için rahat rahat emdi uyudu. Yetmiştir inşallah yediği. Ağlamadı sonrasında vermedim ek süt.

Uyandırıp rahatsız etmeyince çok huzurlu oluyor.

Gece ben de güzel güzel 2-2,5 saat uyudum yormadığı için uykuma kaldığım yerden devam ettim.

Zaman geçtikçe düzene girecekler herhalde

Yok simdilik sadece 5 damla ben de bio gaia veriorm. Dr recetesinde sab simplex icin gunde 3 kere 8 damla yaziodu. Hemsire mumkun oldugunca onermedigi icin bugun vermedm. Gaz sancisindan beni uyutmazsa bi gece hemen dayayabilirim.
Teşekkürler canım, ikisini birden kullanabiliyoruz yani sıkışınca. Benim kız meme bağımlısı onu anladım. Gaz sancılarından önce max 2 saatte 1 emziriyordum. Şimdi uykuya dalamıyor uyanıkken de hep meme de durmak istiyor. Philips avent emzik aldım onu da tutmak istemiyor ne yapsam bilemedim

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimin yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı, nasıl geçer ki, hergün ılık suyla yıkıyorum yüzünü. Annem sütün yağlı olduğundan çıkıyor diyor

geçmiş olsun canım inşallah bir daha hasta olmazlar
canım bizde de var ama seninki yoğunmuş sütün çok yağlıymış
vücudunda yoksa sorun asla değil

Sonucum pozitif geldi bebekte burun akıntısı var aklım çıkıyor ya napacam ben.
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ben de pozitif olduğumu düşünüyorum da
tanıdığın bir çocuk doktoru var mı cepten ulaşsan ne yapılabilir en azından senin alabileceğin bir takviye falan?
bol bol emzir antikor geçsin bebeğe
aşın var mı? biontech sinovac vs?

Ben daha hiç yanımda yatirmadim yattığım yerin yanında küçük beşik var onda uyutuyorum. Korkuyorum yoksa koynumda yatırmayı istiyorum bende ama hem alışmasından korkuyorum
Şu sıralar dünyanın en güzel hissi gibi geliyo dimi:))
Eveet öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…