Ben 2 kez çıkardım bebeği malum ablamız var bu süreci en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz. Günlerce ağladı seninle parka gitmek yürüyüş yapmak istiyorum diye söz verdim güneşli olan günde çıkcaz diye bebeği güzelce giydirip pusete koydum üzerinde örttüm parka gittik yürüyüş yaptık bence bebeğede çok iyi geldi hava almak kar kalkınca güneşli günlerde deneyebilirsin
Yeşilmi akıntı benim bebeğimin gözüde burnuda bir haftadır akıyo yoğun Bi akıntı yani öyle berrak değil, öksürüğü de var, öncesinde abisi aynı şekilde hastalanmıştı, kızımdan da bana geçti, ya domuz gribi olduk ya korona, benim boğaz ağrısıyla başladı, oğlumun da kulakları çok ağrımıştı,
O şanslı kişilerden biride benim sanırım yogun bakimda bakkal emzigine alistirdilar diye aventi almaz diye üzülüyordum bizim kıza emzik olsun yeter ki tutuyor
Dogar dogmaz fark etmediler mi bunu?
Biz ilk gun farketmiştik
Tek kol agliyordu cocuk
Dr bazen kilolu olan cocuklar dogum esnasında cikmazsa kendilerinin bile koprucuk kemihini yerinden çıkarıp
Bebegi kurtardıklarını söylemişti
İri bebekse omuzdan zorlanmis ve kırılmış olabilir?
Bizimki cok uzun surmwmisti bir hafta on gun sargili kalmıştı
Ne dediler size?
Birde ben normal dogum yaptim dogumum zor gecti dikisim fazla ic dis dikildi bugun bir dikisimin dustugunu farkettim daha 5 gun oldu erken degilmi dusmesi icin acilmis olabilir mi idrar yaparken yanma yasadim
Bende bibs deneyeyim bakalım.. Elimle tutuyorum veriyorum zorla sonra atıp ağlıyor. Sanki hiç emzirmemişim gibi nasıl hırsla çekip çekip, atıyor anlamadım valla
O şanslı kişilerden biride benim sanırım yogun bakimda bakkal emzigine alistirdilar diye aventi almaz diye üzülüyordum bizim kıza emzik olsun yeter ki tutuyor
Yapma ya bizde de simdi basladi pazar aksami ilk sancisi oldu dun aksam 8e kdr hep kotu sanciliydi bgn de tum gun uyudu sabah banyo da yapinca kalkmadi yerindem resmen snr aksam uyandi biraz bakistk konustk en son yine uykusu geldi emzirdm yatirdm sakince ve gazi basladi.. pazar gecesini kotu gecirdk diye dun annem geldi kaldi kadin ugurlu heralde aksam cok rahat gecti hep derin uykudaydi sabah da tum gun uyudu annem 6da cikti gitti 6bcktq gaz basladi saka gbi. Kac saat suruyo bu sancilar
Bi de dr ne yazdi sana. Bana bio gaia va sap samplex yazdi ama bgn hemsire geldi eve bio gaia her gun kullanin o dogaldir ama sap samplex her gun kullanmayin gbi konustu
Sap samlex için neden öyle dedi ki? Ben de ikisinden kullanıyorum. Bir iyi bir kötü oluyor sancı anlayamıyorum. Dün tüm gün sancı ağlama kucak emme vs ile geçti. Bugün az daha sakindi .yarın ne olur bilinmez
Birde ben normal dogum yaptim dogumum zor gecti dikisim fazla ic dis dikildi bugun bir dikisimin dustugunu farkettim daha 5 gun oldu erken degilmi dusmesi icin acilmis olabilir mi idrar yaparken yanma yasadim
Ilk 10 hafta biseye alismazlarmis diye duydm. Ya kucaga alisma diye bisey yok bence ozellikle ilk aylar bizim sicakligimizi istiolar ne kdr kucaklarsak okdr guvenli baglanma oluyoms. Ben de normalde yanimda besikte yatiriorm