2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızın kaç aylık canım benimde 28 aylık oğlum var ve çok zor dengeyi kurabilmek

Sonucum pozitif geldi bebekte burun akıntısı var aklım çıkıyor ya napacam ben.
Yeşilmi akıntı benim bebeğimin gözüde burnuda bir haftadır akıyo yoğun Bi akıntı yani öyle berrak değil, öksürüğü de var, öncesinde abisi aynı şekilde hastalanmıştı, kızımdan da bana geçti, ya domuz gribi olduk ya korona, benim boğaz ağrısıyla başladı, oğlumun da kulakları çok ağrımıştı,

O avent emziği Tutturabilen varmı yaa, ikili aldım bende elimde patladı
O şanslı kişilerden biride benim sanırım yogun bakimda bakkal emzigine alistirdilar diye aventi almaz diye üzülüyordum bizim kıza emzik olsun yeter ki tutuyor

Ilk gun soylediler sarmadilarda aglamiyor ama oynatmiyor da kolunu

Birde ben normal dogum yaptim dogumum zor gecti dikisim fazla ic dis dikildi bugun bir dikisimin dustugunu farkettim daha 5 gun oldu erken degilmi dusmesi icin acilmis olabilir mi idrar yaparken yanma yasadim

Sap samlex için neden öyle dedi ki? Ben de ikisinden kullanıyorum. Bir iyi bir kötü oluyor sancı anlayamıyorum. Dün tüm gün sancı ağlama kucak emme vs ile geçti. Bugün az daha sakindi .yarın ne olur bilinmez

Sagol canim yok sargi yapmadi biseyde demedi kirildigini soyledide kolunu ne zaman oynatabilcek onu bilmiyorum
Birde ben normal dogum yaptim dogumum zor gecti dikisim fazla ic dis dikildi bugun bir dikisimin dustugunu farkettim daha 5 gun oldu erken degilmi dusmesi icin acilmis olabilir mi idrar yaparken yanma yasadim
Benim sezeryan oldu bir dikişim vardı bir hafta sonra aldılar, kanama yoksa Bi sorun olmaz diyeceğime kanama olup olmadığında şimdi anlaşılmaz sanırım

Ilk 10 hafta biseye alismazlarmis diye duydm. Ya kucaga alisma diye bisey yok bence ozellikle ilk aylar bizim sicakligimizi istiolar ne kdr kucaklarsak okdr guvenli baglanma oluyoms. Ben de normalde yanimda besikte yatiriorm
Ben alışmasından çok birşey olur diye korkuyorum biraz deli yatıyordum eskiden hâlâ öyle olacakmış gibi geliyor böyle daha güvenli Geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…