2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya şu kırkı çıkma muhabbeti var ya ben de onu bekliyorum kırkı çıksın hele koyarım bebek arabasına, yanıma da kızımı alırım oh mis yürüyüşe gideriz, parka gideriz inşallah yani
Kızımda çok evhamlıydım bu konuda, bırak dışarıya başka odaya bile çıkaramadım ilk defa balkona çıkardığımızda iki buçuk aylıktı, bunda aynı hataya düşmicem inşallah.

Off bu meme reddi çok fena bi şey. Kızımda bir aylıktan 4 aylığa kadar yaşadık, hiç biberon emzik vermediğim halde neden meme reddi oldu ben hiç anlamadım, geceleri çok güzel emiyordu, gündüz memeyle savaşıyordu, ayakta gezerken emziriyordum bi öyle emiyordu iyi kötü. Bunda olmaz inşallah.

Emzik Avent ultra air aldım seviyor onu.
Bibs den memnun olanlar da var isterseniz onu da deneyin.

Mama veren kızlar sizin bebenin de dili beyaz mı ? Kvdem mamadan diyo nete baktım pamukcuk diyo ama öyle olsa emme de falan zorlanır heralde
Ben sadece emziriyorum aynı şekilde beyaz. Her gün karbonatlı suyla siliyorum dilini. Eğer artarsa ememez. Göğüs ucumu da silmeye çalışıyorum fırsat buldukça

T tulperde çok fazla uyuduklarında bu sefer şekeri düşüyormuş max 3,5 saat ideal..

Ya bana da ne zaman doğuracaksın diyip duruyorlardı normal doğum beklediğim halde, ne bileyim ben ne zaman gelecek bebek ne kadar anlamsız bi soru ne zaman doğuracaksın
He valla ne bileyim bende
Birde soranlar kadın dogum yapmış insanlar
Bilsem
Söyleyecegim
Saatine kadar

Karbonat zarar vermez mi ya Bide nasıl siliyosun
Hemşireye sordum ben, internetde de okumuştum. Yarım çay bardağı suyu kaynatıp ılındıktan sonra 1 çay kaşığı karbonat iyice karışsın. Gazlı bezi parmağıma sarıp batırıyorum, ağlarken dilini siliyorum geçiyor. Ertesi gün yine aynı tabii

Ben daha hiç yanımda yatirmadim yattığım yerin yanında küçük beşik var onda uyutuyorum. Korkuyorum yoksa koynumda yatırmayı istiyorum bende ama hem alışmasından korkuyorum

Eveet öyle
Ilk 10 hafta biseye alismazlarmis diye duydm. Ya kucaga alisma diye bisey yok bence ozellikle ilk aylar bizim sicakligimizi istiolar ne kdr kucaklarsak okdr guvenli baglanma oluyoms. Ben de normalde yanimda besikte yatiriorm

Yaa sen de benim gibi yaşamışsın ben bırak emzirmeyi kucağımda emzirme pozisyonunda bile tutamıyordum asla izin vermiyordu kücücük şey sırtını göğsüme yaslayıp saatlerce geziyordum evin içinde şanslıysam yorulup uyuyordu ve emziriyordum yoksa baba gelene kadar bekliyorduk aç aç. Eşim uyutup bırakıyordu ben emziriyordum ayyy sanırım hayatımın en zor zamanlarıydı bütün gün birlikte ağlardık okuduğum bir kitapta güvenli bağlanamayan bebeklerde meme reddi olabileceği yazıyordu. Anne de bebeğine bağlanmalı imiş ben ağır lohusa depresyonundaydım zaten belkide o etkilemiştir bilmiyorum. Ama herşey geçip gidiyor öyle yada böyle büyüyorlar bir şekilde

Bildigim kadariyla kullaniliyo bana hemsire de dr da kullanilmaz demedi cnm
Emzik konusunda bilemicem ben sansliym sanirim bibs emzik verdm hemen tuttu

Bildigim kadariyla kullaniliyo bana hemsire de dr da kullanilmaz demedi cnm
Emzik konusunda bilemicem ben sansliym sanirim bibs emzik verdm hemen tuttu
Bende bibs deneyeyim bakalım.. Elimle tutuyorum veriyorum zorla sonra atıp ağlıyor. Sanki hiç emzirmemişim gibi nasıl hırsla çekip çekip, atıyor anlamadım valla

O avent emziği Tutturabilen varmı yaa, ikili aldım bende elimde patladı

3700 dogdu koprucuk kemigi kirildi dogarken elini hareket ettiriyor ama kolunu oynatmiyor hic
Dogar dogmaz fark etmediler mi bunu?
Biz ilk gun farketmiştik
Tek kol agliyordu cocuk
Dr bazen kilolu olan cocuklar dogum esnasında cikmazsa kendilerinin bile koprucuk kemihini yerinden çıkarıp
Bebegi kurtardıklarını söylemişti
İri bebekse omuzdan zorlanmis ve kırılmış olabilir?
Bizimki cok uzun surmwmisti bir hafta on gun sargili kalmıştı
Ne dediler size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…