Ya bana da ne zaman doğuracaksın diyip duruyorlardı normal doğum beklediğim halde, ne bileyim ben ne zaman gelecek bebek ne kadar anlamsız bi soru ne zaman doğuracaksın
Kizlar aklima bisey takilio simdi hadi havalar cok soguk kar var fln ama biz bu kis bebelerini ne kdr sure disari cikarmicaz
Yuruyus yapmak bana cok iyi gelio bgn bebek uyurken esim evde beklerken 25 dk fln yurudm dedm keske bebegi de alsam 1 saat yururdm o da arabasinda uyurdu belki ama ne kdr dogru olur. Kar yagarken demiorm tabi de ?
Ya şu kırkı çıkma muhabbeti var ya ben de onu bekliyorum kırkı çıksın hele koyarım bebek arabasına, yanıma da kızımı alırım oh mis yürüyüşe gideriz, parka gideriz inşallah yani
Kızımda çok evhamlıydım bu konuda, bırak dışarıya başka odaya bile çıkaramadım ilk defa balkona çıkardığımızda iki buçuk aylıktı, bunda aynı hataya düşmicem inşallah.
Ani seslerde mi irkiliyor yoksa durup dururken mi ? Benimkininde yaninda dun telefon caldi ayyyy cocugumun akli cikti resmen basti yaygarayi sıçrayarak gulermisin aglarmisin
Rutin oluşturmak için erken değil mi? Bilmediğim için soruyorum.
Böyle durumlarda uyku beslenmesi yapabilirsin uyandırman şart değil bebeğini beslemek için. Benim ilk kızımda meme reddi yaşadık 1.5 aylıktı ne yaptıysam emmiyordu sütüm dolup taşıyordu sağdığım sütüde asla içmedi her türlü yolu denemiştim sadece uykuda emiyordu. Dr uyku beslenmesi yapacaksın ozaman bu süreç geçene kadar dedi 4.5aylık olana kadar sadece uyku beslenmesi yaptık sonra düzeldi.
Off bu meme reddi çok fena bi şey. Kızımda bir aylıktan 4 aylığa kadar yaşadık, hiç biberon emzik vermediğim halde neden meme reddi oldu ben hiç anlamadım, geceleri çok güzel emiyordu, gündüz memeyle savaşıyordu, ayakta gezerken emziriyordum bi öyle emiyordu iyi kötü. Bunda olmaz inşallah.
Teşekkürler canım, ikisini birden kullanabiliyoruz yani sıkışınca. Benim kız meme bağımlısı onu anladım. Gaz sancılarından önce max 2 saatte 1 emziriyordum. Şimdi uykuya dalamıyor uyanıkken de hep meme de durmak istiyor. Philips avent emzik aldım onu da tutmak istemiyor ne yapsam bilemedim
Ben sadece emziriyorum aynı şekilde beyaz. Her gün karbonatlı suyla siliyorum dilini. Eğer artarsa ememez. Göğüs ucumu da silmeye çalışıyorum fırsat buldukça
Benim kiz dun gece 5 saat uyudu ama 11 ile gece 3 arasinda aglamaktan helak oldu oda bende sanirim bayilmisiz gunduzde 3 ile 5 arasi huysuzlandi vs ama uyuyunca ben ellemiyorum mideleri rahat eder hem tabi gene 3 3.5 saat max ideal dio doktorlar ama bazilarida uyusun ellemeyin yeni dogan degil dio tamamen kafa karisikligi yani
Ben sadece emziriyorum aynı şekilde beyaz. Her gün karbonatlı suyla siliyorum dilini. Eğer artarsa ememez. Göğüs ucumu da silmeye çalışıyorum fırsat buldukça
Ya bana da ne zaman doğuracaksın diyip duruyorlardı normal doğum beklediğim halde, ne bileyim ben ne zaman gelecek bebek ne kadar anlamsız bi soru ne zaman doğuracaksın
Hemşireye sordum ben, internetde de okumuştum. Yarım çay bardağı suyu kaynatıp ılındıktan sonra 1 çay kaşığı karbonat iyice karışsın. Gazlı bezi parmağıma sarıp batırıyorum, ağlarken dilini siliyorum geçiyor. Ertesi gün yine aynı tabii
Ben daha hiç yanımda yatirmadim yattığım yerin yanında küçük beşik var onda uyutuyorum. Korkuyorum yoksa koynumda yatırmayı istiyorum bende ama hem alışmasından korkuyorum
Ilk 10 hafta biseye alismazlarmis diye duydm. Ya kucaga alisma diye bisey yok bence ozellikle ilk aylar bizim sicakligimizi istiolar ne kdr kucaklarsak okdr guvenli baglanma oluyoms. Ben de normalde yanimda besikte yatiriorm
Off bu meme reddi çok fena bi şey. Kızımda bir aylıktan 4 aylığa kadar yaşadık, hiç biberon emzik vermediğim halde neden meme reddi oldu ben hiç anlamadım, geceleri çok güzel emiyordu, gündüz memeyle savaşıyordu, ayakta gezerken emziriyordum bi öyle emiyordu iyi kötü. Bunda olmaz inşallah.
Yaa sen de benim gibi yaşamışsın ben bırak emzirmeyi kucağımda emzirme pozisyonunda bile tutamıyordum asla izin vermiyordu kücücük şey sırtını göğsüme yaslayıp saatlerce geziyordum evin içinde şanslıysam yorulup uyuyordu ve emziriyordum yoksa baba gelene kadar bekliyorduk aç aç. Eşim uyutup bırakıyordu ben emziriyordum ayyy sanırım hayatımın en zor zamanlarıydı bütün gün birlikte ağlardık okuduğum bir kitapta güvenli bağlanamayan bebeklerde meme reddi olabileceği yazıyordu. Anne de bebeğine bağlanmalı imiş ben ağır lohusa depresyonundaydım zaten belkide o etkilemiştir bilmiyorum. Ama herşey geçip gidiyor öyle yada böyle büyüyorlar bir şekilde
Teşekkürler canım, ikisini birden kullanabiliyoruz yani sıkışınca. Benim kız meme bağımlısı onu anladım. Gaz sancılarından önce max 2 saatte 1 emziriyordum. Şimdi uykuya dalamıyor uyanıkken de hep meme de durmak istiyor. Philips avent emzik aldım onu da tutmak istemiyor ne yapsam bilemedim
Bildigim kadariyla kullaniliyo bana hemsire de dr da kullanilmaz demedi cnm
Emzik konusunda bilemicem ben sansliym sanirim bibs emzik verdm hemen tuttu
Bildigim kadariyla kullaniliyo bana hemsire de dr da kullanilmaz demedi cnm
Emzik konusunda bilemicem ben sansliym sanirim bibs emzik verdm hemen tuttu
Bende bibs deneyeyim bakalım.. Elimle tutuyorum veriyorum zorla sonra atıp ağlıyor. Sanki hiç emzirmemişim gibi nasıl hırsla çekip çekip, atıyor anlamadım valla
Dogar dogmaz fark etmediler mi bunu?
Biz ilk gun farketmiştik
Tek kol agliyordu cocuk
Dr bazen kilolu olan cocuklar dogum esnasında cikmazsa kendilerinin bile koprucuk kemihini yerinden çıkarıp
Bebegi kurtardıklarını söylemişti
İri bebekse omuzdan zorlanmis ve kırılmış olabilir?
Bizimki cok uzun surmwmisti bir hafta on gun sargili kalmıştı
Ne dediler size?