2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Var var soruyorumda sadece emzir ve burnunu temizle diyorlar. Evet 2 doz biontech var. Gebeyken oldum
swn kendine iyi bak canım
Emzirirken neler yenilir icilir bilmiyorum hic
Nerden geldi acaba
Eve cok giren cikan oldu mu
Annem pozitif çıktı maalesef. Benim ağır belirtileri geçti şimdi eserleri kaldı. Ağzım dudağım yara dolu, öksürük, boğaz gıcıklığı vs
Evet yeşil akıntı boğazla üşğmeyle başladı bende

Geçmiş olsun sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsun

Ne bileyim dogal degilmis
Az once dayanamayip verdm
Bu gaz sancisi sonsuza kadar mi gidio
Saat 1de komple gaz kaka doldurdu pelte gbi oldu altini degistm uyuttm 3e kdr anca uyudu mik mik mik en sonunda aldm meme mi ario acaba diye o saatten beri uyumuorz saat 1de cikanlar sayilmio mu iki yudum sutte hemen yine kivranilio mu
Bu gece de uyuyamadik...

Aynı beni anlatmışsın, bir de uykusu var belli dalamiyor

Valla bavulu daha tam kapamadım inan ki hergün şu eksikleride koyayım kapatayım diyorum hergğn unutuyorum illa o son dakika atraksiyonlarını yaşatıcam
Bende corap koymayı unutmusum kendime
Bugun koyayım kac gundur aklımda
Atistirmalik biseylerde koymadım
Yicek icecek. Hurma ceviz filan koysak iyi olur
Biberon koymadım
Lazım olur mu ki
Daha once ihtiyac duymamıştım

Biberon koymadım
Lazım olur mu ki

Çantama çok gereksiz şeyler koyup hepsini geri getirdim biberon lazım olmaz zaten hepi topu 1 gece kalırsın.Corap patik koydum ayaklarım davul gibi olduğu için giyemedim atıştırmalık alabilirsin lazım oluyor.

Çantama çok gereksiz şeyler koyup hepsini geri getirdim biberon lazım olmaz zaten hepi topu 1 gece kalırsın.Corap patik koydum ayaklarım davul gibi olduğu için giyemedim atıştırmalık alabilirsin lazım oluyor.
Benim ayaklarda
Tam bir balon
Evde hic giyemiyorum
Corap filan
gece bile üstüm açık yatıyorum yanıyorum
Buyukce corap alayım kar kis kiyamet oldu

Biberon koymadım
Lazım olur mu ki
Çorap koydum kalın kalın ama hastaneye muayneye gıttıgımde bakıyorumda yanıyor sıcaktan giyebılırmıyım bilmiyorum doğrusu afakanlar basabilir ince de koymak gerek…Biberon bi tane koydum nolur nolmaz diye kızımda normal dogumdu 24 saat dolmadan yolldılar hıcbısey kullanamamıstım bebege bıle hastanenenın takımını gıydırmıslerdı bunda nolcak bakalım artık

Biberon koymadım
Lazım olur mu ki
Komposto yapın yaptırın gaz çıkarmak için 1 konserve kavanozunu bitirdim anca çıktı gaz çıkmadan salmıyorlar hastaneden atlet yedek olsun mutlaka çok terliyorsun . bebiş için 2 takım yetti bize. 2. Takımı da hastaneden çıkmadan giydirdik isme özel diye yoksa ona da ihtiyaç yokmuş yani tertemizdi. Depend almasaydim keşke diyorum hastanede verdiler zaten. Azalınca normal pede geçtim. Biberon ve emzik ne olur ne olmaz aldım yanıma sütüm gelmezse diye ama geldi çok şükür biberonu kullanmadık sadece emzik kullandık onu da tutsun diye hemen verdim bezde 5-6 tane kullandık çıkana kadar (24 saat kaldık hastanede). He birde ben gecelik giymedim direk pijama giydim. Zaten odaya gelince sadece üst giydirdiler altımdada sadece çorap vardı yaklaşık 5-6 saat öyle kaldım yürümeden önce giydirdiler beni tamamen şimdilik aklıma gelenler bunlar

Genelde üşüyorsun ama bir yandan terliyorsun kalında olsun ince de o an karar verirsin . Evet bebise 5-6 takım koymak gereksizmiş boşuna yük etmişim diyorum şimdi

Valla bavulu daha tam kapamadım inan ki hergün şu eksikleride koyayım kapatayım diyorum hergğn unutuyorum illa o son dakika atraksiyonlarını yaşatıcam

Bavulda iyi ki var dediğim, gecelik, polar sabahlık, depend, külot, normal gece pedi., terlik. Sadece bunları kullandım. Pijama takımını kullanamadım. Atlet çok ihtiyacım oldu süt terledim üşüdüm hep.
O valiz hazırlamalar boşunaymış

Canım ben planlı sezeryan oldum çünkü 3.sezeryan 39+5 de geldi minik prensim ...

Maşallah ya ne güzel upraşmamışsın, benimki emzik diye beni emiyor
O huyuda var merak etmeyin oyle ki emerken uykuya dalabiliyor sadece doğduğu ilk gün emzirme hemşiresi aktif bir bebek emmede sorun yaşamazsınız dedi ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum memeci bizim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…