2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sırtüstü yatırıyorum ben ama kafasını bir sağa bir sola çevirerek yatırıyorum evet.
Ama benim oğlan sağa dönük yatmaya meyilli karnımda öyle mi yatıyordu acaba, sola yatırdığımda bakıyorum kendisi sağa döndürmüş yine kafayı yamuk olmaz inşallah. Benimki de kusuyor ama günde birkaç kez falan, seninki her beslenmeden sonra mı kusuyor?

Bende sırt üstü senin gibi yatırayım gündüzleri. Her beslenmeden sonra değil ama bugün abarttı sanki biraz. Ağzında da sütü tutuyor meme de uyuyakaldığında sanırım

Bende sırt üstü senin gibi yatırayım gündüzleri. Her beslenmeden sonra değil ama bugün abarttı sanki biraz. Ağzında da sütü tutuyor meme de uyuyakaldığında sanırım
Evet bazen ağzında tutuyor sütü onu çıkarıyor, yan yatırmak istiyorsan gündüzleri senin gözleminde yatır öne doğru kapaklanmasın Allah korusun, uzun uykusunda sırtüstü yatır, omurga sağlığı için de sırtüstü yatırmak gerekiyormuş çünkü. Reflü yatağı kullanıyo musun, o da kusmayı azaltıyormuş, ben yatağının baş kısmının altına ince yastık koyarak eğim verdim bi de emzirirken de başını biraz yukarda tutarak emzirebilirsin.

Ya benimki de her bez degisimnden snr kaka yapiyo:) bi de bazen memede kaka yapiyo o rahatlamayla uyuyakalio ikilemde kaliyorm degistirsem mi biraksam da uyusa mi diye cunku degistirirken uyanio mutlaka snr yine uyutmak dert oluyo
Bende bu ikilemde kalıyordum,artık bırakıyorum bir daha ki uyanmasında değiştiriyorum. Değiştirsem uyanacak ağlıyor zaten altını değiştirirken sonra bir daha emzir ve gaz vs vs

Bende bu baş kısmının altını yükselttim, reflü yatağı almadım. Sağolasın dediğin gibi yatırayım. Biraz yukarda tutuyorum emzirirken genzine kaçırıyor yoksa

Bende bu ikilemde kalıyordum,artık bırakıyorum bir daha ki uyanmasında değiştiriyorum. Değiştirsem uyanacak ağlıyor zaten altını değiştirirken sonra bir daha emzir ve gaz vs vs
Aynı kısır döngüdeyiz biz deya kıyamıyorum okadar kaka yapıyor ki poposu kanadı sureklı Mustela suruyorum buna ragmen

Bebişi gündüz uzun süre uyuyamayan var mı? Kaç saattir uyutmaya calısıyorum, sadece memede uyuyo. Yatağına koyunca sallayınca uyur gibi oluyo uzun sürüyo ama dalamıyo bitürlü. Sonra ağlıyo. Kucağımda salladım gaz çıkarma pozisyonda neyi denediysem uyumadı bitürlü. Sadece memeyi istiyo ama cook emdiği zaman bu sefer de tuvalet yapıyo onun huzursuzluğundan uyuyamıyo. Ve kusması bitmiyo. 1 aylık olmasını bekliyorum emziğe baslıcam umarım uykuya dalmasını kolaylaştırır

Bgn bende de ayni durum var bi turlu uykuya dalamadi. Memede uyuyunca sonra kalkip kusuyo. Normalde kusmazdi da bgn baya cikardi. Baska turlu de uyumadi. Bi sikintisi mi var acaba usufu mu diorm. Emzik tutuyo benmki ama onunla da dalamadi
Ne zaman annem olsa tum gun ve gece uyuyo cocuk. Annem gidince uyumuyo.. saka gibi cocuk

Ay bugun hepimiz ayni dertten muzdaribiz desenize:)

Ya benimki de her bez degisimnden snr kaka yapiyo:) bi de bazen memede kaka yapiyo o rahatlamayla uyuyakalio ikilemde kaliyorm degistirsem mi biraksam da uyusa mi diye cunku degistirirken uyanio mutlaka snr yine uyutmak dert oluyo
Ayyyy evet gecen seni wallahi bokunla uyutucam dedim misil misil uyuyor sonra uyanio alt acarken. Hayir ciplakliga bayiliyor giydirince kiyamet kopuyor sonra. Biraksam ciplak yasicak kiz

Ayyyy evet gecen seni wallahi bokunla uyutucam dedim misil misil uyuyor sonra uyanio alt acarken. Hayir ciplakliga bayiliyor giydirince kiyamet kopuyor sonra. Biraksam ciplak yasicak kiz
Benim oğlan da bezinde kaka varken daha uzun uyuyor
Değiştirirken uykusu açılıyor, ellemesem pişik oluyor mecbur değiştiriyorum hemen.
Benimki hiç sevmiyor çıplaklığı, altını değiştirirken çığlık çığlığa, banyo yaparken, üstünü değiştirirken 3 kişi zor zaptediyoruz hepimizi ayağa dikiyor

Benim bebe de benim dışımda herkeste gaz çıkarıyor . Düşün babam bile gazını alabiliyor ben alamıyorum şaka gibi gerçekten

İlk zamanlar her bezine kaka yapıyordu, şimdi seyrekleşti normal sanırım. Çişini de çiş çizgisinden anlıyorum sarı- mavi oluyor
Mavi çizgi yarı da ise veya tam ise kaç kez çiş yapmış sayıyoruz peki biz

Evet emmediğinde yutamıyorlar, benimki de öyle yapıyor memede uyuduğunda

Boklu durmayı seviyor benimki de. Bir kere altını doldurdu diye ağlamadı.

Geçen gün altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyordu. Popoya su dökünce ağlaması kesildi neye uğradığını anlayamadı popo yıkanınca, ağlaması çığlığı kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…