Benimkide bir hafta kaldı ama gece hiç kalkmıyodu uyuyordu sadece, sonra ben gideyim sabah gelir akşam giderim dedi, 20. Güne kadar geldi gitti, sonra yalnız kaldık ama düzen tutmak zor ben kendime kahvaltıyı zor hazırlıyorum, yemek işini çok yapamıyorum ya hazır ya da annem kayınvalidem bişeyler gönderiyorlar, ama dün eşimle alışveriş yaptık artık benim yemek işini ele almam lazımKizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Az once annem geldi ultimatom verdi sen de artik kur duzenini 20 gun olcak evinle ilgilen eksiginle bilmemnenle ilgilen bunu al disari da cik fln
Ilk bebegim ztn tecrubesizim uykusuzm annem daha once hep ben bakarm derdi simdi daha bebek dogdu 5. Gun gece eve dondu snr yine geldi ertesi gun 2 gece kaldi dondu fln bu hafta sadece 2 kere kaldi carsamba gunduz de gelmedi bgn de gelmeyecekmis de halam gelicek bebegi gormeye diye gelmis yrn ve pzt de gelmicek
Tamam gelmesin de yani ne bileym daha 40im cikmadan niye bu ultimatomu verdi aglayasam geldi yine
Benim annemde gitti zaten şikayet edip duruyordu yoruluyorum diye inan hastaneden çıktım yemek yapmaya giriştim bugün Bi hafta oldu gündüz yatak görmedim hiç yatıp dinlenmedim gece ne kadar dinlenebilirsem bebekten, dikişlerim çok fena zonkluyor oturamıyorum normal doğum ama dikişim çok, annem beni daha da strese soktu gerim gerim gerdi sütüm bile gelmedi o yüzden hergün ağlama krizlerine girdim çok sinirli takıntılı Bi kadınKizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Az once annem geldi ultimatom verdi sen de artik kur duzenini 20 gun olcak evinle ilgilen eksiginle bilmemnenle ilgilen bunu al disari da cik fln
Ilk bebegim ztn tecrubesizim uykusuzm annem daha once hep ben bakarm derdi simdi daha bebek dogdu 5. Gun gece eve dondu snr yine geldi ertesi gun 2 gece kaldi dondu fln bu hafta sadece 2 kere kaldi carsamba gunduz de gelmedi bgn de gelmeyecekmis de halam gelicek bebegi gormeye diye gelmis yrn ve pzt de gelmicek
Tamam gelmesin de yani ne bileym daha 40im cikmadan niye bu ultimatomu verdi aglayasam geldi yine
Çok sık değildi balgam yüzünden yapıyordu, ciğerleri temiz dedi doktor, çok derinden değil ama o şey boğazına takılıyor belli oluyordu ağzına geliyordu bazen öksürürken ben peçeteye aldım Bi kaç kez, burnu çok tıkanıyor hep serumla ve aspiratörle temizliyorum, onlarda boğazına inmesin diyeHadi ya bizimde bakalım tekrar götürmemiz lazım belki. Öksürüğğ nasıldı peki? Ne sıklıkta ve derinden mi
Canım dinlenmen Yemen içmen lazım süt için sen zaten yorgunsun keşke annen hemen bırakmasaydı, başka çocuğun yoksa ye iç yat bol bol emzir, ben çok uykum olunca yatarak emziriyorum, başını kolumun üstüne alıyorum, çoğalır inşallahBenim annemde gitti zaten şikayet edip duruyordu yoruluyorum diye inan hastaneden çıktım yemek yapmaya giriştim bugün Bi hafta oldu gündüz yatak görmedim hiç yatıp dinlenmedim gece ne kadar dinlenebilirsem bebekten, dikişlerim çok fena zonkluyor oturamıyorum normal doğum ama dikişim çok, annem beni daha da strese soktu gerim gerim gerdi sütüm bile gelmedi o yüzden hergün ağlama krizlerine girdim çok sinirli takıntılı Bi kadınbenim halime bakınca biraz yumuşadı ama ne çare çooook kötüyüm ağlamaya ve beni anlayacak biriyle konuşmaya ihtiyacım var bebek te emmiyor zaten insan kendini yetersiz hissediyor.
Annelerin de kızları doğurunca bi lohusalık hali oluyor bence. Sakin ol canım daha kırkın bile çıkmamış.
Yorgunluk ve uzuntuyle sut daha da azaliyoBenim annemde gitti zaten şikayet edip duruyordu yoruluyorum diye inan hastaneden çıktım yemek yapmaya giriştim bugün Bi hafta oldu gündüz yatak görmedim hiç yatıp dinlenmedim gece ne kadar dinlenebilirsem bebekten, dikişlerim çok fena zonkluyor oturamıyorum normal doğum ama dikişim çok, annem beni daha da strese soktu gerim gerim gerdi sütüm bile gelmedi o yüzden hergün ağlama krizlerine girdim çok sinirli takıntılı Bi kadınbenim halime bakınca biraz yumuşadı ama ne çare çooook kötüyüm ağlamaya ve beni anlayacak biriyle konuşmaya ihtiyacım var bebek te emmiyor zaten insan kendini yetersiz hissediyor.
Seni en iyi biz anlarız bacımm az daha sabır geçecek bu günlerBenim annemde gitti zaten şikayet edip duruyordu yoruluyorum diye inan hastaneden çıktım yemek yapmaya giriştim bugün Bi hafta oldu gündüz yatak görmedim hiç yatıp dinlenmedim gece ne kadar dinlenebilirsem bebekten, dikişlerim çok fena zonkluyor oturamıyorum normal doğum ama dikişim çok, annem beni daha da strese soktu gerim gerim gerdi sütüm bile gelmedi o yüzden hergün ağlama krizlerine girdim çok sinirli takıntılı Bi kadınbenim halime bakınca biraz yumuşadı ama ne çare çooook kötüyüm ağlamaya ve beni anlayacak biriyle konuşmaya ihtiyacım var bebek te emmiyor zaten insan kendini yetersiz hissediyor.
Ben daha 60 şı hiç görmedim ne çıkarsa verip mama takvim ediyorum bu durum beni çok üzüyor bende bugün başladım hipp çayına inşallah biraz artırır. Sen neden sağıyosun bebek tutmadı mı memeyi önceki msj ları okuyamadım yazdıysandaYorgunluk ve uzuntuyle sut daha da azaliyo
Bugun bebegim hep acti normalde saginca 80 ml cikartirdm 2 kere sagdm 60 cikti onu verdm gece napcaz bakalm smdi anne cayina abaniyorm
Seni en iyi biz anlarız bacımm az daha sabır geçecek bu günler
Kızlar doğum sonrası kaşıntı yaşayan oldu mu göğüslerim ve yüzüm çok kaşınıyor nedn acaba
Her zmn yediğim şeyler bnm hergun kaşınıyor doktora mi bir gutsem acaba.Bende kaşıntı oldu, yediklerim alerji yaptı diye düşündüm. O yediklerimi kestim geçti kaşıntı.
Kizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Anne konusu açılmış bu konuda şanslıyım çook şükür 18 gündür annem kaldı yanımda ve geceleri uyudum çoğunlukla bi emzirmek için kalkıyodum o kadar.
15 dakika mesafede oturuyoruz ama kayınvalidemle aynı binadayız ve resmen kayınvalidem annemin kalmasından rahatsız daha evdeki ilk günümde anneme kalıcan mı evdekiler napıcak demeye başladı çookk şükür eşim de annemin bebeğe ilgisini beğendiği için istediğin kadar kal diyor ama kayınvalidemin imalı laflarından annem gerildi resmen artık gündüzleri gelip yardım edicek gece de bize bıraktı.
Benim kız da anneanneye alıştı tabii onun kucağında anında uyuyor annem konultukça hoşuna gidiyor
Anne konusu açılmış bu konuda şanslıyım çook şükür 18 gündür annem kaldı yanımda ve geceleri uyudum çoğunlukla bi emzirmek için kalkıyodum o kadar.
15 dakika mesafede oturuyoruz ama kayınvalidemle aynı binadayız ve resmen kayınvalidem annemin kalmasından rahatsız daha evdeki ilk günümde anneme kalıcan mı evdekiler napıcak demeye başladı çookk şükür eşim de annemin bebeğe ilgisini beğendiği için istediğin kadar kal diyor ama kayınvalidemin imalı laflarından annem gerildi resmen artık gündüzleri gelip yardım edicek gece de bize bıraktı.
Benim kız da anneanneye alıştı tabii onun kucağında anında uyuyor annem konultukça hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?