2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimkide bir hafta kaldı ama gece hiç kalkmıyodu uyuyordu sadece, sonra ben gideyim sabah gelir akşam giderim dedi, 20. Güne kadar geldi gitti, sonra yalnız kaldık ama düzen tutmak zor ben kendime kahvaltıyı zor hazırlıyorum, yemek işini çok yapamıyorum ya hazır ya da annem kayınvalidem bişeyler gönderiyorlar, ama dün eşimle alışveriş yaptık artık benim yemek işini ele almam lazım

Benim annemde gitti zaten şikayet edip duruyordu yoruluyorum diye inan hastaneden çıktım yemek yapmaya giriştim bugün Bi hafta oldu gündüz yatak görmedim hiç yatıp dinlenmedim gece ne kadar dinlenebilirsem bebekten, dikişlerim çok fena zonkluyor oturamıyorum normal doğum ama dikişim çok, annem beni daha da strese soktu gerim gerim gerdi sütüm bile gelmedi o yüzden hergün ağlama krizlerine girdim çok sinirli takıntılı Bi kadın benim halime bakınca biraz yumuşadı ama ne çare çooook kötüyüm ağlamaya ve beni anlayacak biriyle konuşmaya ihtiyacım varbebek te emmiyor zaten insan kendini yetersiz hissediyor.

Hadi ya bizimde bakalım tekrar götürmemiz lazım belki. Öksürüğğ nasıldı peki? Ne sıklıkta ve derinden mi
Çok sık değildi balgam yüzünden yapıyordu, ciğerleri temiz dedi doktor, çok derinden değil ama o şey boğazına takılıyor belli oluyordu ağzına geliyordu bazen öksürürken ben peçeteye aldım Bi kaç kez, burnu çok tıkanıyor hep serumla ve aspiratörle temizliyorum, onlarda boğazına inmesin diye

Canım dinlenmen Yemen içmen lazım süt için sen zaten yorgunsun keşke annen hemen bırakmasaydı, başka çocuğun yoksa ye iç yat bol bol emzir, ben çok uykum olunca yatarak emziriyorum, başını kolumun üstüne alıyorum, çoğalır inşallah

Yorgunluk ve uzuntuyle sut daha da azaliyo
Bugun bebegim hep acti normalde saginca 80 ml cikartirdm 2 kere sagdm 60 cikti onu verdm gece napcaz bakalm smdi anne cayina abaniyorm

Seni en iyi biz anlarız bacımm az daha sabır geçecek bu günler

Yorgunluk ve uzuntuyle sut daha da azaliyo
Bugun bebegim hep acti normalde saginca 80 ml cikartirdm 2 kere sagdm 60 cikti onu verdm gece napcaz bakalm smdi anne cayina abaniyorm
Ben daha 60 şı hiç görmedim ne çıkarsa verip mama takvim ediyorum bu durum beni çok üzüyor bende bugün başladım hipp çayına inşallah biraz artırır. Sen neden sağıyosun bebek tutmadı mı memeyi önceki msj ları okuyamadım yazdıysanda

İnşallah canım inşallah zaten ortalık sıkıntılı covid biyere den pahalı lık Bi yerden insanlardan azcık anlayış bekliyoruz ama yok Bi ben lohusa değilim eşim annem hatta kardeşimin karısı bile kıskançlıktan lohusa sendromu na girdiler
Seni en iyi biz anlarız bacımm az daha sabır geçecek bu günler

3 gündür kimyon tohumu çayı içiyorum sanki bugün gazı daha az gibi faydası oluyodur inşallah
Ama bugün birkaç defa balgam kustu, serum fizyolojikle temizlemem gerekiyor burnunu ama cesaret edemiyorum.

Benimde bir hafta da göğüslerim söndü sanki iki çocukla uyku yok zten doğru dürüst beslenme de yok ondan mı acaba çocuk çekince geliyor inşallah doyuyordur oğlum sürekli uyuyor zten

Annen kısmen haklı da düzen dedigin hemen kolay kurulmaz ki kaldi ki ilk bebeğin, senin hem bebeğe hem dış dünyaya adapte olman uzun sürebilir elbet bir düzen kurulur,kurulmalı da ama bunun zamanını sen belirlersin kendini hazır hissedince ve de bebeğin müsaade ettiği ölçüde .Sıkma canını hiç akışına bırak. Benim ikinci çocuk olduğu için bir çok şeye alışkınım ve düzen ister istemez oluşuyor .

Anne konusu açılmış bu konuda şanslıyım çook şükür 18 gündür annem kaldı yanımda ve geceleri uyudum çoğunlukla bi emzirmek için kalkıyodum o kadar.
15 dakika mesafede oturuyoruz ama kayınvalidemle aynı binadayız ve resmen kayınvalidem annemin kalmasından rahatsız daha evdeki ilk günümde anneme kalıcan mı evdekiler napıcak demeye başladı çookk şükür eşim de annemin bebeğe ilgisini beğendiği için istediğin kadar kal diyor ama kayınvalidemin imalı laflarından annem gerildi resmen artık gündüzleri gelip yardım edicek gece de bize bıraktı.
Benim kız da anneanneye alıştı tabii onun kucağında anında uyuyor annem konultukça hoşuna gidiyor

Birde böylesi var ,kendi faydasi dokunmaz ama dokunanı da cekemezler.Of bu günler gelip geçecek ama unutulmayacak hep hatırlanacak.

Şaka gibi ya
Kadın yardımcı olmak icin kalıyor
Birde laf yiyor
Cok merak ediyorum
Bir tabak yemek yardımı olacak mi acaba k.validenin annen olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…