2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selamlar, 10 gün önce normal doğum yaptım. Kesi atmıştı doktor onun dikişlerinden biri acilmiş gibi daha once basına gelen var mi ? Kendi kendine kaynar mi ?

Oğlan anaları lütfen kayınvalidelerden çektiğimiz günleri hatırlayın Baska kızların canı yanmasın cici kayınvalideler olun inşallah

Yok kızlar hala dogurmadim. Bel ağrısı oluyor ara ara, ufak regl sancıları, mide bulantısı yaşadım 2 gün, pelvik bolgde baskı ve sizi var. Ama yok dogamiyor. Bı yaşlıya sadaka verdim dün son çare bı de hurma yiyorum. Yeri rahat sanırım bizimkinin

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz bunların yanında açık renk ama akıntım var bayağı…Akşam saatlerıne dogru ve aksam bu dedıklerının hepsi oluyor sabah yok oluyor belırtıler:)…Az evvel rüyamdada bebeğimi gördüm herşey ağzı yüzü myle netti gerçekti ki uyandığımda yanımda sandım ya çok acayipti

Buna senin de hazır olman lazım. Başkaları düzen kur diyince düzen olmuyor ki, yazdıkların bana ilk gebeligimdeki duygularımı anımsattı ama geliyor geciyor hepsi inan ki gecmeseydi ikinci üçüncü çocuk kararı alınmazdi
O yuzden zamana birak bazı şeyleri hersey vaktinde rayına oturuyor

Oğlan anaları lütfen kayınvalidelerden çektiğimiz günleri hatırlayın Baska kızların canı yanmasın cici kayınvalideler olun inşallah

En iyisi kayinvalide olmamak evlendirmiyim ben çocukları kendime güvenemedim kayinvalide Olurum belki dün gece gözümüzden uyku akıyor gari,az biraz ten teması kurun kucağında kalsın da ben yatayım dedim eşime . Yattım kıza diyo ki ,kızım benden başka kimseyle ten teması kurmak yok ,benden başka kimseye böyle bakmak yok bu garibimde dinliyor öyle .Hey gidi bizde babamızın kiziydik ama aldın gittin dedim

hiç gereksiz konuşmucam geline çok bonkör davranıcam doğumda tepesine çökmücem oğlumu doldurmucam kışkırtmıcam başka napayım

hiç gereksiz konuşmucam geline çok bonkör davranıcam doğumda tepesine çökmücem oğlumu doldurmucam kışkırtmıcam başka napayım
ha bir de benim kv gibi benim çocuklarım şöyle uyurdu böyle yerdi (sanki ben çocuklara uyumayın yemeyin diyprum) diye sinir etmicem gelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…