Selamlar, 10 gün önce normal doğum yaptım. Kesi atmıştı doktor onun dikişlerinden biri acilmiş gibi daha once basına gelen var mi ? Kendi kendine kaynar mi ?
Selamlar, 10 gün önce normal doğum yaptım. Kesi atmıştı doktor onun dikişlerinden biri acilmiş gibi daha once basına gelen var mi ? Kendi kendine kaynar mi ?
Benim kayinvalide de yarın gelecek sanırsam gerim gerim gerildim şimdiden inşallah yatıya kalmak istemez .Eşime yemeğe mi çaya mi gelecekler diyorum bilmem diyor, saat konuşmadık diyor yabancı degiller diyor yaparız bir şeyler diyor vs vs bakalım ne vakit gelecekler .
Kocalarımizi eğitemeyiz ama oğullarımizin kaderi elimizde
2den beri ayaktayız kızım beni emzik etti resmen bir türlü dalamadı. Daha yeni kapattı gözlerini 5 dakika emin olayım uyuduğundan uyuyacam bende yoksa bayılacam artık
Yok kızlar hala dogurmadim. Bel ağrısı oluyor ara ara, ufak regl sancıları, mide bulantısı yaşadım 2 gün, pelvik bolgde baskı ve sizi var. Ama yok dogamiyor. Bı yaşlıya sadaka verdim dün son çare bı de hurma yiyorum. Yeri rahat sanırım bizimkinin
Yok kızlar hala dogurmadim. Bel ağrısı oluyor ara ara, ufak regl sancıları, mide bulantısı yaşadım 2 gün, pelvik bolgde baskı ve sizi var. Ama yok dogamiyor. Bı yaşlıya sadaka verdim dün son çare bı de hurma yiyorum. Yeri rahat sanırım bizimkinin
Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz bunların yanında açık renk ama akıntım var bayağı…Akşam saatlerıne dogru ve aksam bu dedıklerının hepsi oluyor sabah yok oluyor belırtıler:)…Az evvel rüyamdada bebeğimi gördüm herşey ağzı yüzü myle netti gerçekti ki uyandığımda yanımda sandım ya çok acayipti
Iste o da ben hayata doneym diye soylemis cok kafaya takiyomusum cocuk uyudu uyumadi gazi oldu bilmemne diye benim iyiligm icin demis ben de agladm sen artik gelmiceksn ilgilenmicek misin diye yok ondan diilmis ben en azindan gunluk hayatima doneym diye fln iyi de benim gunluk hayatm yoktu ki kalkip ise gidiodm evde bi hayatm olmadi smdiye kdr. Isterdm ki alalm cocugu cikalim.yuruyelm bi yerlerr cikalim kari koca ama hava da bombok;(
Buna senin de hazır olman lazım. Başkaları düzen kur diyince düzen olmuyor ki, yazdıkların bana ilk gebeligimdeki duygularımı anımsattı ama geliyor geciyor hepsi inan ki gecmeseydi ikinci üçüncü çocuk kararı alınmazdi
O yuzden zamana birak bazı şeyleri hersey vaktinde rayına oturuyor
En iyisi kayinvalide olmamak evlendirmiyim ben çocukları kendime güvenemedim kayinvalide Olurum belki dün gece gözümüzden uyku akıyor gari,az biraz ten teması kurun kucağında kalsın da ben yatayım dedim eşime . Yattım kıza diyo ki ,kızım benden başka kimseyle ten teması kurmak yok ,benden başka kimseye böyle bakmak yok bu garibimde dinliyor öyle .Hey gidi bizde babamızın kiziydik ama aldın gittin dedim