Bugun dietimin 3. Gunu dayanamayip tartildim 2 kg vermisim hayatimda hic boyle cok yememistim tabi tatli seker asla yok
Sutumde gayet normal azalma vs yok
Bugun dietimin 3. Gunu dayanamayip tartildim 2 kg vermisim hayatimda hic boyle cok yememistim tabi tatli seker asla yok
Sutumde gayet normal azalma vs yok
Masallah iraden varsa ne gzl benim hicbiseye halim yok ne verirlerse onu yiyorm ztn her sey yasak gaz yapar diye, yiyecek bisey bulamiyorm. En fazla tatliyi kesebilirim
Kızlar oğlumun memeleri bayağı şişmiş neden acaba nette anneden geçen hormonlar etkisi ile diyor kaynanam da tutturmuş ovala diye ne yapmak gerekiyor bilen var mı
Kızlar oğlumun memeleri bayağı şişmiş neden acaba nette anneden geçen hormonlar etkisi ile diyor kaynanam da tutturmuş ovala diye ne yapmak gerekiyor bilen var mı
Dietisyenle canim bana gore yiyip yemediklerime gore bir liste.
Wala kadindan aldigim enerji cok iyiydi umarim sutume etki etmez suan icin bisi yok sutte zaten cok yemeli bi diet ama bakalim gorucez ahh bide anam evde hic oturmuyorum yemin ederim gece 11 de yataga oturuyorum bu sefer kizin gaz sancisi baslio o la ugrasiorum vs vs az uyuyorum bol su iciyorum.
Ah seker ihtiyacim icin 4 5 adet kuru kayisi kuru incir ve yarim su bardagi kuru uzum seker eklemeden hosaf yatirtti mesela kadin gunde 3 bardak
Masallah iraden varsa ne gzl benim hicbiseye halim yok ne verirlerse onu yiyorm ztn her sey yasak gaz yapar diye, yiyecek bisey bulamiyorm. En fazla tatliyi kesebilirim
Ya irade bende resmen 0 ama bir hayal kurdum hayalimin pesindeyim sadece.
Merak etme gececek bu gunler arkana yaslanocaksin emin ol bu gunleri tebessumle ulan ne gunlerdi die dusunuceksin. Daha onceki yazinida okuyup cevap yazamamistim umarim karistirmiyorumdur kisileri
Valla bu omicron çok yaygın, bizim hastanede bir serviste çalışan tüm hemşireler pozitif olmuş başka servisten takviye ile çeviriyorlar hatta izinde olanları bile çağırabilirim dedi amir
Valla bu omicron çok yaygın, bizim hastanede bir serviste çalışan tüm hemşireler pozitif olmuş başka servisten takviye ile çeviriyorlar hatta izinde olanları bile çağırabilirim dedi amir
En iyisi kayinvalide olmamak evlendirmiyim ben çocukları kendime güvenemedim kayinvalide Olurum belki dün gece gözümüzden uyku akıyor gari,az biraz ten teması kurun kucağında kalsın da ben yatayım dedim eşime . Yattım kıza diyo ki ,kızım benden başka kimseyle ten teması kurmak yok ,benden başka kimseye böyle bakmak yok bu garibimde dinliyor öyle .Hey gidi bizde babamızın kiziydik ama aldın gittin dedim
Kızımda olmuştu çocuk endokrinoloğa göründük asla ovmamazı söylemişti…Takipte kaldık bendeki hormonlarla ilgili olduğunu söylemişti bir süre sonra azalarak geçti…