İnşallah canım inşallah zaten ortalık sıkıntılı covid biyere den pahalı lık Bi yerden insanlardan azcık anlayış bekliyoruz ama yok Bi ben lohusa değilim eşim annem hatta kardeşimin karısı bile kıskançlıktan lohusa sendromu na girdiler
Bilmiyorum gidin isterseniz. Bende hamilelikte kuşburnu ve tereyağı ekmeğe sürüp yiyordum.Şimdi farklı etki yapmış olabilir dedim. Uyuz gibi kaşınıyordum. Onları kestim kaşıntım gitti. Ya da denk geldi bilmiyorum
3 gündür kimyon tohumu çayı içiyorum sanki bugün gazı daha az gibi faydası oluyodur inşallah
Ama bugün birkaç defa balgam kustu, serum fizyolojikle temizlemem gerekiyor burnunu ama cesaret edemiyorum.
Bende cesaret edemiyordum sonra bi baktım tıkandı gibi korkudan hemen yaptım. Korkulacak bir şey yokmuş ağlamadı bile, hatta bi hapşurdu göremediğim sümükler aktı. Arada yapmak gerekiyor aslında, rahatlıyorlar. Her gün bir kere yapıyordum,sadece bugün yapamadım. Kimyon tohumunu da yemeklerden sonra içiyorum. Rezeneyi de yatmaya yakın içeceğim inşallah faydası oluyordur. Gaz damlası da veriyorum her gün
Benim kayınvalide annem var diye eline iş sürmedi. Güzdüz gezdi gezdi geldi. Bebeği iki pış pış sevdi. Gece sabaha kadar uyudu. Sabah kahvaltıya iki peynir çıkarıyım demedi. Ben o var diye daha çok yoruldum. Neyse çok kalmadı. Oğluna da ayrı gıcığım. Yemin ederim eve alaşım yok. Anası burda olsa anasının evinde kalsın diyeceğim.
Kocamdan Bugün bir şey istiyorum. İnternetten alınmıyor mu? Çok mu gerekli o olmadan olmuyor mu? Saçma sapan bir sürü cümle kurdu. Yanımda olsa yolacam o kadar sinirliyim.
Bende cesaret edemiyordum sonra bi baktım tıkandı gibi korkudan hemen yaptım. Korkulacak bir şey yokmuş ağlamadı bile, hatta bi hapşurdu göremediğim sümükler aktı. Arada yapmak gerekiyor aslında, rahatlıyorlar. Her gün bir kere yapıyordum,sadece bugün yapamadım. Kimyon tohumunu da yemeklerden sonra içiyorum. Rezeneyi de yatmaya yakın içeceğim inşallah faydası oluyordur. Gaz damlası da veriyorum her gün
Nasıl temizliyorsun canım?
Kızımda damla damla sıkıp aspiratörle çekiyordum ama bir video izledim şırıngayla tazyikli sıkıyor doktor bebeğin her iki burnuna da
Onu yapasım var ama işte korkuyorum
Benim kayınvalide annem var diye eline iş sürmedi. Güzdüz gezdi gezdi geldi. Bebeği iki pış pış sevdi. Gece sabaha kadar uyudu. Sabah kahvaltıya iki peynir çıkarıyım demedi. Ben o var diye daha çok yoruldum. Neyse çok kalmadı. Oğluna da ayrı gıcığım. Yemin ederim eve alaşım yok. Anası burda olsa anasının evinde kalsın diyeceğim.
Kocamdan Bugün bir şey istiyorum. İnternetten alınmıyor mu? Çok mu gerekli o olmadan olmuyor mu? Saçma sapan bir sürü cümle kurdu. Yanımda olsa yolacam o kadar sinirliyim.
Benim kv daha bebeği görmeye bile gelmedi, bi geldiler bebeğim küvezdeydi, yarın geleceklermiş kayınpederle daha ilk defa görecekler torunlarını
Gelseler de laf yiyorlar gelmeseler de
Kızlar Bayadır girmiyorum benim oğlan meme tutmuyor emmiyor beni sütüm 3.günde falan geldi mecbur Mama verdim önce kaşıkla sonra biberon la verdim sütüm var ama tutmuyor ne yaptıysam, sağıyorum ama yetmiyor daha tamda gelmedi gene mama veriyorum. Nasıl tutturcam bilmiyorum tutturmaya çalıştık ça bas bas bağırıyor
Biberondaki akışa alıştığı için o akışı arıyor muhtemelen biberonla verirken de az az vermeye bak biberonu yavaşça çek ağzından dinlensin. Memeyi zor tutuyorlar sabır gerekiyor birde senin üzüntünü stresini hissediyor öncesinde göğsüne yatir emzirmeden güzel şeyler söyle sakinleştir inatlaştikca daha da kötü oluyor hersey kızımda öyleydi cigligi basıp tepinmeye başlıyordu tutamadığı için hirslaniyordu suan tutuyor cok şükür her şey düzene girer merak etme...
Benimde bir hafta da göğüslerim söndü sanki iki çocukla uyku yok zten doğru dürüst beslenme de yok ondan mı acaba çocuk çekince geliyor inşallah doyuyordur oğlum sürekli uyuyor zten
Doğru düzgün yemek yiyemesen bile kayısı kompostosu, hurma,kuru incir, dere otu, tahin helvası yemeye çalış gün içinde. Rezene içebilirsin. Göğüslerim yumuşadığında bakıyorum süt var ama bunlardan atıyorum hemen ağzıma faydası oluyor
Benim kv daha bebeği görmeye bile gelmedi, bi geldiler bebeğim küvezdeydi, yarın geleceklermiş kayınpederle daha ilk defa görecekler torunlarını
Gelseler de laf yiyorlar gelmeseler de
gelmesinler daha iyi hizmet ettirdi kendine. Sırf annem yanımda diye kıskandı ya.
Kendi kızının yanında o da.
Oğluna ayrı gıcığım. Oğluna gıcık olduğum için kayınvalideye daha da sinirleniyorum.
Doğru düzgün yemek yiyemesen bile kayısı kompostosu, hurma,kuru incir, dere otu, tahin helvası yemeye çalış gün içinde. Rezene içebilirsin. Göğüslerim yumuşadığında bakıyorum süt var ama bunlardan atıyorum hemen ağzıma faydası oluyor
Ya ne işe yaradığını bile bilmiyor lazım mı diye soruyor.
Sterilizatör istedim, sürekli kaynat kaynat yoruldum. Bir de kaynattıktan sonra açıkta kalınca sterilliği gidiyor.
Nasıl temizliyorsun canım?
Kızımda damla damla sıkıp aspiratörle çekiyordum ama bir video izledim şırıngayla tazyikli sıkıyor doktor bebeğin her iki burnuna da
Onu yapasım var ama işte korkuyorum
Baktım aspiratörle çok iyi temizlemiyor. Bende şırınga yok, sağ yana yatırıp serumdan fışkırtıyorum bir kısmını, sonra sol yana yatırıp bir kısmınıda öyle fışkırtıyorum. Kaldırıp baş aşağı sırtına vuruyorum. O ara gaz bile çıkartıyor En son gerekirse aspiratörle de çekiyorum. Temizliyorum o şekilde. Şırınga çok tazyikli olduğu için onunla yapmak istemedim.. Belki ilerde denerim onu.
Valla Allah saglik versin de kimseyi istemiyorum normalde
Hastalik filan olmazsa
Bakarım
Daha iyi
Lohusayken birde milletle ugrasmak cok zor geliyor
Ama iste tek benim evladım degil
Onlarinda torunu yigeni vs diyorum sonra
Sizleri okuyunca iyiden iyiye tırsmaya basladım
Baktım aspiratörle çok iyi temizlemiyor. Bende şırınga yok, sağ yana yatırıp serumdan fışkırtıyorum bir kısmını, sonra sol yana yatırıp bir kısmınıda öyle fışkırtıyorum. Kaldırıp baş aşağı sırtına vuruyorum. O ara gaz bile çıkartıyor En son gerekirse aspiratörle de çekiyorum. Temizliyorum o şekilde. Şırınga çok tazyikli olduğu için onunla yapmak istemedim.. Belki ilerde denerim onu.
Benim izlediğim de böyle, denedim az önce yapamadım ya hepsi dışına aktı, şırınganın ucunu burnuna tam yerleştiremedim sanırım. Bi da ya bende direk serumdan yapayım.