- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Bacımsu oglu ne etti sanagelmesinler daha iyi hizmet ettirdi kendine. Sırf annem yanımda diye kıskandı ya.
Kendi kızının yanında o da.
Oğluna ayrı gıcığım. Oğluna gıcık olduğum için kayınvalideye daha da sinirleniyorum.
Erkek kısmı bu tür seylerde bizim gibi düşünebilenBenim kayinvalide de yarın gelecek sanırsam gerim gerim gerildim şimdiden inşallah yatıya kalmak istemez .Eşime yemeğe mi çaya mi gelecekler diyorum bilmem diyor, saat konuşmadık diyor yabancı degiller diyor yaparız bir şeyler diyor vs vs bakalım ne vakit gelecekler .
Kocalarımizi eğitemeyiz ama oğullarımizin kaderi elimizde
Bacımsu oglu ne etti sana
Adam hasta olmus
Bebesini bile goremedi yazık
Erkek kısmı bu tür seylerde bizim gibi düşünebilen
Düşünceli cok zor
Egitilebileceklerine inanamıyorum bu tarz meselelerde
Nollllcaaaak yiaaaaa
Hersey yenilir edilir biz abartıyoruz oluyor sonra
Ya keske böyle yakin mesafe olsa siz gibi
Gelen aksam evine gider benimde
Benim kayinvalide de yarın gelecek sanırsam gerim gerim gerildim şimdiden inşallah yatıya kalmak istemez .Eşime yemeğe mi çaya mi gelecekler diyorum bilmem diyor, saat konuşmadık diyor yabancı degiller diyor yaparız bir şeyler diyor vs vs bakalım ne vakit gelecekler .
Kocalarımizi eğitemeyiz ama oğullarımizin kaderi elimizde
Benimkiler de sadece hastaneye gelmislerdi bi daha gelmediler vallaBenim kv daha bebeği görmeye bile gelmedi, bi geldiler bebeğim küvezdeydi, yarın geleceklermiş kayınpederle daha ilk defa görecekler torunlarını
Gelseler de laf yiyorlar gelmeseler de
Çok güzel anlatmışsın. Bende senin yaşadıklarını yaşadım meme konusunda. Emmedi direndi tutamadı şimdi şükürBiberondaki akışa alıştığı için o akışı arıyor muhtemelen biberonla verirken de az az vermeye bak biberonu yavaşça çek ağzından dinlensin. Memeyi zor tutuyorlar sabır gerekiyor birde senin üzüntünü stresini hissediyor öncesinde göğsüne yatir emzirmeden güzel şeyler söyle sakinleştir inatlaştikca daha da kötü oluyor hersey kızımda öyleydi cigligi basıp tepinmeye başlıyordu tutamadığı için hirslaniyordu suan tutuyor cok şükür her şey düzene girer merak etme...
Ben de cok korkmustum sariliktan sabaha kadar uyumadik cikicamiz gece. Her ikisini de emzirdim sonra mama.. Once 10 ml, doymazsa 5 ml daha, 5 ml daha seklinde gitmistik biz. Hemsirelerin ve emzirme hemsiresinin onerisi o sekildeydi. Baya da icmisti bizimki. Asla 15 ml fln yetmiyor bence yenidogan olsalar da. Cok icerse garipseme yaniKızlar doktor yarın sarılık değerine bakacak eğer yüksek olursa bebek kalır sizi taburcu ederiz dediler. Bende yüksek çıkmasın diye devamlı emziriyorum ama haliyle çok süt yok. arkasından da mama vereyim dedim kaç ml vermeliyim internette 60 ml demiş ama bana çok geldi
Aşı olanda oluyorAşı olsaymış, dinlemedi beni hasta olma lüksünün olmadığını anlattım. Kendi bildiğini okudu.
Kayınvalidem ilk 4 gün yemek getirdi bol süt olsun şunu ye bunu ye falan ama bana çook göstermelik geldi düşünen insan hamileliğimde de yapardı grip olurdum bildiği halde akşama kadar dışarda kalır akşam 6 da çorba yapim mi derdi.Şaka gibi ya
Kadın yardımcı olmak icin kalıyor
Birde laf yiyor
Cok merak ediyorum
Bir tabak yemek yardımı olacak mi acaba k.validenin annen olmasa
Bunları okumamıştımBenim kayınvalide annem var diye eline iş sürmedi. Güzdüz gezdi gezdi geldi. Bebeği iki pış pış sevdi. Gece sabaha kadar uyudu. Sabah kahvaltıya iki peynir çıkarıyım demedi. Ben o var diye daha çok yoruldum. Neyse çok kalmadı. Oğluna da ayrı gıcığım. Yemin ederim eve alaşım yok. Anası burda olsa anasının evinde kalsın diyeceğim.
Kocamdan Bugün bir şey istiyorum. İnternetten alınmıyor mu? Çok mu gerekli o olmadan olmuyor mu? Saçma sapan bir sürü cümle kurdu. Yanımda olsa yolacam o kadar sinirliyim.
HelAl bacım sanaValla bugün evi silip süpürdü anası gelecek diye yarın da hazırlar bir şeylerabartmicim bu kez lohusayim üleeeyyyn
Estetik dikişse ipek iplik kullanılıyormuş, kaşıntı yapan o olabilir canım. Benim de kaşınıyordu iplikler düşünce geçti kaşıntısı.kızlar geçmişi okuyamadım bir sorum olacaktı normal doğum yaptım genital bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var sanırım uzun süredir ped takmaktan oldu, bir süredir günlük pede geçtim o da geçirmedi evde travazol vardı mantar kremi onu sürdüm sanki rahatlattı ama ilk kez aynayla baktım kıpkırmızı olmuş genital bölge tamamen ve iç dudaklardan biri şişmiş.
detaylı yazdığım için özür dilerim.
sizce normal mi? hormonlardan dolayı flora bozulmuş olabilir mi?
bir de 22 gün oldu 2 tane dikişim düşmemiş normal mi? sanki 15 günde düşmezse aldırmaya gelin demişlerdi sanki
bir bu eksikti
İnşallah öyle Bi direniyor ki göbeği kanamıştı göbeği düşene kadar pek memeye zorlamıyorum sütüm biraz daha fazla gelse emer belki biberon daki gibi ağzına aksın istiyor ne zormuş analıkBiberondaki akışa alıştığı için o akışı arıyor muhtemelen biberonla verirken de az az vermeye bak biberonu yavaşça çek ağzından dinlensin. Memeyi zor tutuyorlar sabır gerekiyor birde senin üzüntünü stresini hissediyor öncesinde göğsüne yatir emzirmeden güzel şeyler söyle sakinleştir inatlaştikca daha da kötü oluyor hersey kızımda öyleydi cigligi basıp tepinmeye başlıyordu tutamadığı için hirslaniyordu suan tutuyor cok şükür her şey düzene girer merak etme...
Iste o da ben hayata doneym diye soylemis cok kafaya takiyomusum cocuk uyudu uyumadi gazi oldu bilmemne diye benim iyiligm icin demis ben de agladm sen artik gelmiceksn ilgilenmicek misin diye yok ondan diilmis ben en azindan gunluk hayatima doneym diye fln iyi de benim gunluk hayatm yoktu ki kalkip ise gidiodm evde bi hayatm olmadi smdiye kdr. Isterdm ki alalm cocugu cikalim.yuruyelm bi yerlerr cikalim kari koca ama hava da bombok;(Annen kısmen haklı da düzen dedigin hemen kolay kurulmaz ki kaldi ki ilk bebeğin, senin hem bebeğe hem dış dünyaya adapte olman uzun sürebilir elbet bir düzen kurulur,kurulmalı da ama bunun zamanını sen belirlersin kendini hazır hissedince ve de bebeğin müsaade ettiği ölçüde .Sıkma canını hiç akışına bırak. Benim ikinci çocuk olduğu için bir çok şeye alışkınım ve düzen ister istemez oluşuyor .
Yoo vallahi. 40+0 artıkDoğuramayangiller listesi
S Statusahibi
F Firuze_
Z zizi353535
[IMG alt="Dontsay"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/782/782434.jpg?1488394337[/IMG] Dontsay
[IMG alt="nilayda8787"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1043/1043938.jpg?1641322562[/IMG] nilayda8787
E Elif0614
K Kelimelik K Kelimelik
[IMG alt="denizderin123"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/973/973356.jpg?1580143409[/IMG] denizderin123
D deessee
@gherseym
@eklinac
Eee kızlar bi atraksiyonu olan yok mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?