2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kayinvalide de yarın gelecek sanırsam gerim gerim gerildim şimdiden inşallah yatıya kalmak istemez .Eşime yemeğe mi çaya mi gelecekler diyorum bilmem diyor, saat konuşmadık diyor yabancı degiller diyor yaparız bir şeyler diyor vs vs bakalım ne vakit gelecekler .

Kocalarımizi eğitemeyiz ama oğullarımizin kaderi elimizde

Bacımsu oglu ne etti sana
Adam hasta olmus
Bebesini bile goremedi yazık

Erkek kısmı bu tür seylerde bizim gibi düşünebilen
Düşünceli cok zor
Egitilebileceklerine inanamıyorum bu tarz meselelerde
Nollllcaaaak yiaaaaa
Hersey yenilir edilir biz abartıyoruz oluyor sonra
Ya keske böyle yakin mesafe olsa siz gibi
Gelen aksam evine gider benimde

Valla bugün evi silip süpürdü anası gelecek diye yarın da hazırlar bir şeyler abartmicim bu kez lohusayim üleeeyyyn

Baba neyse oğlu da aynısı olacak. Babayı rol model alıyor erkek çocuğu. Babayı ne kadar eğitirsen o kadar iyi

kızlar geçmişi okuyamadım bir sorum olacaktı normal doğum yaptım genital bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var sanırım uzun süredir ped takmaktan oldu, bir süredir günlük pede geçtim o da geçirmedi evde travazol vardı mantar kremi onu sürdüm sanki rahatlattı ama ilk kez aynayla baktım kıpkırmızı olmuş genital bölge tamamen ve iç dudaklardan biri şişmiş.
detaylı yazdığım için özür dilerim.
sizce normal mi? hormonlardan dolayı flora bozulmuş olabilir mi?

bir de 22 gün oldu 2 tane dikişim düşmemiş normal mi? sanki 15 günde düşmezse aldırmaya gelin demişlerdi sanki
bir bu eksikti

Çok güzel anlatmışsın. Bende senin yaşadıklarını yaşadım meme konusunda. Emmedi direndi tutamadı şimdi şükür

Ben de cok korkmustum sariliktan sabaha kadar uyumadik cikicamiz gece. Her ikisini de emzirdim sonra mama.. Once 10 ml, doymazsa 5 ml daha, 5 ml daha seklinde gitmistik biz. Hemsirelerin ve emzirme hemsiresinin onerisi o sekildeydi. Baya da icmisti bizimki. Asla 15 ml fln yetmiyor bence yenidogan olsalar da. Cok icerse garipseme yani

Aşı olsaymış, dinlemedi beni hasta olma lüksünün olmadığını anlattım. Kendi bildiğini okudu.
Aşı olanda oluyor
Gencecik aşı olup ölen bile oldu yakınlarımda
Nasib nasib
O da istemezdi
Kurma kendini babasına karşı
He anasını danasını sana karşı savunuyorsa onu bilmem

Şaka gibi ya
Kadın yardımcı olmak icin kalıyor
Birde laf yiyor
Cok merak ediyorum
Bir tabak yemek yardımı olacak mi acaba k.validenin annen olmasa
Kayınvalidem ilk 4 gün yemek getirdi bol süt olsun şunu ye bunu ye falan ama bana çook göstermelik geldi düşünen insan hamileliğimde de yapardı grip olurdum bildiği halde akşama kadar dışarda kalır akşam 6 da çorba yapim mi derdi.
Sonra biz sarılık muhabbetinde mamaya başlayınca benim yemeklerde kesildi biranda
Tabii ben sütün yetmiyor muhabbetlerinden biraz soğuk yapıyodum.
Geçen artık eşim dedi sen niye yemiyosunn diye yapıcak halim yook kızla ilgileniyorum dedim onun üstüne getirim mi yemek dedi sonunda annemde anladı sen yemek yemiyosun ne sütü olucak sende dedi bu hafta yaptı yemeğimi bende rahat ettimm. Böyle annesi aynı binada olan insanlara o kadar özeniyorum ki anlatamam

Bunları okumamıştım
Son paragraf hele lohusayken sinir bozucu evet kendini uzmeden
Onu üz bacımsu

Valla bugün evi silip süpürdü anası gelecek diye yarın da hazırlar bir şeyler abartmicim bu kez lohusayim üleeeyyyn
HelAl bacım sana
Bende hamileyim
İnanilmaz
Yapmadığı seyleri yapar oldu
Balkon filan temizlettim bugun
Halime aciyor ama
Birde yaş alınca vicdanlaniyorlar mi
Akillari başlarına mı geliyor bilmiyorum
Allah daha fazlasıyla daim etsin
Hepsini iyi etsin
Lohusa halinden anlar etsin

Estetik dikişse ipek iplik kullanılıyormuş, kaşıntı yapan o olabilir canım. Benim de kaşınıyordu iplikler düşünce geçti kaşıntısı.

İnşallah öyle Bi direniyor ki göbeği kanamıştı göbeği düşene kadar pek memeye zorlamıyorum sütüm biraz daha fazla gelse emer belki biberon daki gibi ağzına aksın istiyor ne zormuş analık

Kizlar selam siz ananizin koynunda uyurken ben kolikten olem miii bir kac gundur daha iyiyiz hamdolsun ama bittim okeye donuyorum resmen bugun kalca ultrasonu goz kontrolu ve rutin 1 aylik kontrolleri olduk cok sukur kilo alimi gelisimi guzel mamayi azalt hizli gidiyor dedi cocuk yiyor arkadas ben napimm dedim ( icimden )
Bu arada gaz icin biogai ve zinco kullaniyoruz.

Iste o da ben hayata doneym diye soylemis cok kafaya takiyomusum cocuk uyudu uyumadi gazi oldu bilmemne diye benim iyiligm icin demis ben de agladm sen artik gelmiceksn ilgilenmicek misin diye yok ondan diilmis ben en azindan gunluk hayatima doneym diye fln iyi de benim gunluk hayatm yoktu ki kalkip ise gidiodm evde bi hayatm olmadi smdiye kdr. Isterdm ki alalm cocugu cikalim.yuruyelm bi yerlerr cikalim kari koca ama hava da bombok;(

Kızlar bu nurse Harveys ı nasıl kullanacam? Kac damla veriyorsunuz 20 yazıyor da cok degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…