2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doymadı dedim üstüne 60 Cc süt verdim. Aradan zaman geçti emzirdim . Yine doymadı dedim 30 Cc mama verdim. 2 saat içinde sütü de yedi. Obur olmasın o kadar
Vallaha aynısı benimki emmiyor bende mama veriyorum süt veriyorum hala istiyor diomki doymayı bilmiyormu acaba

Ped alerji yapmış kullanma temiz bir bez parçası utule kullan sık sık da değiştir eski zamanlarda ki gibi fito krem de işe yarar hijyenik tut kesinlikle ped kullanma bende de aynı alerjik reaksiyon gosterdi

Kaç kg almış cnm 1 ayda
Bugun dietimin 3. Gunu dayanamayip tartildim 2 kg vermisim hayatimda hic boyle cok yememistim tabi tatli seker asla yok
Sutumde gayet normal azalma vs yok
Nasıl bir günlük listen canım?
Sanki ortalıkta virüs yokmuş gibi bebek görmeye gelmek istemek nedir. Valla çok sinir oluyorum ya.
Ben koronayşa mücadeleden öyle yıprandım ki kızlar çok koruyun kendinizi sonra bebeğede geçince her dakka dra mı götürsrm demekten paranoyak oldum. Çocuk bu karda doktora gitti. Ciğerleri temiz dedi çok şükür bu seviyede kalması için dua edecrğiz
Kizlar galiba geliyor gekmekte olan artık
5 cm acilmam var
Evw gidiyorum
Hazırlanmaya
Hadi Allah kolay geçirsin

Benim oğlum hiç memeden ayrılmak istemiyor sadece onunla sakinlesiyor emzik gibi kullanıyor bu kadar olması normal mi erken cocuklarinda mi oyle oluyor kizimda hiç bu kadar olmuyordu sanki

Doymadı dedim üstüne 60 Cc süt verdim. Aradan zaman geçti emzirdim . Yine doymadı dedim 30 Cc mama verdim. 2 saat içinde sütü de yedi. Obur olmasın o kadar
Canım artık 30 cc mama bi şey yapmaz 20 günlük bebeğe 60 vermeyi dene. O kadar uyuyamıyorsa gerçekten açlığı düşünmen lazım bide memede uyuyo diyosun çünkü orda kendini tok zannediyor ama yatakta açlığıni anliyo ve ağlar.. Neden kaçıniyosun mamadan ne kadar yemek isterse vereceksin

Ben kürtaj olduktan 2 gün sonra sıkılıp köye giden kocamı hatırlattı bana. Cuma gidip pazar döndü. Ctesi gün ağrıdan bir kap yemek yapamamıştım kalkıp. Ramazan içindeydi dua ederken, merhamet iste biraz da demiştim. İstemiş herhalde şimdi akıllandı Rabbim kocaların da kaynanaların da içine biraz merhamet versin

1.5 kg almis canim doktor epey fazla dedi ama anneme kalsa toplu cocuk her zaman iyidir doktoru dinleme kilo vermesi iyi degildir bebegin dio yiyosa yedir aglatma dio bilemedim.
Gunluk listeme gelirsek kahvalti 2 ara ogun ( cunku ben oglen yemek yemiyorum) aksam 6 da yemek gece ara ogun seklinde ama haftalik degisecek liste

Ayyy hadii inşallah hayırlı haberlerle gel kankiiii sağlıkla kavuşun minikle

Ayyy hadi maşallah açılman çok iyi biran evvel kucağında olur bak görürsün canım haber et dua etmeyi unutma

Rabbim yardımcın olsun Bi avazda kolayca çabucak doğurursun inşallah
Sagolunnn bacimsular
Duanizi eksik etmeyin geceye kadar evde beklemeyi düşünüyorum
3 saat sonra gidecegim bakalım
Duanızı eksik etmeyin

Benimde kendi sık sancılarm aunen boyle baslar ins
Suni hic istemiyorum

@Statusahibi canım allah kolay geçitlerden geçirsin. Ama yanılmıyorsam senin de 3. Çocuktu açılma çok çabuk ilerleyebiliyor ben sancıları bekleseydim hastaneye yetişemezdim
Yaaa canim benim bana da dr oyle soyledi iste gitmeyeyeim dedim ama
Evde arabada dogurursun gel 3.
Cabuk olur acilman dedi
Sirtim filanda
Cok agrimaya basladi
Karda bastırdı cocuklar yalnız
Kardesim gelecek onlari bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…