2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İlkinde şaşkınlığına gelmişti bir şey almamıştı,halbuki özel anlara önem verir,ama hiç konu yapmadım,beklentim de olmadı o yönde .Bu doğumda iki hediye almış ilkinde alamadım bunda telafi edeyim diye
Bence de oyle ama dun annem bgn arkadasim sinirimi bozdular buraya da ha bire sizin duzeniniz oldu mu diye sorup duruyorm siz de bikcaksn benden:)
Şu 40 günde 40 kez değişir diyorlar ya çok doğru aslında .Günden güne fark eder ama annenin ruh hali de çok etkiliyor .Kafanı gönlünü ferah tut .

Bence de oyle ama dun annem bgn arkadasim sinirimi bozdular buraya da ha bire sizin duzeniniz oldu mu diye sorup duruyorm siz de bikcaksn benden:)
Takılma herkes herşeyi söylüyor dünde beni ağlattılar sinirden benim kız emzik tutmuyor akıl verdiler bide ben tekim ilk günden beri yardımcım yok telefonda ahkam kesiyorlar sole yap böle yap sen useniyorsun zorla biraz dedim kusuyor ya çocuk yazık denerim.ara ara o sinirle oturdum ağladım kıza da yansıdı sınır bütün gece uyumadı artık bosladim bebe benim düzen benim elbet olacak he belki ben geç yapicam o düzeni ama olacak yaz arkadaş sikilmayiz hepimizin derdi ortak çünkü

Canım benım de tup bebek 40 yasımda kendimi rıske atıp 9 ay bir suru hastalıkla mucadele ettım para bızde de yok ama her halta gelınce bulunuyorsa buna da bulunur diye dusunuyorum baktım ki beklentim karsılanmayacak yarın kendime gıdıp layık gordugum bılezıgı alacam

Lohusa kadının canını sıkmadan rahat edemiyor bir kesim

Bende 40 yaşına gireceğim aynen ne paralar döktük bu bebeler için doğru dedin başka şeye para buluyor ne bilim ben vazgeçtim hiç dillendirmiyorum artık
Vayy sen akillsiin kız benden

İnşallah sağlıkla kucağına al bebişi Statüsahibi, çok kolay ve güzel bir doğum olsun. Bir avuç insan kaldık resmen doğuramayan. Artık biz de doğursak da gaz-kaka mevzularına geçebilsek.

60 sütün üstüne 30 Cc yeter herhalde obur mu olsun
Ayni anda verdiysen tabi yeter canım.. Bende bugün 4 5 gibi emzir emzir yatir yatmiyo sürekli uyandı ağladı baktım olmuyor çocuk uykuya gidemedi e bende saatlerdir uğraşıyorum 60 cc mama yaptım hepsini içti daha içerken uyudu mamanin üzerine de uzun uyuyo

Sen kaşık biberon mu kullanıyorsun memnun musun? Ben mamayı aventle veriyorum da korkuyorum meme reddi yapar diye mama vermek istemememdeki tek neden biberona alışması.. Yoksa içsin doysun yavrum ama meme reddi yapmasın kaşık biberon da çok zor değil mi üstü başı batmıyor mu

Benim oğlum hiç memeden ayrılmak istemiyor sadece onunla sakinlesiyor emzik gibi kullanıyor bu kadar olması normal mi erken cocuklarinda mi oyle oluyor kizimda hiç bu kadar olmuyordu sanki
Benim kızımda aynı, bugün daha da abarttı. Ya uyuyor ya da memede. Emzikte tutmuyor. Ne zaman geçer bu acaba

Benim ilk bebeğimde yapmadımgim kalmamıştı icmedim çaylar yemek içecek damla vardı bide bestlak diye humana çayları başka süt artiran çaylar e ebebekten içecek almıştım..hiç biri fayda etmedi bana kilo aliyodum veremiyodum
Bu sefer hiçbirini almadım ama yine yemeğe icmeme dikkat ediyorum burdan bi arkadaş bulgur pilavı demişti annem yaptı ama yine bi etki göremedim.. Tabi bunlar kişiden kişiye değişir denemekten zarar gelmez iceceklerden alabilirsin yada vitaminlerden fealn solgarin vardı b 12 onu sipariş et istersen humanalar var işte malt içecekleri felan
Mama konusunda da destek gidiyorum bende yoksa çocuk uyumuyo.. Bakıyorum ki uyumuyo aç ağlıyo mamayı verirken uykuya dalıyor

Canım daha tam gelmediki sütler bide stres çok etkiliyor benim ilk bebek ben bakabilecekmiyim diye çok korkuyorum annemde dün gitti 5.günde bırakıp gitti mama yapmaya eşime bıraksam eli ayağına dolanıyor

Canım enfeksiyon olabilir şişmesi ve kasinmasi normal değil. Doktora git belki fitil yazabilir

Benimde ilki tüp bebekti canım gidip biz de bilezik almıştık 2. Si supriz gebelik oldu bunda bi çiçek bile yok
Aslında masrafsız olan buydu ama yine de bi şey görmedim

Benim oküz de almadı kıytırık tan hastane de olandan bile almadı ne anlar mal incelikten yanımda yatan kadına kocası bebekli yapma çiçekli bişey getirdi kadın nası mutlu oldu ona bile razıydım öküz işte öküz

Canım biride Ayva kompostasi süt yapar demişti

Güya sezaryen olmadık normal doğum alt taraf hem dikiş popomun deliğine kadar hatta kenarda dudak tarafında ayrı Bi dikiş var içerde kaç tane bilmiyorum baktım ayyy çok fena oturup kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…