- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kızlar eşleriniz dogumdan sonra çiçek dogum hediyesi aldı mı? Benim mal kocama soylememe ragmen ıcınden gelmedıgı ıcın almıyormus da bende mı var anormallik beklentiye gırdıgım ıcın sıze danısayım dedım
Şu 40 günde 40 kez değişir diyorlar ya çok doğru aslında .Günden güne fark eder ama annenin ruh hali de çok etkiliyor .Kafanı gönlünü ferah tut .Bence de oyle ama dun annem bgn arkadasim sinirimi bozdular buraya da ha bire sizin duzeniniz oldu mu diye sorup duruyorm siz de bikcaksn benden:)
Takılma herkes herşeyi söylüyor dünde beni ağlattılar sinirden benim kız emzik tutmuyor akıl verdiler bide ben tekim ilk günden beri yardımcım yok telefonda ahkam kesiyorlar sole yap böle yap sen useniyorsun zorla biraz dedim kusuyor ya çocuk yazık denerim.ara ara o sinirle oturdum ağladım kıza da yansıdı sınır bütün gece uyumadı artık bosladim bebe benim düzen benim elbet olacak he belki ben geç yapicam o düzeni ama olacak yaz arkadaş sikilmayiz hepimizin derdi ortak çünküBence de oyle ama dun annem bgn arkadasim sinirimi bozdular buraya da ha bire sizin duzeniniz oldu mu diye sorup duruyorm siz de bikcaksn benden:)
Canım benım de tup bebek 40 yasımda kendimi rıske atıp 9 ay bir suru hastalıkla mucadele ettım para bızde de yok ama her halta gelınce bulunuyorsa buna da bulunur diye dusunuyorum baktım ki beklentim karsılanmayacak yarın kendime gıdıp layık gordugum bılezıgı alacamArkadasim dr. Lar bile diyor 6 haftadan itibaren uyku düzeni falan oluşturun diyorlar kaldığı daha kirkimiz çıkmamış kırkı çıkınca biraz daha oturur diyorlar bende bekliyorum kirkimizbırak biraz bebeğinin dediği olsun nasılsa düzen sen yapacaksın birkaç haftaya..
Benim eşimde birşey almadi bizim tüp bebekle oldu masrafimiz çok olduğu için para kalmadı ama isterdim dedim de para olunca telafi edecekmiş
Takılma herkes herşeyi söylüyor dünde beni ağlattılar sinirden benim kız emzik tutmuyor akıl verdiler bide ben tekim ilk günden beri yardımcım yok telefonda ahkam kesiyorlar sole yap böle yap sen useniyorsun zorla biraz dedim kusuyor ya çocuk yazık denerim.ara ara o sinirle oturdum ağladım kıza da yansıdı sınır bütün gece uyumadı artık bosladim bebe benim düzen benim elbet olacak he belki ben geç yapicam o düzeni ama olacak yaz arkadaş sikilmayiz hepimizin derdi ortak çünkü
Bende 40 yaşına gireceğim aynen ne paralar döktük bu bebeler içinCanım benım de tup bebek 40 yasımda kendimi rıske atıp 9 ay bir suru hastalıkla mucadele ettım para bızde de yok ama her halta gelınce bulunuyorsa buna da bulunur diye dusunuyorum baktım ki beklentim karsılanmayacak yarın kendime gıdıp layık gordugum bılezıgı alacam
Hemde nasıl birde diyenler ablam.kardesim yaa yardımları yok ama dilleri çok sagolsunlarLohusa kadının canını sıkmadan rahat edemiyor bir kesim
MaalesefBu guzelim tarihte kimse doğurmamış mı
22.01.2022
İnşallah sağlıkla kucağına al bebişi Statüsahibi, çok kolay ve güzel bir doğum olsun. Bir avuç insan kaldık resmen doğuramayan. Artık biz de doğursak da gaz-kaka mevzularına geçebilsek.Kizlar dunngece cok sancim oldu
Sabaha karsi uyumusum cok fazla bisey yoktu sonrasında
Dr a gittim nst de sanci çıkınca
Alttan muayene etti
Eve gitme dedi ama ben gelmek istedim
Eşyalarını al 9 gibi gel dedi
Evde de dus filan aldım
Biraz biraz suyum geliyor resmen
Ayni anda verdiysen tabi yeter canım.. Bende bugün 4 5 gibi emzir emzir yatir yatmiyo sürekli uyandı ağladı baktım olmuyor çocuk uykuya gidemedi e bende saatlerdir uğraşıyorum 60 cc mama yaptım hepsini içti daha içerken uyudu60 sütün üstüne 30 Cc yeter herhalde obur mu olsun
Sen kaşık biberon mu kullanıyorsun memnun musun? Ben mamayı aventle veriyorum da korkuyorum meme reddi yapar diye mama vermek istemememdeki tek neden biberona alışması.. Yoksa içsin doysun yavrum ama meme reddi yapmasınEndişelenme canım 10 yüksek bir değer değil biz doğumdan beri sarılıkla uğraşıyoruz. En son değer 14’tü. Yarın tekrar kontrol edecekler. Bol bol emzir doymadığını düşünüyorsan kaşık biberonla bir ölçek mama ver. Geçer merak etme annesi
Benim kızımda aynı, bugün daha da abarttı. Ya uyuyor ya da memede. Emzikte tutmuyor. Ne zaman geçer bu acabaBenim oğlum hiç memeden ayrılmak istemiyor sadece onunla sakinlesiyor emzik gibi kullanıyor bu kadar olması normal mi erken cocuklarinda mi oyle oluyor kizimda hiç bu kadar olmuyordu sanki
Benim ilk bebeğimde yapmadımgim kalmamıştı icmedim çaylar yemek içecek damla vardı bide bestlak diye humana çayları başka süt artiran çaylar e ebebekten içecek almıştım..hiç biri fayda etmedi banaBenim sütum sanki yetersiz çocuk tam doymuyor emdikten snra süt sagmistim 60cc onu içti doymadı bidha emzirdim sonra 30cc mama verdim öyle uyudu tahin helvası dereotu yiyorum ama ne yapmak lazım acaba
Yüzüm ellerim göğüslerim emdikten sonra kaşınıyor nette karaciğere baktırın yazıyor ama iki çocukla hastaneye gitmem imkansız bir süre beklemem lazım bakalım geçmezse bir şekilde doktora gidecegim
Aynısını bende bugün yaşadım sütüm az geliyor sanırım diye düşünüyorum ister istemez
Kendime zorla teteryum aldirttim kendim seçtim kendim hastaneye yolladımsu zaman da boşa para diye düşünüyor eşim ama bir çiçeği de çok görmesinler yani
Canım daha tam gelmediki sütler bide stres çok etkiliyor benim ilk bebek ben bakabilecekmiyim diye çok korkuyorumBenim sütum sanki yetersiz çocuk tam doymuyor emdikten snra süt sagmistim 60cc onu içti doymadı bidha emzirdim sonra 30cc mama verdim öyle uyudu tahin helvası dereotu yiyorum ama ne yapmak lazım acaba
Yüzüm ellerim göğüslerim emdikten sonra kaşınıyor nette karaciğere baktırın yazıyor ama iki çocukla hastaneye gitmem imkansız bir süre beklemem lazım bakalım geçmezse bir şekilde doktora gidecegim
Aynısını bende bugün yaşadım sütüm az geliyor sanırım diye düşünüyorum ister istemez
Kendime zorla teteryum aldirttim kendim seçtim kendim hastaneye yolladımsu zaman da boşa para diye düşünüyor eşim ama bir çiçeği de çok görmesinler yani
Canım enfeksiyon olabilir şişmesi ve kasinmasi normal değil. Doktora git belki fitil yazabilirkızlar geçmişi okuyamadım bir sorum olacaktı normal doğum yaptım genital bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var sanırım uzun süredir ped takmaktan oldu, bir süredir günlük pede geçtim o da geçirmedi evde travazol vardı mantar kremi onu sürdüm sanki rahatlattı ama ilk kez aynayla baktım kıpkırmızı olmuş genital bölge tamamen ve iç dudaklardan biri şişmiş.
detaylı yazdığım için özür dilerim.
sizce normal mi? hormonlardan dolayı flora bozulmuş olabilir mi?
bir de 22 gün oldu 2 tane dikişim düşmemiş normal mi? sanki 15 günde düşmezse aldırmaya gelin demişlerdi sanki
bir bu eksikti
Benimde ilki tüp bebekti canım gidip biz de bilezik almıştıkCanım benım de tup bebek 40 yasımda kendimi rıske atıp 9 ay bir suru hastalıkla mucadele ettım para bızde de yok ama her halta gelınce bulunuyorsa buna da bulunur diye dusunuyorum baktım ki beklentim karsılanmayacak yarın kendime gıdıp layık gordugum bılezıgı alacam
Ben yamuna sipariş ettim canım gelsin hemen başlayacam doktor 2 hafta kullanabilirsin dedi 20 gün oldu ama korse yok dahaSezeryan olanlar için
Korse kullanmaya başlayan var mı arkadaşlar?
Benim oküz de almadı kıytırık tan hastane de olandan bile almadı ne anlar mal incelikten yanımda yatan kadına kocası bebekli yapma çiçekli bişey getirdi kadın nası mutlu oldu ona bile razıydım öküz işte öküzİlkinde şaşkınlığına gelmişti bir şey almamıştı,halbuki özel anlara önem verir,ama hiç konu yapmadım,beklentim de olmadı o yönde .Bu doğumda iki hediye almış ilkinde alamadım bunda telafi edeyim diye
Şu 40 günde 40 kez değişir diyorlar ya çok doğru aslında .Günden güne fark eder ama annenin ruh hali de çok etkiliyor .Kafanı gönlünü ferah tut .
Canım biride Ayva kompostasi süt yapar demiştiBenim ilk bebeğimde yapmadımgim kalmamıştı icmedim çaylar yemek içecek damla vardı bide bestlak diye humana çayları başka süt artiran çaylar e ebebekten içecek almıştım..hiç biri fayda etmedi banakilo aliyodum veremiyodum
Bu sefer hiçbirini almadım ama yine yemeğe icmeme dikkat ediyorum burdan bi arkadaş bulgur pilavı demişti annem yaptı ama yine bi etki göremedim.. Tabi bunlar kişiden kişiye değişir denemekten zarar gelmez iceceklerden alabilirsin yada vitaminlerden fealn solgarin vardı b 12 onu sipariş et istersen humanalar var işte malt içecekleri felan
Mama konusunda da destek gidiyorum bende yoksa çocuk uyumuyo.. Bakıyorum ki uyumuyo aç ağlıyo mamayı verirken uykuya dalıyor
Güya sezaryen olmadık normal doğum alt taraf hem dikiş popomun deliğine kadar hatta kenarda dudak tarafında ayrı Bi dikiş var içerde kaç tane bilmiyorum baktım ayyy çok fena oturup kalkamıyorumkızlar geçmişi okuyamadım bir sorum olacaktı normal doğum yaptım genital bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var sanırım uzun süredir ped takmaktan oldu, bir süredir günlük pede geçtim o da geçirmedi evde travazol vardı mantar kremi onu sürdüm sanki rahatlattı ama ilk kez aynayla baktım kıpkırmızı olmuş genital bölge tamamen ve iç dudaklardan biri şişmiş.
detaylı yazdığım için özür dilerim.
sizce normal mi? hormonlardan dolayı flora bozulmuş olabilir mi?
bir de 22 gün oldu 2 tane dikişim düşmemiş normal mi? sanki 15 günde düşmezse aldırmaya gelin demişlerdi sanki
bir bu eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?