2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa canim benim bana da dr oyle soyledi iste gitmeyeyeim dedim ama
Evde arabada dogurursun gel 3.
Cabuk olur acilman dedi
Sirtim filanda
Cok agrimaya basladi
Karda bastırdı cocuklar yalnız
Kardesim gelecek onlari bekliyoruz
Allah saglikla kavustursn cnm bi avazda kavusun insallah kolay dogum olsn
Bence de bi an once git:)

Kızlar oğlumun memeleri bayağı şişmiş neden acaba nette anneden geçen hormonlar etkisi ile diyor kaynanam da tutturmuş ovala diye ne yapmak gerekiyor bilen var mı
Ovalamamak gerekiyor. Ovalayinca o hormonlar vucuduna dagitilmis oluyor. Kendiliginden geciyor o sislikler, sadecebeklemek lazim, baska bir seybyapmaya gerek yok.

Ya arkadaslar bi arkadasim biraz canimi sikti. Bunun 2 cocugu var. Benim bebekten bahsedince haklisin uyku duzeni olmayan cocuk zor benim buyuk de boyleydi ben 1 sene sonunda dayanamayip uyku egitimi vermistm ama sonra o da ise yaramadi fln dedi. Ben de ne alaka kucuk dogar dogmaz duzeni belli miydi dedm oyleydi valla dedi. Kucuk dogmus getirmisler emzirmis kundaklamis yatirmis kiz 2 saat uyumus. Ondan snr da ilk 10 gun 3 saatte 1 kendi uyanmis sonra da 4 5 saatte 1 uyanmis ilk hafta disari yemege cikmis
Benim oglum mu garip bunun kucuk kiz mi garip
Benim oglumun hala duzeni yok ama en azindan gece uykusu ilk dogdugu haftaya gore daha ii diye kendimi avutuyodm ilk hafta memeden inmiyodu yataga koyamiodm smdi en azndan yatagnda bikac saat uyuyo yavas yavas gece uykusu uzar duzeni belli olur diodm bu kiz boyle anlatinca acaba nasil dogarsa oyle mi diye bi endiselendm
Gerci hanginizle konussak uykusuzuz diyosnz benm gbi;(

Bazıları geç döllenmedir o yüzden gelmemiştir diyor ama bilmiyorum. Halbuki bı de kız çocuk erken gelir demişlerdi

Sagolunnn bacimsular
Duanizi eksik etmeyin geceye kadar evde beklemeyi düşünüyorum
3 saat sonra gidecegim bakalım
Duanızı eksik etmeyin
Nisaniniz geldi mi geldiyse nasildi, geldikten ne kadar zaman sonra gittiniz doktora .Sanırım benim de nişanım geldi arkadaşlar. Normal gelen akıntı ne tam pembe ne tam kırmızı. Öyle belirgin bir ağrım veya sancım yok. Yarın kontrolüm vardı zaten.

Bende sma optipro kullanıyorum sütüm yetmediği için gündüz de gece de veriyorum bende memnunum

Arkadasim dr. Lar bile diyor 6 haftadan itibaren uyku düzeni falan oluşturun diyorlar kaldığı daha kirkimiz çıkmamış kırkı çıkınca biraz daha oturur diyorlar bende bekliyorum kirkimizbırak biraz bebeğinin dediği olsun nasılsa düzen sen yapacaksın birkaç haftaya..
Benim eşimde birşey almadi bizim tüp bebekle oldu masrafimiz çok olduğu için para kalmadı ama isterdim dedim de para olunca telafi edecekmiş

Akin Akıntılar bu kadar belirleyici oluyor mu ya? Benim de baya akıntım geliyor ama ben hep pembe ya da kırmızı beklediğim için hiç oralı olmuyorum. Bir de domtorum bana şu ana kadar 1 kez bile acikligim var mı diye kontrol yapmadı. Helen88 7 ocaktan beri olan 3 cm acilmanizi nstdeki sanciya göre mi yaptilar? Bana hiç yapılmadı çünkü, yapılması gerekmez mi? @Statusahibi canım bir avazda dogurursun inşallah. Allah bize de nasip etsin dua eder misin

Ben arada aptamil veriyorum. Sarılık için hastanede yattığımızda aptamil önermişlerdi.

Bende bilmiyorum ki hep kahverengi veya kırmızı olarak beklemiştim. Bu akşam o şekil geldi. O anda da adet olacakmış gibi sancım oldu sonrasında bişey yok.

60 sütün üstüne 30 Cc yeter herhalde obur mu olsun

Biz bugün taburcu olduk çok şükür ama sarılık değeri 10 çıktı. çocuk doktor yarın tekrar görmek istedi
Endişelenme canım 10 yüksek bir değer değil biz doğumdan beri sarılıkla uğraşıyoruz. En son değer 14’tü. Yarın tekrar kontrol edecekler. Bol bol emzir doymadığını düşünüyorsan kaşık biberonla bir ölçek mama ver. Geçer merak etme annesi

Bence de oyle ama dun annem bgn arkadasim sinirimi bozdular buraya da ha bire sizin duzeniniz oldu mu diye sorup duruyorm siz de bikcaksn benden:)

Kizlar dunngece cok sancim oldu
Sabaha karsi uyumusum cok fazla bisey yoktu sonrasında
Dr a gittim nst de sanci çıkınca
Alttan muayene etti
Eve gitme dedi ama ben gelmek istedim
Eşyalarını al 9 gibi gel dedi
Evde de dus filan aldım
Biraz biraz suyum geliyor resmen

Hadi hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alirsiniz inşallah.

Şimdi bende onu kullanıyorum. Anlaşılan herkes mama desteği alıyor sütler daha tam gelmemiş galiba.
Benim sütum sanki yetersiz çocuk tam doymuyor emdikten snra süt sagmistim 60cc onu içti doymadı bidha emzirdim sonra 30cc mama verdim öyle uyudu tahin helvası dereotu yiyorum ama ne yapmak lazım acaba
Ya aynı durum bende de var ellerimin içi kaşınıyor doğumdan 1 hafta oncede bir kaşınma durumum vardı sonra geçti bibkac gündür ellerim kaşınıyor
Yüzüm ellerim göğüslerim emdikten sonra kaşınıyor nette karaciğere baktırın yazıyor ama iki çocukla hastaneye gitmem imkansız bir süre beklemem lazım bakalım geçmezse bir şekilde doktora gidecegim
Doymadı dedim üstüne 60 Cc süt verdim. Aradan zaman geçti emzirdim . Yine doymadı dedim 30 Cc mama verdim. 2 saat içinde sütü de yedi. Obur olmasın o kadar
Aynısını bende bugün yaşadım sütüm az geliyor sanırım diye düşünüyorum ister istemez
Kendime zorla teteryum aldirttim kendim seçtim kendim hastaneye yolladım su zaman da boşa para diye düşünüyor eşim ama bir çiçeği de çok görmesinler yani

Bazıları geç döllenmedir o yüzden gelmemiştir diyor ama bilmiyorum. Halbuki bı de kız çocuk erken gelir demişlerdi
Kızım 37.haftada gelmişti ama bu da geç döllenme değil yani zamanında biliyorum hatırlıyorumYarın kontrolum var benım de bakalım doktor ne dıyıcek sağlıklı olsunlar da inşallah beklerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…