2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benimki emzik tutuyor canı isterse beni emzik yapıyor. Tavı tavını tutmuyor.
Bazen emip uyuyor, bazen emzirmenin üstüne beslesem de uyumuyor.

öyle deme, iyileşene kadar sövecem kocama
Doğum yaptım 2 gece kaldım. İlk gece eve gönderdim yanımda annem var bir şey lazım olursa ararım dedim. Eve gitti ertesi gün öğlen 1 arıyorum daha uyuyormuş. Bir şey olursa ararım dedim diye kömüş gibi uyumuş. Aradıktan sonra geldi hastaneye el gibi. Ay sinirim geçmiyor adama

Bugun dietimin 3. Gunu dayanamayip tartildim 2 kg vermisim hayatimda hic boyle cok yememistim tabi tatli seker asla yok
Sutumde gayet normal azalma vs yok

Ped alerji yapmış kullanma temiz bir bez parçası utule kullan sık sık da değiştir eski zamanlarda ki gibi fito krem de işe yarar hijyenik tut kesinlikle ped kullanma bende de aynı alerjik reaksiyon gosterdi

eşim ilk doğumda orkide almıştı bir de çok abartı olmayan tek taş pırlanta bir kolye almıştı
bunda çiçek almadı ama hep istediğim bir cartier klasik bilezik vardı onu aldı ki çok borcumuz var ben devlette yaptım iki doğumumu da
fakat benim eşim de bağırıyor çağırıyor sinirlenince her kocanın farklı bir derdi
içimden gelmiyor demeseymiş keşke siz kendinize bir çiçek alında utansın
eşler biz söylemezsem almıyor malalesef

Döv kız döv bütün hıncını çıkar biz Lohusayız herşeyi yapmaya hakkımız var

Y of sorma bana smdiden bilmemne yontemi uyku duzeni yollamis bunu oku flm soyle bi okudum once besleme sonra aktivite snr uyku seklinde olcakmis yataga yatircakmissn kendi uyuyacakmis kucakta uyumayacakms yenidogan bu ztn nasi kucakta uyumasin ayrica ben bu bebegi emzirdikten snr 45 50 dak aktivite yaptirsam snr hakkaten 15 dakikada kendilignden uyusa yatagnda ztn 3 saatte bir acikio uyumaya 2 saat kalio suan erken buna 3 4 aylik bebek muamelesi yaptilar ben mi bi garibm dedm

Yeni gördüm yazını canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın Benim doktorum bu zamana kadar hiç alttan açıklık varmı ya da çatı muayenesi yapmadı acaba doğuma kadar yapmiycakmi bilmiyorum

Yaaa canim benim bana da dr oyle soyledi iste gitmeyeyeim dedim ama
Evde arabada dogurursun gel 3.
Cabuk olur acilman dedi
Sirtim filanda
Cok agrimaya basladi
Karda bastırdı cocuklar yalnız
Kardesim gelecek onlari bekliyoruz
Benim kayınvalide 15 dk mesafede oturuyor gelmedi ben buraya kendi memleketimden taşınalı 6 ay oldu ve komşuya bıraktım çocukları. ne güzel senin kardeşin varmış

Eşlerin hediyelerinden bahsetmişken ben de doktoruma hediye yaptırmak istiyorum ama ne olabilir kızlar, ilk doğumumu da kendisi yaptırmıştı o zaman sadece çiçek yaptırmıştım şimdi daha kalıcı bir şey yaptırmak istiyorum, kırkım çıktığında kontrole çağırdı o zaman götürücem ne olabilir sizce?

ı
Ağrı hissediyordum ama nst de görünmüyordu. O yüzden yapmışlardı

Benim kayınvalide 15 dk mesafede oturuyor gelmedi ben buraya kendi memleketimden taşınalı 6 ay oldu ve komşuya bıraktım çocukları. ne güzel senin kardeşin varmış
Ah canım benim de kimsem yok burda memleketim 600 km annem ne zaman çağırsam uzak falan demez gelir, ama kvdeler de farklı şehirde ama bir saatlik yol hamileliğimde bir kez olsun bir şeye ihtiyacın var mı yapılacak bir şey var mı sormadılar da gelmediler de. Doğum yaptım 5.gün geldiler yavrum küvezdeydi, güya bugün geleceklerdi ama hava çok soğuk diye vaz geçmişler daha torunlarını görmediler.
Ben de kızımı komşuya bakıcısına bırakıp gittim doğuma, kv geleyim de bari kızın başında durayım demedi.

Canim ben kontrole gittigim gün icinde orkide olan teraryum göndermiştim.

Ben geniş porselen saksı içine yapılmış skulent aranjman aldım masasına flan koyar diye, benim doktor erkek çok renkli tercih etmedim

Valla benim annemde anne desem yetişmeye çalışıyor taa 750km öteden. Ama şansımıza havalar çok kötü yola çıkamadı orada çaresizce çırpındı valla. Bugün kv aramış çocuğu köye ne zaman getirirsiniz diyor ölür müsün öldürür müsün. Eşime dedim asla bir yere gitmeyeceğim teklif bile etme diye. Allahtan adam bana çok düşkün, sana karşı mahcubum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…