2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlısıyla dogumunu saglıkla yapıp kucagına aldıktan sonra bosver geleni gideni her gelen risk bu dönemde zaten. Beklentilerin karsılamaması yıpratıyor tabi insanı bu hassas donemde ama bizler anneyiz guclu kadınlarız ınsallah bunları da atltacagız.
Bazı insanların ıcınde Vıcdan yerine ne var merak ediyorum.

Allah yardımcın olsun, bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah , görümce den fayda var demekki sana, kendi annene söyleseydin gelseydi keşke, bazen söylemeden anlamıyorlar
Amin Allah ragzı olsun canımBen söylemem, söylesemde anlamaz kimse zaten. Buda benim imtihanım sanırım Allahtan eşten yana görümceden yana şanslıyım yoksa halim nice olurdu hiç bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim canım, inan hiç beklemedim hatta gelmesinler bile dedim. Ama öyle bir beklentiye sokmuşlar ki sanırım. Birde marifetmiş gibi benimle birlikte hamile olan 2 kuzenim 2 de en yakın arkadaşım vardı aynı mahallede olan. Onların annesi baştan beri destekmiş kayınvalideleri ağzının içine bakıyormuş flan. Birde gelip bunları anlatıyorlar. Ama Allah büyük ne diyim,herkesin. Bu hayatta bir sınavı imtihanı var benimkide aile sanırım

Allah yardimcin olsun cnm, sag salim al yavrunu kucagina insallah. Haklisin cok zor duygular ama sen kendi aileni kendi yuvani kurdn allah size saglik mutluluk versn insallah

Allah ragzı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,vallahi lohusalık dönemine doğurmadan girdik kısmı cidden doğru girdim sanırım resmen ben gelmeyin demedim yüzlerine sadece ısrar etmedim, aksine ısrar ettiler ardından ise böyle oldu benim sorunum gelip gitmelerinden ziyade canım en zor anında hastahane zamanında olmuyorlar, giderken desteklerini hissetmiyorsun pat doğum yapıyorum bir bakıyorum ev curcuna, annemle kayınvalidem mesala ilk dogumumda 2 gün sonra tüm sülaleleri toplayıp gelip üstelik sütüm yok diye yerden yere vurup lohusa depresyonuna girmeme sebep oldular. Şimdide aynısını Yapmayı hedefliyorlar ama netim. Hastahane zamanı yada öncesi en çok ihtiyacım var iken yoklardı doguncada gölge etmesinler.

Allah yardimcin olsun cnm, sag salim al yavrunu kucagina insallah. Haklisin cok zor duygular ama sen kendi aileni kendi yuvani kurdn allah size saglik mutluluk versn insallah
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk bereket versin inşallah

Ah ah çok haklısın inan. Covid bahanesiyle evlerden sülaleleri uzak tutmayı başarırız inşallah. İnsanı anca olumsuza yönlendirip moral bozuyorlar. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklere, öyle güzel gelsinler ki tüm dertlerimizi tasalarımızı unutalım onların kokusuyla.

Doğum kilosu kaçtı canım
Bizde ocean önerdi doktor d vitamini onu kullanıyoruz

Canım gec o nispet yapanlarıbenım de annem kayınvalıdem basımda hep ama gerginlikten baska bısey degıl ınan.
Eşin destek olduktan sonra varsın olmasın baskası

burada birbirimize destek olmak için varız herkes her derdini yazabilir ki seni okurken kendimi gördüm hastaneye arkadaşımla gittim iki doğumumda da allaha hergün dıa ediyorum o arkadaşım için bir eşi yuvası çocuğu olsun diye hala kimsem yok eşim destek o da çok yoruldu yıprandı iki çocukla
benim kv doğumdan sonra geldi güya yardıma misafirle hoy goy yapıp bana hizmet ettirtti yemekleri ben yaptım lohusalık nedir bilmiyorum o sebeple artık kimse gelsin istemiyorum
o bahsettiğin arkadaşlar benim çevremde de çok karşı komşumun annesi 40 gün gitmedi aynı semtteler düşün bebeği 3 aylık 1-2 kere yemek yaptım doğumdan beri diyor hayatta herkesin imtihanı ayrı şöyle düşün iki evladın var o kadar şanslılar ki sen onların her zaman yanlarında olacaksın en zor zamanlarında onlar bizler gibi başkalarına bakıp içlenmeyecekler
yarın çok güzel bir gün olacak hemeennn toparlanıp bu mutlu ana odaklanıyorsun

Tam acilmam halde sezeryana alinmak zorunda kaldım malesef 1:30. Gibi
Ama iyiyiz şükürler olsun
Pamuk gibi bi oglusum oldu
Agrim var kizlar
Kendime ne zaman gelebilirsem yazarım tekrAr
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki
Oğlunla sen iyisiniz ya gerisi önemli değil canım hayırlısı böyleymiş
Allah analı babalı büyütsün inşallah aramıza hoş geldin yeniden

Hadi inşallah sağ salim kucağına al bebeğini Üzülme canım seni çok iyi anlıyorum benimde ailem yanımda değil gelemiyorlar gerçi gelselerde bir hayırları yok kaç senedir . Aksine ben gitsem elim boş gitmemem gerekiyor elime bakarlar hep . Ben çok alıştım bu duruma yalnızlığa. Haklısın arada bir koyuyor ama şunu öğrendim kimse senin için kalkıp da bişey yapma çabasına girmiyor sen sen ol kendin için kendin adım atman her zaman önemli . Hiç canıni sıkmaya değmezmiş İnan. Annem var benimde sadece o gelir doğumda o da kaç gün durur bilmiyorum. Diğer kardeşlerim ve babamdan fayda yok . Burda bir kaç kere kayınvalidemi atıp tutsamda mesela o konuda şanslıyım her işimi yapıyor kadın hakkını yiyemem annem bana bu kadar hizmet etmedi evlendiğinden bu yana. Demekki kader böyleymiş boş ver. Hem böyle olunca insan dahada güçleniyor

Ay çok mutlu oldum her şey yolunda gitmesine miniğin. Darısı başıma inşallah

Canım benim hiç üzülme ben de aynı senin gibiyim hatta senden bir fazlası iki çocuk + bebek ama inan Allah yardım ediyor.

Hangi mamayı tavsiye edersin? Denerim doyuyor mu doymuyor mu diye
Acele etme canım mama için bir aylık kontrolde bak bakalım kaç kilo almış yeterli mi, doktor önerecek mi mama?
Kendi kafamıza göre vermemeliyiz bence, mama kutusunun üstünde bile sağlık çalışanlarının önerisiyle kullanın tarzda bir şey yazıyor
Mama alınca uzun süre uyumasının nedeni mamanın daha geç sindirilmesi ve daha uzun süre tok tutması
Anne sütü ise daha erken sindirilir ve bebek daha çabuk acıkır
Hani sütün yeterli olmaz, bebeğin kilo alımı azdır falan mama verirsin de bunlar yokken boş yere vermeye gerek yok canım
Hem bebeklerde mama kullanımında anne sütü azalırmış bebek daha az emmidiği için
Bebek sürekli emiyor sütüm bitiyor diye bir şey yokmuş, bebek ne kadar çok emerse anne sütü o kadar çok olurmuş.

İlkinde 22 yaşında başarmışsın, şimdi daha tecrübelisin daha iyi üstesinden gelebilirsin evelallah hiç merak etme, bazen sadece eşin desteği bile yeterli olur canım, sağlıkla kavuşun inşallah.

Ben 35 yaşıma geldim hala annemsiz bir şey beceremiyorum
Salça mı yapılacak yetiş anne, tarhanamı yaptın mı anne, anne turşu nasıl kurulur? Anne bebek nefes almıyo yetiş..
Burda böyle iki çocukla tek başına idare edebilenleri okudukça hem cesarete geliyorum hem de kendimi çok yetersiz hissediyorum
Gerçekten çok güçlüsünüz, imrenerek okuyorum..
Benim annem de haftaya gidecek hergün ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…