2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Haklısın canım göz önünde tutmak lazım sadece, şapkası bile burnuna kadar gelebiliyor dikkatli olmak lazım

Bende çocuk terleyecek diye elimden gelse tek kat giydirecem de annem bırakmıyor

Tam tersi annem öyle diyor ben de diyorum ki alışsın boşver uyusun da uyumadığı zamanlardan çekmiş biri olarak uyusun da her yol mübah diyorum aksine kaynanam devamlı ayağında sallıyor 6 aylık zannediyor çocuğu. Hızlı sallıyordu biraz yavaş dedim. Kaynanamla imtihanım
Sırf uyanmasın diye altını erteliyorum ben de ama bu sefer de pişik riski var

Bende çocuk terleyecek diye elimden gelse tek kat giydirecem de annem bırakmıyor
Benim üstü iki kat altı tek kat giydiriyorum, patikli pantolonda çorap giydirmiyorum , şapkayı eldiveni çıkaralı da baya oluyor, gece tek kat battaniye örtüyorum koltukaltına kadar, kolları battaniye üstünde olmalı bence de.
Bazen uyandığında bakıyorum tepine tepine battaniyeyi atmış üstünden.
Annem bana da kızıyor az giydiriyorsun kuşun kanadından yel alır bu diyor

Tam olarak beni tarif ettin bende atiyorum besige işte ne zaman dalarsa

Sen esittir ben
alti iki katti dr hastanede kizdi ne bu boyle cikarin dedi
Kilo kaybeder dedi
Evde onu da çıkardım
He ev cok soguksa bilmiyorum Ama
La vie en Rosee kuzum seninki aşırı fazla
Yazik bebise gelip soyasim
Geldi

Ne bosanması sekercim aman haaa kullan kullanabıldıgın kadar cocuk buyıuene kadar
13 senedir evliyim 20 yıldır birlikteyiz kesınlıkle tanımadığım bir adam var yanımda... ılk Dogumda bundan iyiydi sımdı ne tedavi surecinde ne hamilelikte ne lohusalıkta destek olmadı ama buyutene kadar ssabredecem getir götür işlerını yaptırmak ve stresimi atmak ıcın

Sen esittir ben
alti iki katti dr hastanede kizdi ne bu boyle cikarin dedi
Kilo kaybeder dedi
Evde onu da çıkardım
He ev cok soguksa bilmiyorum Ama
La vie en Rosee kuzum seninki aşırı fazla
Yazik bebise gelip soyasim
Geldi
Ben de altı iki kat giydiriyodum yeni yeni bıraktım, iyi ki söylediniz kızlar ben de biraz soymalıyım sanırım belki de cocuk pişip bazen bunalıyordu her gün yeni bişeyler öğreniyoruz bu yavrularla

Masallah prensesime
Yuzunu koyma kanki ya
Vakit gecmeden kaldır
Net değildir dedim de netmis sağol beybiii
Maşallah böyle kendi kendine dalabiliyorsa,
benimki yatağa poposu değer değmez basıyor çığlığı uyanıkken tövbe yatmaz tam bir kucak bebesi.
Ben kızıyorum eşime bile alınca birtek ben alıyorum alt değiştirmek ve beslemek için sonrası hep beşikte yoksa nasıl iş güç yaparım baş edemem valla
Bizim cocuklar benziyormuş şuan farkettim maşallah prensese Allah nazarlardan korusun hepimizin minnoşlarını
Yaaa cidden mi Aminnn inşallah hepimizinkini

1 resme kaç tane yorum geldi demi

Ben de altı iki kat giydiriyodum yeni yeni bıraktım, iyi ki söylediniz kızlar ben de biraz soymalıyım sanırım belki de cocuk pişip bazen bunalıyordu her gün yeni bişeyler öğreniyoruz bu yavrularla
Yun yelekle hiç yatırma zaten.. Bende zibinin üzerine tulum yada alt üst takimi gibi giydiriyorum ayağınada 2 kat devam şuanda çorap giydirmiyorum
Çok sıcağa alisan bebekler daha çok hasta oluyorlar soğuk hasta etmez sıcak hasta eder bu sözü unutma

Eki Görüntüle 2997411
İyi geceler hanımlaaar şu şekil uykuya geçiş yapıcaz inşşş
Hala emziği emiyor uyudu mu acep kafamda deli sorular
Şu emziği bir ben tutturamadım, oğlak inadı var kızımda şu çocuğun üstünü bir aç ben darlandım valla terlerse daha kötü. Gaz olayından dolayı biz de beşikte sallıyoruz anca öyle uyuyabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…