Meraba robotom var ama duru suyla sildiği için ben sadece süpürtüyorum.Günaydın kızlar akıllı robot kullanan var mı mop özellikli. Memnun musunuz? Sabah sabah aklıma düştü
Ben de eşime diyorum, bir gece sabaha kadar uyuyayım sen bebekle ilgilen, emmek isterse gel beni uyandırmadan mememi aç emzirt git diyorumYa kendi kendimize nazar degdirdm heralde. Sab simplexi vermeyr baslamistm baya ise yariyomus dedm 2 3 gundur baya huzurluydu bebis dun de gezmeyr goturdm tam nazar gece full gazliyfi 1 gibi uyudu allahtan sabah 8 yine gazli
Biraz ugrastm smdi emziriyorm yine babasi da gazla uyandi ugrasti ok ama is emzirmeye gelince tekrar yatti smdi horluyo yanimda cok sinir bozucu yaa keske memelerimi bi gun ona verebilsem
Bizimde öyle canm üstüne öksürükte var ama ateş yoksa telaşlanma, dr da bize öyle dedi ateş yada balgamlı öksürükte grtirin dedi onun duşında temizleyin dediKızlar oğlumun burnunda hışırtı var sümük sesi fizyolojik serum sıkıp aspiratör ile çekmek zorunda kaldım bayağı boşaldı ama iki dk sonra gene ayni ben ne yapayım nolur bana akıl verin eşime diorm doktora götürelim hergun hastaneye mi gtcez biz dio dün kızımı götürdüm hasta die abladan oğlana geçti büyük ihtimal ateş falan yok tek burun ne olur bişey diyin
Bende bir uzuv oldu serumla aspiratörBurnu tıkalı Benim yavrum da ağzı açık uyuyor. Her gün temizlemekten başka yapılabilecek ne var ben de bilmiyorum. 15 kontrolünde doktora sormuştum serumla temizleyin dedi. Bebeğe yapılacak bir şey var mı bilmiyorum ateşi falan yoksa iyidir mantığındayım
Nasıl çıkıyor ya çekmeden. Bizimki asla çıkmıyor sizinki heralde tek sümük. Bizde akıntı varEvet doktor diyeli bir kere kullandım aspiratör. Aspiratör de pek işe yaramıyor sanki. Serum sıkınca çıkıyor sümükler
Evet dr balgamlı öksürünce grtir dedi sanki sürekli balgamlı sesler çıkarıyor bir çözemedim. Bende farketiim ağzından nefes alamıyor öksürünce 3 sn kadar tıkanıyor.Bebekelr birkaç ay ağızdan nefes alamaz diyorlar. Burnu tıkanmaması lazım diye biliyorum. Bende bu hafta birkaç gece çocuk tıkandı çok panik oldum. Serum fizyolojik açıyor ama sümük falan çıkmıyor. Yine derinlerde bir yerde hışır hışır ses geliyor. Bu burun tıkanması , kusması gazı beni çok yordu . Allah başka dert vermesin diyorum ama çare olamamakta zor
Ya canım onu hiç kendinize yaptınız mı? Ben bir kere kendime denedim kulak basıncım öyle arttı ki bir gün ağrı çektim. Cesaret edemiyorum çocuğa yapmayaOrta kulak iltihabı riski var ama tazyikli sıkmadan da açılmıyor o burun. Aspiratör burnun belli bi yerine kadar olan mukusu çekiyor ama asıl sıkıntı sinüslerde oralara kadar çekmiyor aspiratör.
Ben birkaç defa şırıngayla sıktım ilk zamanlar cesaret edemiyordum son yaptığımda baya bi boşaldı mukus, hatta kalanını da kustu baya rahat etti.
Valla o amansız ağladığında yerde gökte ayakta her yerde sallıyorum anca sakinliyor. En kolayı ayakta sallamak her yere götürebildiğin bir materyal ayakTam tersi annem öyle diyor ben de diyorum ki alışsın boşver uyusun dauyumadığı zamanlardan çekmiş biri olarak uyusun da her yol mübah diyorum aksine kaynanam devamlı ayağında sallıyor 6 aylık zannediyor çocuğu. Hızlı sallıyordu biraz yavaş dedim. Kaynanamla imtihanım
Sırf uyanmasın diye altını erteliyorum ben de ama bu sefer de pişik riski var
Ya bende hep yün yelekle yatırdım. Ev soğuk hava soğuk bizde yelekle geziyoruz bu giydirme konusu çok mu abes herkes tepki vermişAnammmm kiz o yun yelek neeeeusutmiyim derken allah korusun terletir hasta edersin heee.
Evet roborock s5 max o olmasaydı napardım bilmiyorumGünaydın kızlar akıllı robot kullanan var mı mop özellikli. Memnun musunuz? Sabah sabah aklıma düştü
Ben de istiyorum ama istediğim model çoookk pahalanmışGünaydın kızlar akıllı robot kullanan var mı mop özellikli. Memnun musunuz? Sabah sabah aklıma düştü
Haklısın canım da rahat nefes alamazsa daha kötü ne düzgün uyuyabilir ne de emebilir, akciğere inerse bi de bronşiolit tehlikesi var bu sefer de. Aspiratör bizde hiç işe yaramıyor maalesef böyle yapmak zorunda kalıyorum da rahat bi nefes alıyor çocuk.Bizimde öyle canm üstüne öksürükte var ama ateş yoksa telaşlanma, dr da bize öyle dedi ateş yada balgamlı öksürükte grtirin dedi onun duşında temizleyin dedi
Bende bir uzuv oldu serumla aspiratör
Nasıl çıkıyor ya çekmeden. Bizimki asla çıkmıyor sizinki heralde tek sümük. Bizde akıntı var
Evet dr balgamlı öksürünce grtir dedi sanki sürekli balgamlı sesler çıkarıyor bir çözemedim. Bende farketiim ağzından nefes alamıyor öksürünce 3 sn kadar tıkanıyor.
Ya canım onu hiç kendinize yaptınız mı? Ben bir kere kendime denedim kulak basıncım öyle arttı ki bir gün ağrı çektim. Cesaret edemiyorum çocuğa yapmaya
Valla o amansız ağladığında yerde gökte ayakta her yerde sallıyorum anca sakinliyor. En kolayı ayakta sallamak her yere götürebildiğin bir materyal ayakoğlumda hep ayakta sallandı.
Ya bende hep yün yelekle yatırdım. Ev soğuk hava soğuk bizde yelekle geziyoruz bu giydirme konusu çok mu abes herkes tepki vermişbendr normalde çok sıcağa karşıyım ama hava cidden soğuk bakıyorum yanakları elleri hep soğuk
Evet roborock s5 max o olmasaydı napardım bilmiyorum
HangisiBen de istiyorum ama istediğim model çoookk pahalanmış
Günaydın kızlar akıllı robot kullanan var mı mop özellikli. Memnun musunuz? Sabah sabah aklıma düştü
Kızlar gerçekten bebeği herhangi.bir zaman diliminde uyanıkken bir yere indirdiğinizde 5 dakkadan fazla kendi kendine durup etrafı seyreden çocuğu olan var mı? Varsa nazar etmicrm ama bilmek istiyorum ya. Neden kendi kendilerine durmuyorlar illa kucak benimkilerKizlar selam. Gece uyuyo diyen dilimi arilar soksun benimbugun 40 imiz ay cok sukur 40 banyosu icine neler atiliyordu bilen var mi ? Annem yok yanimda oglumdan hatirlamiyorum google amcaya sordum biraz abartmislar gibime geldi
Ben her odada durdurup bezini yıkıyorum yazın tozu çok güzel alıyor resmen bezden çamur akıyor.Mop özelliğini kullanmıyorum. Aynı bezle her yeri silmesi bana temiz gelmiyor. Sadece süpürmesi işime yarıyor.
Hahahahaha duran bebegin alnini operim yok anam kucakta tam omuzda bide yuksekte tutucan ve evi gezicen sıkıyorsa otur bakayim kiyamet kopuyor anam sen daha bit kadarsin netlrden biliosun gezmeyi etmeyi wala bizde perim perisaniz ben dietle kilo veriyorum diorum ama sanirim kostirmaktan veriyorum kiloyu. Dun gece aglio nasi susmuo o agladikca sinirimiz bozuluyor esimle birbirimize girdikKızlar gerçekten bebeği herhangi.bir zaman diliminde uyanıkken bir yere indirdiğinizde 5 dakkadan fazla kendi kendine durup etrafı seyreden çocuğu olan var mı? Varsa nazar etmicrm ama bilmek istiyorum ya. Neden kendi kendilerine durmuyorlar illa kucak benimkiler
Ben her odada durdurup bezini yıkıyorum yazın tozu çok güzel alıyor resmen bezden çamur akıyor.
Ben kullanıyorum canım çok memnunum ama evde ıvır zıvır çok eşya varsa kullanımı zor olabilir. O eşyaları devamlı sağa sola taşıman gerekiyor.Günaydın kızlar akıllı robot kullanan var mı mop özellikli. Memnun musunuz? Sabah sabah aklıma düştü
Hangisini kullanıyorsun?Ben kullanıyorum canım çok memnunum ama evde ıvır zıvır çok eşya varsa kullanımı zor olabilir. O eşyaları devamlı sağa sola taşıman gerekiyor.
Hangisini kullanıyorsunMop özelliğini kullanmıyorum. Aynı bezle her yeri silmesi bana temiz gelmiyor. Sadece süpürmesi işime yarıyor.
kv sakın ayağında sallama dedi 2 yaşındaki kızımı yarım saat kucağımda gezidirip pışpışlayıp uyutuyorum daha beter kucakta sallamakBen de ayağında sallama alışmasın yazacaktım ama kız zaten kvden bıkmış bi de ben kaynana gibi konuşmiyim dedim
@Bihterin Masali Saci sensör var bu bebelerde yatağına koyduğun an uyanıyorlar
Benimki de koltukta sızdı kaldı, uyansa da altını değiştirsem diye bekliyorum :)
Benimkinin midesi kara delik gibi ne versen alıyo sonra bi güzel kusuyoKızlar sizin bebeklerinizde de her emmeden sonra kusma oluyor mu ? Benim bebeğim çok kusuyor. Yengemle konuştum. Onların çocuk doktoru bebek kusuyorsa doyuyordur aç değildir mama vermenize gerek yok demiş. Öyle diyince aklıma takıldı. Kayınvalide de aç olmasa mamayı yemez diyor. Kafamda deli sorular
Roborock S5 MaxHangisini kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?