2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benim de şişiyor iltihap sızmıyor. ama çocuğu çok kucağıma alınca sızlıyor.
Ağır da 4 kiloyu geçti. Sürekli hoplatmak istiyor . Emzirirken memeyi alana kadar karnıma tepiyor.
Annem dün evine gitti geceden beri öldüm. Şimdi mama verdim umarım uyur.

Benimde kendi sızmıyor sıkınca çıkıyor doktor sık iltihap çıksın sonra pansuman yap dedi krem falanda var inşallah geçer Maşallah tosuna benimki en son 3180 di Minnoş kızıma yenidoğan kıyafetleri bile büyük ama gün geçtikçe gelişiyor hareketlenmeye başlıyor benimkide tepikler başlamadan iyileşse bari dikişim

Ben bu adamı şu an boşamazsam , hiç boşamam herhalde.
çamaşır makinesinin içinden çamaşırları alsın ağır kaldırıp kendimi yormak istemiyorum püflüyor. Ekmek al diyorum püf. Çöpü at püf.

Ay sıkamam da ben onu
Dursun dinlenince iniyor.
Benim tosunuma 3 aylıklar olmuyor 6 aylık tulum aldım artık

Canım sinirlenmene değmez bu kocalara bak benimki karşımda köz koy diye yalvarıyor nargile içecek miş kendi kalkmıyor. Ben daha dogurmadim bu hallerdeyis

Ay benimki de eve çağırıyor paşam birde evden çalışıyor tam kanser olmalik ben kahvaltı hazirlamazsam aç kalır bütün gün ya bari çay suyu koy dimi Yardim olsun yok onu da yapmıyor köleyiz sanki bide iş yapıp temizlik yapınca da niye yapıyorsun diye laf sayıyor. Sanki benim anam babam çat kapı geliyor sinirden gülüyorum artık gerçekten. İki dakika çocuğu yanında bırakıyorum ağlıyor hemen arkama getiriyor wcde bile rahat yok şimdi annemgildeyim diye sağda solda arkadaşlariyla geziyor arabayla ilgileniyor gelmiyor yanıma bir mama istedim ertesi gün getirdi sırf inadindan burda kalmayım diye bende inat ettim gitmiyorum bakalım kimin inadı daha büyük

Neyse evden çalışmıyor en azından
Evde olsa fenalık gelir.
Yemek yapıyor benimki yapmasa aç dursa keşke. Arkasından mutfak duman oluyor.

Siz burda mama,meme , kaka konuşuyorsunuz ben ne konuşayım
Kız sen daha ne dolanıyon ortalıkta git doğur gel bakalım kakasina gazına emmesine
Canım sinirlenmene değmez bu kocalara bak benimki karşımda köz koy diye yalvarıyor nargile içecek miş kendi kalkmıyor. Ben daha dogurmadim bu hallerdeyis
Başlatmasın nargilesine ya ben anlamıyorum gerçekten biz mi çok şanssızız yoksa çevremdeki insanların mı şansı çok . Eşimin kuzeninin hanımı hamile 1-2 aya doğuracak kız 1. Aydan beri ne temizlik yapıyor ne yemek herşeyi eşimin kuzeni yapıyormuş sen ağır kaldırma yukarı raflara yükselme evi süpürüp siliyor, yemek yapıyor yapamayınca dışardan getirtiyor falan hayır kıskanmiyorum Allah daha çok versin ama birazda bize versin böyle koca anlayışından

Bugün eşlerden şikayetçiyiz
Bizde 1 yıllık evliyiz çookk şükür kavgamuz tartışmamız olmazdı ama bebek doğduğundan beri resmen birbirimizi yiyoruz.
Kızımda böbrek genişlemesi görülmüştü detaylı da doktor idrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin dedi altını değiştirirken işkence resmen bana yook iyi temizlemiyomuşum falan benim kızda bezi açınca direkt işiyor panikliyorum bazen yok işte her tarafı çiş oluyomuş mikrop kapıcakmış o başımda olunca resmen elim ayağım karışıyor sonuçta benim de ilk çocuğum.
Bugün de çiş yapınca birden ayağını kaldırmışım çocuğun bacağı çıkıcakmış çocuk zaten kendi kaldırıyor ben neden zorlim ki artık çıldırıcam yanii
Bebeğe çookk düşkün anlıyorum ama sanki ben ona kasıtlı bişey yapıyorum o yüzden sürekli ağlamalı durumdayım.
Annemler geliyor sanki çocuğu kaçırıcaklar peşinde geziyor insanların geçer mi bu durum bilmiyorum bide kayınvalidemler biraz büyüsün 2. Çocuk diyolar ben kızı nasıl büyütücem derdindeyim

Bacım gelmiyor gelmiyor yoksa doğuracağım
Diğer konularda yaptırmadı bişey uzanma ,ağır kaldırma ama kendide yapmadı anası geldi o yaptı gelmeyince de anasına kızdı . Yemek ilk 3 ay yapmadım ya dışarıdan yedik yada anasından getirdi sonra bulantım geçince yapmaya başladım ama tembelliği den de ödün vermedi. Ekmek arası yapsana , tatlı varmı onu getir bunu getir diyince cinnet geçiriyorum. Bu gün anası bir günlüğüne evine gitti köz koyarmisin diye yalvarıyor. Yoksa annesi olsa kıyamaz çayıni demleyip getiriyor önüne. Alıştırmis hep

Sanarsin kendi hamile Allah'ım sen sabır ver tüm bacımsulara bide bana

Otur sen yap de bakalım ne yapacak Benimki de çok biliyormuş gibi oturuyor bezin cirtini açıyor hatun bir bak diyor kalkıyor bide ben yardım ediyorum diye ortalıkta dolanıyor bezin cirtini açmak çok büyük mesele çünkü

Kızlar oğlumun burnunda hışırtı var sümük sesi fizyolojik serum sıkıp aspiratör ile çekmek zorunda kaldım bayağı boşaldı ama iki dk sonra gene ayni ben ne yapayım nolur bana akıl verin eşime diorm doktora götürelim hergun hastaneye mi gtcez biz dio dün kızımı götürdüm hasta die abladan oğlana geçti büyük ihtimal ateş falan yok tek burun ne olur bişey diyin

Bacım iste seninki Allah muhafaza tehlikeli bi durum
Sezeryan bu durumlar icin var
Cok şükür ikinizde sağlıklısınız şimdi
Tam açılma olduğu halde neden doğum gerçekleşmedi canım?
Ne bilim
Ya
On tane sey söyledi
En son kafasi büyüktü gelmedi dedi

Siz burda mama,meme , kaka konuşuyorsunuz ben ne konuşayım
merak etme ışık hızıyla bir gecis sağlanıyor

Ay Amin inşallah gelir tek kaldım burda Çarşamba ya kadar süre verdi . Dogurmaszam dogurtacak Merve gibi süslenir giderim artık gelmezse

Ay Amin inşallah gelir tek kaldım burda Çarşamba ya kadar süre verdi . Dogurmaszam dogurtacak Merve gibi süslenir giderim artık gelmezse
02.02 yi rezervasyon yapmış seninki valla artık Şubat'ta bile başlamıştır çiş kaka muhabbeti gitme bekle sen burda biz sensiz ne yaparız sonra süslen süslen baya uzun süre süslenemiycez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…