- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
İlk çocuğu olanlar o kadar aynıyız ki anlatamam ben evime gitmiştim 3 gün kaldım evde çocuğa banyo yaptırmak için anneme getirdik aramız arabayla 15 dakika falan banyodan sonra biraz ağrı hissettim bir baktım dikişin sol köşesinden iltihap çıkıyor birazda şişmişti. Hemen gittim doktora baktı çok zorlamissin dedi ki gerçekten zorladım ev işi bebek bakımı yemek derken 3 günüm kâbus gibiydi şimdi pansuman yapıyorum 3 gündür. Kendim ve bebeğim için annemin evi daha rahat aslında sobalı ev ısınıyor annem bebekle ilgilenirken ben dinlenebiliyorum ama eşim anlamıyor. Ayakta görünce iyiyim sanıyor. Eve gidincede eşimin ailesi akşamlamaya geliyorlar kafalarına göre müsait miyim uykum var mı önemli değil. Tam çocuğun uyuduğu saatlerde uyuyup dinlenecegim saatlerde geliyorlar mecburen oturuyorum çay kahve servisi pasta servisi derken bütün akşamım yalan oluyor . Şimdi eşim de annemlerde olduğum için Tripli bana her dakika ne zaman geleceksiniz diyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Tam açılma olduğu halde neden doğum gerçekleşmedi canım?Birde o var bile isteye olsan neyse
Tam açılmayla çataldan indirilip sezeryana gitmek
Şaka gibi
2 acı aynı anda
Benimde kendi sızmıyor sıkınca çıkıyor doktor sık iltihap çıksın sonra pansuman yap dedi krem falanda var inşallah geçerBenim de şişiyor iltihap sızmıyor. ama çocuğu çok kucağıma alınca sızlıyor.
Ağır da 4 kiloyu geçti. Sürekli hoplatmak istiyor . Emzirirken memeyi alana kadar karnıma tepiyor.
Annem dün evine gitti geceden beri öldüm. Şimdi mama verdim umarım uyur.
Benimde kendi sızmıyor sıkınca çıkıyor doktor sık iltihap çıksın sonra pansuman yap dedi krem falanda var inşallah geçerMaşallah tosuna benimki en son 3180 di Minnoş kızıma yenidoğan kıyafetleri bile büyük ama gün geçtikçe gelişiyor hareketlenmeye başlıyor benimkide tepikler başlamadan iyileşse bari dikişim
Canım sinirlenmene değmez bu kocalara bak benimki karşımda köz koy diye yalvarıyor nargile içecek miş kendi kalkmıyor. Ben daha dogurmadim bu hallerdeyisBen bu adamı şu an boşamazsam , hiç boşamam herhalde.
çamaşır makinesinin içinden çamaşırları alsın ağır kaldırıp kendimi yormak istemiyorum püflüyor. Ekmek al diyorum püf. Çöpü at püf.
Ay sıkamam da ben onu
Dursun dinlenince iniyor.
Benim tosunuma 3 aylıklar olmuyor 6 aylık tulum aldım artık
Ay benimki de eve çağırıyor paşam birde evden çalışıyor tam kanser olmalik ben kahvaltı hazirlamazsam aç kalır bütün gün ya bari çay suyu koy dimi Yardim olsun yok onu da yapmıyor köleyiz sanki bide iş yapıp temizlik yapınca da niye yapıyorsun diye laf sayıyor. Sanki benim anam babam çat kapı geliyorBen bu adamı şu an boşamazsam , hiç boşamam herhalde.
çamaşır makinesinin içinden çamaşırları alsın ağır kaldırıp kendimi yormak istemiyorum püflüyor. Ekmek al diyorum püf. Çöpü at püf.
Ay sıkamam da ben onu
Dursun dinlenince iniyor.
Benim tosunuma 3 aylıklar olmuyor 6 aylık tulum aldım artık
Ay benimki de eve çağırıyor paşam birde evden çalışıyor tam kanser olmalik ben kahvaltı hazirlamazsam aç kalır bütün gün ya bari çay suyu koy dimi Yardim olsun yok onu da yapmıyor köleyiz sanki bide iş yapıp temizlik yapınca da niye yapıyorsun diye laf sayıyor. Sanki benim anam babam çat kapı geliyorsinirden gülüyorum artık gerçekten. İki dakika çocuğu yanında bırakıyorum ağlıyor hemen arkama getiriyor wcde bile rahat yok şimdi annemgildeyim diye sağda solda arkadaşlariyla geziyor arabayla ilgileniyor gelmiyor yanıma bir mama istedim ertesi gün getirdi sırf inadindan burda kalmayım diye bende inat ettim gitmiyorum bakalım kimin inadı daha büyük
Kız sen daha ne dolanıyon ortalıkta git doğur gel bakalım kakasina gazına emmesineSiz burda mama,meme , kaka konuşuyorsunuz ben ne konuşayım
Başlatmasın nargilesineCanım sinirlenmene değmez bu kocalara bak benimki karşımda köz koy diye yalvarıyor nargile içecek miş kendi kalkmıyor. Ben daha dogurmadim bu hallerdeyis
Bacım gelmiyor gelmiyor yoksa doğuracağımKız sen daha ne dolanıyon ortalıkta git doğur gel bakalım kakasina gazına emmesine
Başlatmasın nargilesineya ben anlamıyorum gerçekten biz mi çok şanssızız yoksa çevremdeki insanların mı şansı çok . Eşimin kuzeninin hanımı hamile 1-2 aya doğuracak kız 1. Aydan beri ne temizlik yapıyor ne yemek herşeyi eşimin kuzeni yapıyormuş sen ağır kaldırma yukarı raflara yükselme evi süpürüp siliyor, yemek yapıyor yapamayınca dışardan getirtiyor falan hayır kıskanmiyorum Allah daha çok versin ama birazda bize versin böyle koca anlayışından
Sanarsin kendi hamileBacım gelmiyor gelmiyor yoksa doğuracağım
Diğer konularda yaptırmadı bişey uzanma ,ağır kaldırma ama kendide yapmadı anası geldi o yaptı gelmeyince de anasına kızdı . Yemek ilk 3 ay yapmadım ya dışarıdan yedik yada anasından getirdi sonra bulantım geçince yapmaya başladım ama tembelliği den de ödün vermedi. Ekmek arası yapsana , tatlı varmı onu getir bunu getir diyince cinnet geçiriyorum. Bu gün anası bir günlüğüne evine gitti köz koyarmisin diye yalvarıyor. Yoksa annesi olsa kıyamaz çayıni demleyip getiriyor önüne. Alıştırmis hep
Otur sen yap de bakalım ne yapacakBugün eşlerden şikayetçiyiz
Bizde 1 yıllık evliyiz çookk şükür kavgamuz tartışmamız olmazdı ama bebek doğduğundan beri resmen birbirimizi yiyoruz.
Kızımda böbrek genişlemesi görülmüştü detaylı da doktor idrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin dedi altını değiştirirken işkence resmen bana yook iyi temizlemiyomuşum falan benim kızda bezi açınca direkt işiyor panikliyorum bazen yok işte her tarafı çiş oluyomuş mikrop kapıcakmış o başımda olunca resmen elim ayağım karışıyor sonuçta benim de ilk çocuğum.
Bugün de çiş yapınca birden ayağını kaldırmışım çocuğun bacağı çıkıcakmış çocuk zaten kendi kaldırıyor ben neden zorlim ki artık çıldırıcam yanii
Bebeğe çookk düşkün anlıyorum ama sanki ben ona kasıtlı bişey yapıyorum o yüzden sürekli ağlamalı durumdayım.
Annemler geliyor sanki çocuğu kaçırıcaklar peşinde geziyor insanların geçer mi bu durum bilmiyorum bide kayınvalidemler biraz büyüsün 2. Çocuk diyolar ben kızı nasıl büyütücem derdindeyim
Amin Sabra çok ihtiyacım var. Dogurmadan lohusalık yaşıyorum yemin ederimSanarsin kendi hamileAllah'ım sen sabır ver tüm bacımsulara bide bana
Bacım iste seninki Allah muhafaza tehlikeli bi durumAz kalsın bende bunu yaşıcaktım sabah 6 da takıcaklardı suniyi öğleye kadar açılırsa normal yoksa çataldan inip birde sezeryana girecektim kordon 2 kere dolandığından bebeği aşağı salmazsa diye zaten doğumda çekilen o kordonlu fotografı görünce yavrumu Allah korumuşiyiki direkt sezeryan istemişim diyorum ben memnunum ayağa kalkmadan gazımı çıkardım ayağa kalkınca direk wcye çıktıım
Ne bilimTam açılma olduğu halde neden doğum gerçekleşmedi canım?
Siz burda mama,meme , kaka konuşuyorsunuz ben ne konuşayım
Allah'ım bu eşlerin kafasını yaşamak istiyorumOtur sen yap de bakalım ne yapacakBenimki de çok biliyormuş gibi oturuyor bezin cirtini açıyor hatun bir bak diyor kalkıyor bide ben yardım ediyorum diye ortalıkta dolanıyor bezin cirtini açmak çok büyük mesele çünkü
Ay Amin inşallah gelirBacım iste seninki Allah muhafaza tehlikeli bi durum
Sezeryan bu durumlar icin var
Cok şükür ikinizde sağlıklısınız şimdi
Ne bilim
Ya
On tane sey söyledi
En son kafasi büyüktü gelmedi dedi
merak etme ışık hızıyla bir gecis sağlanıyor
02.02 yi rezervasyon yapmış seninki vallaAy Amin inşallah gelirtek kaldım burda Çarşamba ya kadar süre verdi . Dogurmaszam dogurtacak Merve gibi süslenir giderim artık gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?