2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizde kırkını dışarda uçuracağız bakalım nasıl olacak

Aralık annelerindeki Nevossss gibi bekliyorum bu grupda napim Şubat annelerinemi transfer olayım. Onlarda doğurdu gerçi
Benim hesaplama doktorun azizliğine uğramıştı başta bana 5 ocak dedi ama sata göre 28 aralıktı tam o günde suyum sancim geldi

Biz hava nemlendirici almıştık daha dogum yapmadan önce odada çalıştırıyorum nem iyi olana kadar çok şükür burun tıkanıklığı yaşamadık hic peteklere asılı suluklarimizda var ama tek basına malesef yeterli olmuyor

Kızım 2 gündür huysuz yersiz ağlamaları uyumama uyusada dalamama çabuk uyanıyordu hasta bi yeri ağrıyor sandık ama meğer bizim kız ilk büyüme atağına girmiş aynı belirtileri olan varsa korkmayın gazamız mübarek olsun

Şırıngayla nasıl yaptın canım kafasını yan çevirerek 2.5 birine 2.5 diğerine 5ml mi sıktın bizimde genizler tıkalı aspiratör dediğin gibi öndekini aldığından birkaç dakika bilemedin yarım saat rahatlatıyo sonra yine tıkalı yaptığının nette videosu varmı linkleyebilirmisin

Ben almamıştım canım petekde suluk var ama dediğin gibi yeterli olmadı odada küçük oyüzden nemsiz kaldı sanırım bugün çaydanlıkta su kaynatıp biraz buhar için odaya getirdim nasıl nemlendirici kullanıyosun olmadı bende alayım

İlk dogumum suni sanci iste benim hen fitil gibi rahme koydular hem serumla verdiler kiz ölucem sandim he ama vala 4 5 cm e kadar sorun yoktu bende sonra film koptu ve 16 saat surdu kesintisiz sancim vardi yaaa sende de oylemiydi arada nefes almaya zaman yok resmen bana ikin diolar sanci gelince ula gitmioki sanci gelince ikinayim velhasil ikinamayinca da ustten basi alttan vakum yemek vacip oldu vesselam o yuzden bu dogumda korkumdan sezeryan die aglandim ya ama aklin varsa sezeryan olma derim sonrasi 3 gun epey zor cunku

Kac ml sikiyorsun siringayla

Anammmm kiz o yun yelek neeee usutmiyim derken allah korusun terletir hasta edersin heee.

Yaa bende sezeryandan sonra o ilk ayağa kalkma anını kafamdan silemiyorum çok kötüydü gözümden yaş geldi resmen ama kızımı gördükçe unutuyordum ağrıları acıları totosu sağolsun

Sadece yelekle kaldı oğluşum kafasında da şapka yok ince bi örtü ile gazını çıkarıyorum ben de attıktan sonra farkettim ne bulduysam atmışım üstüne bence inat et emzik konusunda çok kurtarıcı oluyor

Canım letgodan aldık az kullanılmış zaten loobex markası iyonizerli ultrasonik buhar makinesi diye geçiyor gercekten cok faydasını gördük önceden bizdede boğaz kuruluğu burun tıkanıklığı olurdu bize bile iyi geldi weewell markasininda iyi olduğunu duydum onada bakabilirsin

Doktor osman gönülal var youtube'da uygulamalı videosu var onun gibi yaptım.

Ben de giydirmecilerdenim. Kendim usuyorm o da usuyo gibi gelio. Ya soguk hava zaten el kadar bebis sen dinleme bu atesli hatunlari

Ya kendi kendimize nazar degdirdm heralde. Sab simplexi vermeyr baslamistm baya ise yariyomus dedm 2 3 gundur baya huzurluydu bebis dun de gezmeyr goturdm tam nazar gece full gazliyfi 1 gibi uyudu allahtan sabah 8 yine gazli
Biraz ugrastm smdi emziriyorm yine babasi da gazla uyandi ugrasti ok ama is emzirmeye gelince tekrar yatti smdi horluyo yanimda cok sinir bozucu yaa keske memelerimi bi gun ona verebilsem

Öncelikle kendini ve bebeğini düşün.. Eşinin ne düşündüğü ne yaptığıyla asla ilgilenme.. Benim bakıma ihtiyacım var annemde dinlenebiliyorum söyle… ilk 40gün yaşadığın zorluklar, stres bebeğine yansır sende de travma olarak kalır.. Bu süreçte de seni üzecek herhangi bir trip, laf, söz söylerse de çok net bir şekilde cevap ver: Seninle 40ım tamamlandıktan sonra ciddi bir şekilde konuşacağım.. Şu aşamada kendimi stresten sıkıntıdan korumak için direniyorum .. Kafamın devamlı döndürdüğüm konular var.. Benimle mümkünse 40a kadar bebek konusu dışında konuşma de konuyu kapat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…