2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Vallahi yardım istemiyorum başımda durmasın yeterr
Sağolsun gazını çıkartıyor mamasını yapar getirir ama şu çocuğa dikkat etmiyorsun olayına sinir oluyorum bu kadar düşkün olucağını tahmin etmiyordum hoşuma da gidiyor ama habire bana ileri geri konuşmalar falan sonra hatasını anlayıp yanıma geliyor ama benim sinirim geçmiyor

Burnu tıkalı Benim yavrum da ağzı açık uyuyor. Her gün temizlemekten başka yapılabilecek ne var ben de bilmiyorum. 15 kontrolünde doktora sormuştum serumla temizleyin dedi. Bebeğe yapılacak bir şey var mı bilmiyorum ateşi falan yoksa iyidir mantığındayım

Kizlar bgn bi cilginlik yapip bebegimizle disarda yemek yedik:) cok sukur bi sikinti olmadan geldik. alisma acisindan bana cok iyi geldi. Evde bile esim olsa bile annem yoksa icim pir pir oluyodu 5 dakika biraksam o bir odadayken diger odaya gecemiyodm. smdi alistm baya o cesaretle yemege bile cikardim esimle artik 3 kisilik bi aile oldugumz ve onun da bizim ailemizin ve hayatimizin bi parcasi oldugu konusuna bir adim daha alismis oldm.
Insallah salimen donmusuzdur evet hastalik mastalik korkuyorz ama elbet bir gun cikacaktik benm icin o gun bugunmus. Psikolojik olarak iyi geldi en azndan

Ben bebegin burnu tikali olmasa bile zaman zaman serum fizyolojik sikiyorm ama aspiratorle cekmiyorm. Sanki sen de oyle yapiyodn dr aspiratorle cekme demisti?

Ben bebegin burnu tikali olmasa bile zaman zaman serum fizyolojik sikiyorm ama aspiratorle cekmiyorm. Sanki sen de oyle yapiyodn dr aspiratorle cekme demisti?
Evet doktor diyeli bir kere kullandım aspiratör. Aspiratör de pek işe yaramıyor sanki. Serum sıkınca çıkıyor sümükler

hastaneye götür canım biz bu ay 10 kere dr a gitmişizdir
sürekli serum sık burnu açık olsun o zaman ciğere inmez

Bebekelr birkaç ay ağızdan nefes alamaz diyorlar. Burnu tıkanmaması lazım diye biliyorum. Bende bu hafta birkaç gece çocuk tıkandı çok panik oldum. Serum fizyolojik açıyor ama sümük falan çıkmıyor. Yine derinlerde bir yerde hışır hışır ses geliyor. Bu burun tıkanması , kusması gazı beni çok yordu . Allah başka dert vermesin diyorum ama çare olamamakta zor

Köz koyar misin nedir ya
Gelip kocalarinizi ben dovucem
Annesi yine iyi bakmis
Benim k.valide onceki gun arayip tebrik etti beni

Orta kulak iltihabı riski var ama tazyikli sıkmadan da açılmıyor o burun. Aspiratör burnun belli bi yerine kadar olan mukusu çekiyor ama asıl sıkıntı sinüslerde oralara kadar çekmiyor aspiratör.
Ben birkaç defa şırıngayla sıktım ilk zamanlar cesaret edemiyordum son yaptığımda baya bi boşaldı mukus, hatta kalanını da kustu baya rahat etti.

Bende dogumdan sonra hemen gaz çıkarttım üstüne döner ekmek yedim doktorum çok şaşırmıştı ama o dönerin sonrası kötü oldu tabi
Geçmiş olsun cnm bebeğinde nasil belirtiler var
Serum sikiyorum ama aspiratör ile çekmeden açılmıyor kızımda üç ay kullanmamıştım ama bunda kullanmak zorunda kaldım aspiratör ile açılıyor sonra gene ayni nem de iyi evde ateşi yok çok şükür ama çocuk nefes alamio yatağına yatiorm nefes alamadığı için çırpınıyor ağlamaya başlıyor
Evet doktor diyeli bir kere kullandım aspiratör. Aspiratör de pek işe yaramıyor sanki. Serum sıkınca çıkıyor sümükler
Kullanma mi dedi doktorun cnm ben kullandım bugün üç kez yoksa açılmıyor ne yapayım
hastaneye götür canım biz bu ay 10 kere dr a gitmişizdir
sürekli serum sık burnu açık olsun o zaman ciğere inmez
Eşime laf anlatamıyorum goturelim diyorum sen evham yapiosun abartiosun çocuğun bseyi yok dio ağlamaktan sistim napcam bilmiorm

Normal doğumu suniyle yapmak da çok fenaydı canım
Annemle eşim evde normal de normal diye tutturuyordu beni hastanede öyle görünce ikisi de sezaryen mi olsan acaba demeye başlamıştı doktoru çağırttım sezaryene alın beni diye de doktor ikna etti beni normale. Aman Allahım öyle bir acı yok, derler ya normal doğum sancısı 40 kemiğin aynı anda kırılmasıyla eşdeğer diye suni sancı vücuttaki bütün kemiklerin kırılmasıyla eş değer o zaman
Ay iyi ki o kadar sancıyı boşuna çekmemişim ama bir daha kazara falan hamile kalırsam suniyle doğum yapacağıma sezaryeni tercih ederim.

Eki Görüntüle 2997411
İyi geceler hanımlaaar şu şekil uykuya geçiş yapıcaz inşşş
Hala emziği emiyor uyudu mu acep kafamda deli sorular
Kîz sen bu bebeyi kac kat giydirdin
Iyi degil kuzum
Arada fotosqnmi atsak
Kendim gibi birilerinj gôrmek cok mutlu etti
Benimki de beni emzik etti
Ilk basta emzigi sevmisti simdi hep emmek istiyor

Eki Görüntüle 2997411
İyi geceler hanımlaaar şu şekil uykuya geçiş yapıcaz inşşş
Hala emziği emiyor uyudu mu acep kafamda deli sorular
Canım gözünde ki örtü varya o çok sakıncalı eliyle bebeklrr onu yüzlerine örtebiliyor Allah korusun da sakın gece öyle bırakma örtüyü
Bide genel olarak kollarını açık bırakın kızlar kollarini cekerken yine hafif ve ince battaniyeleri yüzlerine örtebilirler..

Iyi degil kuzum
Arada fotosqnmi atsak
Ben de ayağında sallama alışmasın yazacaktım ama kız zaten kvden bıkmış bi de ben kaynana gibi konuşmiyim dedim
La vie en Rosee sensör var bu bebelerde yatağına koyduğun an uyanıyorlar
Benimki de koltukta sızdı kaldı, uyansa da altını değiştirsem diye bekliyorum :)

Iyi degil kuzum
Arada fotosqnmi atsak
üşüycek diye gereksiz bi takıntım var nedense kaynanam da diyor bigün seni böyle kat kat giydiricem çorap üstüne çorap ayağına giydircem nasıl olduğunu gör giydirme şu çocuğu kat kat diyor
Eveet Siz de arada foto atııınnn belki aynı şeyleri yapıyoruz iyi oluyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…