İnşallah bare gururum olsun şu tarihi bekledim diye02.02 yi rezervasyon yapmış seninki vallaartık Şubat'ta bile başlamıştır çiş kaka muhabbeti gitme bekle sen burda biz sensiz ne yaparız sonra süslen süslen baya uzun süre süslenemiycez zaten
Vallahi yardım istemiyorum başımda durmasın yeterrOtur sen yap de bakalım ne yapacakBenimki de çok biliyormuş gibi oturuyor bezin cirtini açıyor hatun bir bak diyor kalkıyor bide ben yardım ediyorum diye ortalıkta dolanıyor bezin cirtini açmak çok büyük mesele çünkü
Burnu tıkalı Benim yavrum da ağzı açık uyuyor. Her gün temizlemekten başka yapılabilecek ne var ben de bilmiyorum. 15 kontrolünde doktora sormuştum serumla temizleyin dedi. Bebeğe yapılacak bir şey var mı bilmiyorum ateşi falan yoksa iyidir mantığındayımKızlar oğlumun burnunda hışırtı var sümük sesi fizyolojik serum sıkıp aspiratör ile çekmek zorunda kaldım bayağı boşaldı ama iki dk sonra gene ayni ben ne yapayım nolur bana akıl verin eşime diorm doktora götürelim hergun hastaneye mi gtcez biz dio dün kızımı götürdüm hasta die abladan oğlana geçti büyük ihtimal ateş falan yok tek burun ne olur bişey diyin
Ben bebegin burnu tikali olmasa bile zaman zaman serum fizyolojik sikiyorm ama aspiratorle cekmiyorm. Sanki sen de oyle yapiyodn dr aspiratorle cekme demisti?Burnu tıkalı Benim yavrum da ağzı açık uyuyor. Her gün temizlemekten başka yapılabilecek ne var ben de bilmiyorum. 15 kontrolünde doktora sormuştum serumla temizleyin dedi. Bebeğe yapılacak bir şey var mı bilmiyorum ateşi falan yoksa iyidir mantığındayım
Evet doktor diyeli bir kere kullandım aspiratör. Aspiratör de pek işe yaramıyor sanki. Serum sıkınca çıkıyor sümüklerBen bebegin burnu tikali olmasa bile zaman zaman serum fizyolojik sikiyorm ama aspiratorle cekmiyorm. Sanki sen de oyle yapiyodn dr aspiratorle cekme demisti?
hastaneye götür canım biz bu ay 10 kere dr a gitmişizdirKızlar oğlumun burnunda hışırtı var sümük sesi fizyolojik serum sıkıp aspiratör ile çekmek zorunda kaldım bayağı boşaldı ama iki dk sonra gene ayni ben ne yapayım nolur bana akıl verin eşime diorm doktora götürelim hergun hastaneye mi gtcez biz dio dün kızımı götürdüm hasta die abladan oğlana geçti büyük ihtimal ateş falan yok tek burun ne olur bişey diyin
Bebekelr birkaç ay ağızdan nefes alamaz diyorlar. Burnu tıkanmaması lazım diye biliyorum. Bende bu hafta birkaç gece çocuk tıkandı çok panik oldum. Serum fizyolojik açıyor ama sümük falan çıkmıyor. Yine derinlerde bir yerde hışır hışır ses geliyor. Bu burun tıkanması , kusması gazı beni çok yordu . Allah başka dert vermesin diyorum ama çare olamamakta zorBurnu tıkalı Benim yavrum da ağzı açık uyuyor. Her gün temizlemekten başka yapılabilecek ne var ben de bilmiyorum. 15 kontrolünde doktora sormuştum serumla temizleyin dedi. Bebeğe yapılacak bir şey var mı bilmiyorum ateşi falan yoksa iyidir mantığındayım
Köz koyar misin nedir yaBacım gelmiyor gelmiyor yoksa doğuracağım
Diğer konularda yaptırmadı bişey uzanma ,ağır kaldırma ama kendide yapmadı anası geldi o yaptı gelmeyince de anasına kızdı . Yemek ilk 3 ay yapmadım ya dışarıdan yedik yada anasından getirdi sonra bulantım geçince yapmaya başladım ama tembelliği den de ödün vermedi. Ekmek arası yapsana , tatlı varmı onu getir bunu getir diyince cinnet geçiriyorum. Bu gün anası bir günlüğüne evine gitti köz koyarmisin diye yalvarıyor. Yoksa annesi olsa kıyamaz çayıni demleyip getiriyor önüne. Alıştırmis hep
Bende dogumdan sonra hemen gaz çıkarttım üstüne döner ekmek yedim doktorum çok şaşırmıştı ama o dönerin sonrası kötü oldu tabiBnm gaz sorunum hic olmadi 6 saat sonra yemek yiyebilirsin dediler anam getirdiler igrenc bir corba tobe estf corba demeye sahit lazim bide komposto dedim baslarim boyle ise soledim doner ekmek afiyetle yedim sonra hastanede biskuvi hosaf verildi asla yemedim direk normal yemek yedim wc yede ciktim hemen hatta gaz 6 saat icinde daha ayaklanmadan cikardim
Geçmiş olsun cnm bebeğinde nasil belirtiler varBen bu erkekleri anlamıyorum ya benimkide öyle ayaklandık ya hemen iyiyiz oldu bitti sanıyolar birde grip oldum bebeğe geçti kendime dikkat etmemişim diye fırçalamaya çalışıyo kayınvalide ler sayılı gün gidiyorda ya bu kocalar
Serum sikiyorum ama aspiratör ile çekmeden açılmıyor kızımda üç ay kullanmamıştım ama bunda kullanmak zorunda kaldım aspiratör ile açılıyor sonra gene ayni nem de iyi evde ateşi yok çok şükür ama çocuk nefes alamio yatağına yatiorm nefes alamadığı için çırpınıyor ağlamaya başlıyorBurnu tıkalı Benim yavrum da ağzı açık uyuyor. Her gün temizlemekten başka yapılabilecek ne var ben de bilmiyorum. 15 kontrolünde doktora sormuştum serumla temizleyin dedi. Bebeğe yapılacak bir şey var mı bilmiyorum ateşi falan yoksa iyidir mantığındayım
Kullanma mi dedi doktorun cnm ben kullandım bugün üç kez yoksa açılmıyor ne yapayımEvet doktor diyeli bir kere kullandım aspiratör. Aspiratör de pek işe yaramıyor sanki. Serum sıkınca çıkıyor sümükler
Eşime laf anlatamıyorum goturelim diyorum sen evham yapiosun abartiosun çocuğun bseyi yok dio ağlamaktan sistim napcam bilmiormhastaneye götür canım biz bu ay 10 kere dr a gitmişizdir
sürekli serum sık burnu açık olsun o zaman ciğere inmez
Doğum kilosunun üstüne en az 600 gram diye biliyorum benBen de bunu merak ediyorm acikcasi
3090 dogup 2875 ciktik bu durumda 1 ay sonunda en az 3590 mi olmasi gerekio yoksa 3375 mi.
Normal doğumu suniyle yapmak da çok fenaydı canımİlk 3 gun asiri zorlandim desteksiz kalkamiyordum asla eve geldim 3 gun daha surdu ama hastanedeki kadar degildi ama yinede sagdan sola asiri zor dondum bebegi zor tuttum vs ama sonra gecti. Bence de herkes dogurdu artik soyleyebilirim bence sezeryan asiri zornirnal dogumda ilk gece bebegime tek basima baktim ama bunda annem olmasaydi imkansiz bakamazdim hos zaten ilk 2 gece bebegim yanimda degildi ama... Simdiki aklim olsa asla sezeryan istiyorum die tutturmazdim yeminle . Normal dogumda evet oncesinde sanci vs cekiyorsun ama bebek cikinca hersey bitiyor zerre agrin kalmiyor vs vs sezeryanda gunlerce suruyor. Gerci benim normal dogumda ustten bastirdiklari icin kaburgalarim cok asiri agridi 15 gun dikislerden oturamadim vs ama sezeryan kadar agrili degildi. Ameliyattan ciktim cok aciyor die ciglik cigliga bagiriyordum... Bu arada epidural sezeryan ile genel anestezi cok farkli epiduraller ugusukluk gecene kadar ameliyattan sonra agri hissetmiormus genel anestezi oyle degil gozunu acar acmaz beynine vuruyor resmen agrisi hele o kum torbasi aman yarabbim. Beni bide oksuruk krizi tuttuuuu inanilmaz agri cektim ben
Kîz sen bu bebeyi kac kat giydirdinEki Görüntüle 2997411
İyi geceler hanımlaaarşu şekil uykuya geçiş yapıcaz inşşş
Hala emziği emiyor uyudu mu acep kafamda deli sorular
Canım gözünde ki örtü varya o çok sakıncalı eliyle bebeklrr onu yüzlerine örtebiliyor Allah korusun da sakın gece öyle bırakma örtüyüEki Görüntüle 2997411
Ben de ayağında sallama alışmasın yazacaktım ama kız zaten kvden bıkmış bi de ben kaynana gibi konuşmiyim dedimKîz sen bu bebeyi kac kat giydirdin
Iyi degil kuzum
Arada fotosqnmi atsak
Kendim gibi birilerinj gôrmek cok mutlu etti
Benimki de beni emzik etti
Ilk basta emzigi sevmisti simdi hep emmek istiyor
Eki Görüntüle 2997411
Kîz sen bu bebeyi kac kat giydirdin
Iyi degil kuzum
Arada fotosqnmi atsak
Kendim gibi birilerinj gôrmek cok mutlu etti
Benimki de beni emzik etti
Ilk basta emzigi sevmisti simdi hep emmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?