2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
canım adanada sen ince giydirebilirsin ama bizim buralar soğuk ev 22 max 23 derece o sebeple iki kat giydiriyorum çorap da var içinde ama şapka eldiven gündüz ben de takmıyorum
Günaydın kızlar akıllı robot kullanan var mı mop özellikli. Memnun musunuz? Sabah sabah aklıma düştü
xiami mijia 1C vacuum mop bizdeki aşşırı memnunum normal süpürgemden daha iyi süpürüyor çocuklu eve şart
Ben de istiyorum ama istediğim model çoookk pahalanmış
canım daha da artacak en kısa zamanda almaya çalış

diyete başladığından beri ne kadar kilo verdin? ben de ekmeği kahvaltı dışında yememeye çalışıyorum gece de bişey yemiyorum 2 kilo falan verdim 8 kilo daha vermem lazım

Tok olsa da emiyor, sonra da kusuyor. Kilo alımı nasıl?

Kusması nasıl? Dudağının yanından sızıntı şeklinde mi fışkırır tarzda mı?

Alıntılamışım anca yazabiliyorum. Dediğin gibi gerçekten benim mutluluğumu kimse düşünmüyorsa ben düşünürüm artık takmıyorum aramaz sormazsa aramıyorum kendi bizi ozlesin merak etsin tribine de başlatmasın
Maşallah Benimki beşikte takılıyor şimdilik bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak kendi kendime nazar etmeyim

Tok olsa da emiyor, sonra da kusuyor. Kilo alımı nasıl?
Kilo alımı iyiydi en son. Ama mama takviyesi yapıyorum arada. En başta sarılık yüzünden mama vermemiz gerekiyordu . Kilo alımında çok net olamıyorum o yüzden. Cuma günü doktora gideceğiz kafamdaki bütün soruları soracağım.

Sızıntı şeklinde kusuyor ama miktarı fazla gibi geliyor bana. Her emmeden sonra kusma normal midir acaba ?
Aylık kontrolümüz vardı fışkırır şeklinde değilse sıkıntı değil dedi doktorumuz. Kilo alımıda iyi. Kusuyorsa içtiği süt fazla geliyodur bence. Mamayı veriyorsun ya onu kusmuyo mu? Gazı kusarak çıkarıyor. Emmeden sonra dik tut 10 15 dk sonra yatır yada altını değiştir.

Mamaya da kusuyor sütten sonra da kusuyor. Bu kusma refleksi normal mi yoksa fazla mı geliyor ona takıldım ben de. Dediğin gibi gaz da olabilir. Şu bebelerin bir kullanma kılavuzu olsaydı keşke

Benim evim de kışın 20-21 derecedir hep, 22yi geçirmem. Kızım da böyle alıştı, sıcağı sevmiyoruz ailecek ateşliyiz
Oğlanı da böyle alıştıracağız mecbur.

Uyurken mık mık ediyor. Beşiğine gözüm kapalı uzanıp sallıyorum. 10 dk daha uyumamı sağlıyor.
Çok sallamadıkça zarar vermez herhalde .
Yok sert sallamadığın sürece bebeğe zararı olmaz tabi ben alışkanlık yapmasın diye tercih etmiyorum, ama benimki de emerek uyuyor mesela bu da beter, kızımın gece uykusu bölündükçe defalarca emmek için uyanırdı yani bir yaşındayken bile gece birkaç defa emmek için uyanırdı yeniden uykuya dalabilmek için.

Yazarken 3 haftadan sonra demedim ilk 2 hafta benimkide yatıyordu mis gibi buralara acaba problemmi var diye yazıyordum çok uyuyor diye

Kizlar kanama ne kadar sürüyordu bu sefer benim çok uzun sürdü 2 haftayı geçtim ara ara yoğun kanamam oluyor

Merhaba kızlar
Bugün sabah açık renkli koyu kıvamlı akıntım geldi çokça nişan olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…