2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aa o ne öyle bütün akrabalar teşkilat kurmuş
Benim oğlanda özellikle ağlarken geliyo o hırıltılı ses.

Kız diye diye 2.2.22'yi göreceksin gerçekten de :)
Bu gün de durursa o tarihi gorucem gerçekten ayarlasam tutmazdi tarih. Doktor en geç Çarşamba dedi Perşembe ye kalma geç olur dedi . Öyle ya da böyle yarın dogurtacak yatişimi verdi . Bebek bu gün de sıkarsa dişini Allah'ın izniyle yarın inşallah bende kavusucam

Aa o ne öyle bütün akrabalar teşkilat kurmuş
Benim oğlanda özellikle ağlarken geliyo o hırıltılı ses.
He wala sorma. 2. Ay kontrolunde ki doktor 6 aylik olana kadar her ay getir dedi sizede dedi mi ( oglumu da goturmustum tabi farkli doktora korona yuzunden emekliligine ayrildi cok iyi bir doktordu ) aglarkende hirilti var iste odum kopuyor demekki belkide normal

Evet ben de öyle hatırlıyorum. İlk 6 ay her ay sonra 9.ay 12.ay 18.ay 2 yaş 3 yaş 4 yaş diye gidiyordu sanki

Ben oğlumun ilk 1 yıl her ay götürdüm. Verdikleri takip çizelgesi göre, 12.aydan sonra 15-18-24 diye gitmiş 24 sonrası senelik bir kez %100 uydum buna

Ayyy evet uyandi benim keci diorum hatta bazen balgamli gibi burnunda mi cigerinden mi diye cok endise ediyorum arada. Seninkinde de balgamli gibi ses mi arada ?
AyNi bizimki de böyle işte hirulti gelio tek burnundan balgam ki birikmiş diorm sümük mu
O hırıltı benimkinden de geliyor ya ciğerine inmiyordur inşallah, cuma 1.ay kontrolümüz var soracağım doktora.
Ay belkide normal bsey biz endişe ediyoruz ama bnm çocuğum uyuyamio o ses yüzünden nefes alamio zorlanio
Bebeyi dün yıkadım huyu suyu değişti
Bebeklerinizden suyu banyoyu sevmeyen varmı ayy bizimki hiç sevmiyor üstünü cikartmami suyu altını zor değiştiriyorum giydirene kadar basiyor yaygarayi bide altını degistirirken işerse eywahhhh bina kalkıyor havaya

Rotavirüs vardı menenjit vardı başka var mıydı?
Onlar da çok pahalanmış yav, o kadar önemli ama hala devlet kapsamında değil.
Aynen canim gecrn rotayi sordum sirf merakimdan 370 mi ne dedi yanilmiyorsam daha fazla bekliyordum acikcasi bi ohh cektim meningokok muydu ne bisi daha vardi sanki bide a tibi b tipi var oglumda tiplerden biri yaygin degil gerek gormuyorum demisti doktoru yaptirmamistim bizde adama asiri guveniyordum yaaa oglumu 2 gunde ayaga dikerdi simdi cocuk hastalaninca surunuyor tutturamadik doktor bi turlu simdi yeni basladim iste o bahsettigim doktora bakalim

Benimkininde ac dotunu acik dursun gik yok giydirince bezi baglayinca kiyamet kopuyor nefessiz aglayip mosmor oluyor

Gecen aglarken banyoya soktum dedim brlki sakinler hakkaten sakinledi bi anda sustu babasi dioki senin keyfine emi giydirince ayni terane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…