Hahahah bu kadar iyi benzetilebilirdiMemeye yaklaşırken avına yaklaşan Serengeti
Aslanı gibi sesler çıkıyorAli babanın çiftliğine döndü ev
Of benimki de oyle ya sabah 4te gazla uyanio ztn mikir mikir en sonunda cok sukur cabuk cikardi gazini da ondan snr hop meger cok acikmis aglamaya basladi 5e kdr emmis bi an once uyusun diye gozunun icine bakiorm hop kusuyo kusmasi bitio hickirigi baslio hickirigina sinirleniyo uykusu kaciyo uyusn diye yine meme versem sonra neler olcagi mechul:) hem kaka yapti hem ustune kustu butun ensesi islandi diye ustunu de degistirdm beyaz gurultu actm emzik verdm bi pispis biraz besik bidaha kucak derken 6da uyudu. 8de de yine acikip uyandi ztn. Geceler boyle hepBenimki de her mama dan sonra gaz cikariyor ya mide agzina gelio sonra basliyor hickirik
Sezeryan sırasında alabilirdi aslında benim 10 cm kıstım vardi doğum anında bakariz sen hatırlat demişti epidural olduğum için bebek doğduktan sonra hatırlattım ve kıstımde alındı cok şükür patoloji sonucuda temiz çıktı.. keske alsaymis hazır sezeryan oluyorsun kistindende kurtarmış oluruz seni demişti bana doktorumfoto gosterdi visite cikinca. sezaryen sirasinda alinabilir miydi dedim gerek gormedim dedi sadece tac gibi ustteler dedi. Agrim da oldugundan o an pek ustune dusmedim. Simdi biraz zamanim olunca arastirdim ve tedirgin oldum. insallah buyumez
Bu bildigin yutuyor ama hickirir gibi sesli ve vucudu sallaniyor yani hickirirken oldugu gibi
Bu kızlar neden böyle acabaMemeye yaklaşırken avına yaklaşan Serengeti
Gecen sacina basina kustuOf benimki de oyle ya sabah 4te gazla uyanio ztn mikir mikir en sonunda cok sukur cabuk cikardi gazini da ondan snr hop meger cok acikmis aglamaya basladi 5e kdr emmis bi an once uyusun diye gozunun icine bakiorm hop kusuyo kusmasi bitio hickirigi baslio hickirigina sinirleniyo uykusu kaciyo uyusn diye yine meme versem sonra neler olcagi mechul:) hem kaka yapti hem ustune kustu butun ensesi islandi diye ustunu de degistirdm beyaz gurultu actm emzik verdm bi pispis biraz besik bidaha kucak derken 6da uyudu. 8de de yine acikip uyandi ztn. Geceler boyle hep
B
Bu kızlar neden böyle acabamemeyi alıştıranq kadar neler çektim simdide bırakmıyor hele bi meme ağzından düşsün tutamasın başlıyor çığlık atmaya sanki önünden alan var seni dinledim 5 gündür mamayi da kestim sadece memede suan cok şükür sütüm yetiyormuş angeloooo
Yahu sen cok yasaa emiiiMemeye yaklaşırken avına yaklaşan Serengeti
Öyle yapicam aklımdaÇek Çek güzel güzel görün bebişehatta yanına makyaj malzemesi de al baktın normal olmuyor makyajını da yap
Ahahaha olmaz çok siritirim sarışınımKırmızı ruc sür
AhhahaÖyle yapicam aklımdaeşim dalga geçiyor makyajım olmadan asla diye
Ahahaha olmaz çok siritirim sarışınımcesaretim yok . Eşim bayılır doğumhane de
Kim birisi diyordu doğar doğmaz tuvalete tutacağım bez kullanmayacağım diye
Acaba teoriyi pratiğe dökebildi mi merak ettim?
Bende lansinoh var iyi sağıyor aslında. Ama sağma makinesi 2. El alınır mı kız. Benim midem almaz kaynatsam bileBu arada kızlar inşallah ihtiyacınız olmaz ama eğer sağma makinesi alacak olanınız varsa lansinoha falan para vermek yerine ikinci el medela ya da ameda alın. Aralarında çok fark var kesinlikle. Medela ile Ameda hastane tiplerine benziyor ve çok daha hızlı iş görüyorlar Lansinoh ile Aventin eski serisine göre.
Kızlar prima çok pahalı ya bendr almak için dün girdim sepete attım amanın totale bakınca vazgeçtim. Alacak durumum var ama çöpe gidecek şeye o kadar para vermeye elim gitmedi daha makul markaları deniyorum. Şimdilik iyi gibi pişik sızma olmadıMasallah gule gule kirletsn ne diyim
Ben o kdr alamadim bilemiorm ne kdr daha 1 beden kullanirim kac beden stokladiniz
Evet balgamlı gibi hatta öksürdüğü için ciğerdenmi diye dinlemeye çalışıyorum. Bi daha kontrole gidince soracam ama oğlumda da olurdu dr çok normal demişti.Ayyy evet uyandi benim keci diorumhatta bazen balgamli gibi burnunda mi cigerinden mi diye cok endise ediyorum arada. Seninkinde de balgamli gibi ses mi arada ?
Çok değişken bazen gün boyu mık mık. Bazen gündüz hep uyuyo gece mık mıkBide kizlar sizin bebeler kac saat uyanik kaliyor dün akdam 6.5 tan gece 1 e kadar uyumadi sadece sekerleme yapti bir kez
İlk çocukta sordum ne kadar getireyim diye dr hasta olmayınca niye getiriyosun dedi. Doçentti adam. Bendr teee bir yaşında götürdüm ilk ay kontrolleri bitinceHe wala sorma. 2. Ay kontrolunde ki doktor 6 aylik olana kadar her ay getir dedi sizede dedi mi ( oglumu da goturmustum tabi farkli doktora korona yuzunden emekliligine ayrildi cok iyi bir doktordu ) aglarkende hirilti var iste odum kopuyordemekki belkide
O zaman kucaktada durmasınlar saatlercr aynı pozisyonda aynı noktada tuttuğumuz oluyorEn son Dr a pusette goturdugumuzde Dr pusetlerin bebeğin omurilik sağlığı için iyi olmadığını puset koymayi onermedigini şöyle.isti.
Evet benim bebiş 1 haftadır öksürüyor. Ben koronayken başladı hala arada öksürüyor.Kızlar bebişleriniz günde 3 veya 4 kere öksürüyor mu?
Bizim burun tıkanıklığı mevcuttu genizden de tıkanık korkuyorum ciğerlere inmesinden antibiyotikte kullanıyoruz ama. Günde 3 kere falan öhö öhö yapıyor balgamsız normalmi bilemedim
Ben de geçen bak dedim ama sadece beş dakika bi geldim biberonla su vermişOğluma dedim ki kardeşine biraz bak ben yemeği ocağa koyayım,tamam anne dedi emdi altı temiz gözü açık bakıyor etrafa, neyse ben mutfağa geçtim sesleri çıkmıyor bunların. Oglum yarım saat sonra geldi anne uyuttum kardeşimi dedi nasıl dedim yelpazeye yellemisrüzgardan carpildi da uyudu zahar
SakaaaOğluma dedim ki kardeşine biraz bak ben yemeği ocağa koyayım,tamam anne dedi emdi altı temiz gözü açık bakıyor etrafa, neyse ben mutfağa geçtim sesleri çıkmıyor bunların. Oglum yarım saat sonra geldi anne uyuttum kardeşimi dedi nasıl dedim yelpazeye yellemisrüzgardan carpildi da uyudu zahar
Ya siz çok mu gençsiniz acabaBenim o doğar doğmaz demedim ama canım abartmayalım şimdilik arada bebişin nabzını ölçüyorum alışacak mı bakıyorum. Tuvalete tutuyoruz diye Bez bağlamıyor değiliz kız ilk kızımda her uyanışta hemen tutuyordum diğer zamanlar beze yapıyor kakalar hep tuvalete yapılıyordu çok nadiren beze yaptığı oluyordu. En son 4+ Bez kullanmıştık
Yaş 30 ilk kızımı 27de aldım kucağımaYa siz çok mu gençsiniz acababen bezi bıraktıktan sonra zor götürüyodum tuvalete bide 2 sene mi uğraşacam onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?