2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de her mama dan sonra gaz cikariyor ya mide agzina gelio sonra basliyor hickirik
Of benimki de oyle ya sabah 4te gazla uyanio ztn mikir mikir en sonunda cok sukur cabuk cikardi gazini da ondan snr hop meger cok acikmis aglamaya basladi 5e kdr emmis bi an once uyusun diye gozunun icine bakiorm hop kusuyo kusmasi bitio hickirigi baslio hickirigina sinirleniyo uykusu kaciyo uyusn diye yine meme versem sonra neler olcagi mechul:) hem kaka yapti hem ustune kustu butun ensesi islandi diye ustunu de degistirdm beyaz gurultu actm emzik verdm bi pispis biraz besik bidaha kucak derken 6da uyudu. 8de de yine acikip uyandi ztn. Geceler boyle hep

foto gosterdi visite cikinca. sezaryen sirasinda alinabilir miydi dedim gerek gormedim dedi sadece tac gibi ustteler dedi. Agrim da oldugundan o an pek ustune dusmedim. Simdi biraz zamanim olunca arastirdim ve tedirgin oldum. insallah buyumez
Sezeryan sırasında alabilirdi aslında benim 10 cm kıstım vardi doğum anında bakariz sen hatırlat demişti epidural olduğum için bebek doğduktan sonra hatırlattım ve kıstımde alındı cok şükür patoloji sonucuda temiz çıktı.. keske alsaymis hazır sezeryan oluyorsun kistindende kurtarmış oluruz seni demişti bana doktorum

B
Memeye yaklaşırken avına yaklaşan Serengeti
Aslanı gibi sesler çıkıyor Ali babanın çiftliğine döndü ev
Bu kızlar neden böyle acaba memeyi alıştıranq kadar neler çektim simdide bırakmıyor hele bi meme ağzından düşsün tutamasın başlıyor çığlık atmaya sanki önünden alan var seni dinledim 5 gündür mamayi da kestim sadece memede suan cok şükür sütüm yetiyormuş angeloooo

Gecen sacina basina kustu alt degisirken bide ozellikle mideye baski oluo sanirim hoppp kusmuk hayda ust degis vs ayni rutinlerdeyiz yanliz degilsin guzel anne ben muzik flan acmiyorum ya

Süper çok sevindim senin adına daha da bollaşsın sütlerimiz inşallah

Kızlar bebişleriniz günde 3 veya 4 kere öksürüyor mu?
Bizim burun tıkanıklığı mevcuttu genizden de tıkanık korkuyorum ciğerlere inmesinden antibiyotikte kullanıyoruz ama. Günde 3 kere falan öhö öhö yapıyor balgamsız normalmi bilemedim

Ahahaha olmaz çok siritirim sarışınım cesaretim yok . Eşim bayılır doğumhane de

Sariyiz diye ruc da mı sürmeyek hanım apla dogumhanede farkın olsun madem 2.2.22 tarihi herkes tarafından unutulmasın, doğum hanede bir kırmızı rujlu kadın vardı desinler

Oğluma dedim ki kardeşine biraz bak ben yemeği ocağa koyayım,tamam anne dedi emdi altı temiz gözü açık bakıyor etrafa, neyse ben mutfağa geçtim sesleri çıkmıyor bunların. Oglum yarım saat sonra geldi anne uyuttum kardeşimi dedi nasıl dedim yelpazeye yellemis rüzgardan carpildi da uyudu zahar

Kim birisi diyordu doğar doğmaz tuvalete tutacağım bez kullanmayacağım diye
Acaba teoriyi pratiğe dökebildi mi merak ettim?
Benim o doğar doğmaz demedim ama canım abartmayalım şimdilik arada bebişin nabzını ölçüyorum alışacak mı bakıyorum. Tuvalete tutuyoruz diye Bez bağlamıyor değiliz kız ilk kızımda her uyanışta hemen tutuyordum diğer zamanlar beze yapıyor kakalar hep tuvalete yapılıyordu çok nadiren beze yaptığı oluyordu. En son 4+ Bez kullanmıştık

Bende lansinoh var iyi sağıyor aslında. Ama sağma makinesi 2. El alınır mı kız. Benim midem almaz kaynatsam bile
Masallah gule gule kirletsn ne diyim
Ben o kdr alamadim bilemiorm ne kdr daha 1 beden kullanirim kac beden stokladiniz
Kızlar prima çok pahalı ya bendr almak için dün girdim sepete attım amanın totale bakınca vazgeçtim. Alacak durumum var ama çöpe gidecek şeye o kadar para vermeye elim gitmedi daha makul markaları deniyorum. Şimdilik iyi gibi pişik sızma olmadı
Ayyy evet uyandi benim keci diorum hatta bazen balgamli gibi burnunda mi cigerinden mi diye cok endise ediyorum arada. Seninkinde de balgamli gibi ses mi arada ?
Evet balgamlı gibi hatta öksürdüğü için ciğerdenmi diye dinlemeye çalışıyorum. Bi daha kontrole gidince soracam ama oğlumda da olurdu dr çok normal demişti.
Bide kizlar sizin bebeler kac saat uyanik kaliyor dün akdam 6.5 tan gece 1 e kadar uyumadi sadece sekerleme yapti bir kez
Çok değişken bazen gün boyu mık mık. Bazen gündüz hep uyuyo gece mık mık
İlk çocukta sordum ne kadar getireyim diye dr hasta olmayınca niye getiriyosun dedi. Doçentti adam. Bendr teee bir yaşında götürdüm ilk ay kontrolleri bitince inşallah kızımda ne hasta olur ne mecbur kalırım.
En son Dr a pusette goturdugumuzde Dr pusetlerin bebeğin omurilik sağlığı için iyi olmadığını puset koymayi onermedigini şöyle.isti.
O zaman kucaktada durmasınlar saatlercr aynı pozisyonda aynı noktada tuttuğumuz oluyor
Evet benim bebiş 1 haftadır öksürüyor. Ben koronayken başladı hala arada öksürüyor.
Ben de geçen bak dedim ama sadece beş dakika bi geldim biberonla su vermiş

Sakaaa oglun kac yasinda ? Kiyamam hedefe ulasmis mi evet gerisi teferruat

Ya siz çok mu gençsiniz acaba ben bezi bıraktıktan sonra zor götürüyodum tuvalete bide 2 sene mi uğraşacam onla

Kızlar bir sorum var sadece anne sütü alıp kakasını zor yapan bebişimiz var mı bizim gibi? Geçen hafta 6 gün kaka yapmadı 10güne kadar normal diye endişe etmedim 6.günün gecesi yaptı baya katı kıvamlıydı.
Sonrasında 2gün geçti yine çok zorlanarak katı yaptı dün bütün gün uykuda uyanıkken sürekli ıkınınca dedim böyle olmayacak popoyu uyardım bacakları karna bastırdım hemen yaptı yine katı tabi. Kabız mı oluyor normal midir bu durum anlamıyorum. İlk kızımda hep sulu kaka olurdu hiç böyle görmedim gazdan zaten sürekli ıkınma halindeydi birde kaka eklenince yavrum her an ıkınıyor neredeyse çok üzülüyorum

Ya siz çok mu gençsiniz acaba ben bezi bıraktıktan sonra zor götürüyodum tuvalete bide 2 sene mi uğraşacam onla
Yaş 30 ilk kızımı 27de aldım kucağıma çok mu işsizsin diyecektin sanırım bana altından kaka temizlemek daha zor geliyor açıkcası. İlk kızımda rahattım ilgilendim bunda 2 çocuk bakalım şuan nabız ölçüyorum hem kendimi hem bebişi bakalım yapabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…