2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sende doğurmuşsundur sandım kesin mi doguruyon yarın ne dedi doktor seninde kontrolün pazartesiydi ben pazartesi gittim 3santim açılma vardı sancı yoktu hemen aldılar beni 2saate dogurdum
Nstye bağladı sancı çıkmadı. Ultrasonda her şey yolundaydı. Çarşamba ya yatış günü verdi dogurtacam dedi suni vericem dedi sonra epidurala bagliycaz açılma olursa. Bu arada benim doktor açılmaya bakmadı Çarşamba son dedi Perşembe ye kalma gel dedi. Yarın Sabah erkenden gidiyoruz hastaneye

Ay bu kadarmı olur benm bebeğimde aynı. Bütün gün kişneme sesi var evde o kdar çok ses çıkarıyo ki sorun oldugunu düşünüyodum ben de. Hele memeye yaklasınca çoğalıyor

Memeye yaklaşırken avına yaklaşan Serengeti
Aslanı gibi sesler çıkıyor Ali babanın çiftliğine döndü ev

Çok sağol canım bu 5 olana bakayım ben de. İnşallah emdikleri günleri de görürüz.

Benim çocuk normalde de çok hıçkırıyo bu da normal mi acaba
Evet canım ciğer gelişimleri için iyiymiş. Benimki anne karnında da çok hıçkırıyordu. Amniyotik sıvıyla alıştırma yapıyorlarmış anne karnında ciğer gelişimi için. Bugün 8. günü hala her gün en az iki kez uzun süreler hıçkırıyor. Dr normal dedi merak etme.

İyi bari. Ay bu annelik ne zor her şeyden şüphe duyuyoruz

Yok canım anladım ben seni. Gece 4 saat ara verebiliriz ben 2 saate alarm kuruyorum eğer uyanmazsa çabalarıma rağmen bırakıyorum uykuya devam ediyor. İlk günler giibi değildir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…