2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Her zaman aynı çıkmıyor ki üzülme yine artar. Dinlendiğimde daha çok üretiliyor. Yorgun olduğumda az oluyor.
Sen de Dinlenip iyileşince yine artar.
Ver mama bir şey olmaz. Bir kaç gün fazla mama yesin. Sadece mamayla beslenenler de var hiç bir şey olmuyor gelişiyorlar.

Mamaya karşı değilim veriyorum sorun değil o Benim için sadece sütüm varken biranda böyle olması canımı sıktı. Dediğin gibi olur inşallah iyileşince düzelir

Kizlar ebebek prima urunlernde indirim var haberiniz olsn
Hesaplı mı gerçekten? Benim bez fiyatlarından hiç haberim yok da yazın gelince lazım olacak, şimdiden alayım mı yaz bezlerini sizce, avantajlı mı?

Benim 1 numara 3700doğmuştu. Bir kutu 1, bir kutu 2 numara kullandı. Sonra uzun süre 3 kullandı. Ben yine 3 beden stoklayacağım. Beden soranlara fikir vermesi acısından yazdım.

Canını sıkma süt yapıcı şeyler ye iç, bol su. Uyu dinlen artar sütün

Benimkide ayni cok sik sari puturlü.hatta cok yapmaktan poposu kizarmiş.cani aciyor yavrumun.sari kantoron mustela iyilestirmeye calisioruz
Benim bir tanıdığım arko kremin iyi geldiğini söyledi. Bu ufak tüpleri varya standart olan. Benimde oğlumun her bezi kakalı olduğundan bayağı kızarmıştı. Bende bepanten kullanıyordun. Onun dediği gibi arko krem aldım 1-2 gün içinde kızarıklık geçti. Gerçekten iyi geldi. İstersen bir dene.

Hasta olduğun için olabilir ama geri artar süt merak etme olumsuz düşünme hatta surekli olumlama yap ben inanıyorum olumlu enerjiye.Suyunu bol iç beslenmeni güzel yap bir de uyuyabilirsen uyu.

Günaydın kızlar sizinde bebişleriniz uykuda sesler çıkarıyor mu inleme gibi

Canını sıkma süt yapıcı şeyler ye iç, bol su. Uyu dinlen artar sütün
Bebiş uyudukca uyuyorum Aksi gibi o da bütün gece uyumadı 1 saatte bir uyanıp durdu neyseki biraz iyi geldi terlemek. Eklem ağrıları hafifledi . İnsallah gelecek sutumde
Hasta olduğun için olabilir ama geri artar süt merak etme olumsuz düşünme hatta surekli olumlama yap ben inanıyorum olumlu enerjiye.Suyunu bol iç beslenmeni güzel yap bir de uyuyabilirsen uyu.

Bide kizlar sizin bebeler kac saat uyanik kaliyor dün akdam 6.5 tan gece 1 e kadar uyumadi sadece sekerleme yapti bir kez

Sen kac ml veriyorsun mama siringayla yavas yavas mi? ben de meme ve mama veriyorum ama memeyle ozellikle sagla kavga ediyor. Artik mamayi azaltma zamani geldi ama nasil olur bilemedim.
Canım dr 50 cc mama ver dedı 3 kez bende 20 cc lık sırınga aldım onunla yavas yavas verıyorum ama sureklı memeyi dayıyorum agzına bırkac damla da olsaa kardır diye hem de emdikce sut cogaLıyor gercekten. Hala dogum kilosuna gelemedi oyuzden besiye cektım yavrumu

Kaç beden kaç adet stokladınız. Ben de alacaktım bilemedim fazla gelirse .
Elimdeki 1ler bitince 2 ye geçicem 4 kilo olmuştur diye tahmin ediyorum 1 sıkıyo artık ve taşırıyo o yüzden 4 paket 2 numara 2 paket de 3 numara aldım
2ler bitince belki 3e geçmeyiz hemen o ara yine 2 alırım 3leri sonraya saklarım diye düşündüm ya da belki de geçebiliriz belli olmaz.

Buyuk bez herzaman daha iyidir canim aklinda olsun

O hırıltı benimkinden de geliyor ya ciğerine inmiyordur inşallah, cuma 1.ay kontrolümüz var soracağım doktora.
Ya bizim doktor baya oldu memede garip garip inliyordu vs sordum gogus uzmani gorsun devam ederse dedi bende ona kizdim ulan dunya para verios sana cocuk doktoru degilmisin cagir muayeneye hep cinsler bana denk geliyor bir kac kez daha goturucem ayni sekil muamele yaparsa doktor degisicem he bide esi yan komsusu kbb uzmaniymis illaaa kbb gorsun 2 sininde geniz eti var dio gaz sorunu var die surekli evolvia veya aptamil conformil oneriyor eczanede bulamamistik kendi tanidigi eczaneyi arayip getirttiriyor ordan alin dio esimde pazarlamaci gibi bu doktor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…