2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım tam lohusa stresiyle gerçekten çok zor oluyor, sürekli ağlayasım geliyor o memeyi görüp ağladıkça. İnşallah çözeriz.
Canım ben edsyi denemeye çalıştım şırınga ve sonda ile ama olmadı, sen tam olarak nasıl bir sonda temin ettin linkini atma ya da markasını söyleme şansın olur mu? Acaba benim aldığım mı olmadı?
2 saatte bir 30luk yeter dedi bizim dr, süt yeterli miktarda çıkmadığında mecbur mama veriyorum ben de sarılık olmasın diye. Yarın kontrolümüz var inşallah yükselmemiştir değeri, en son 11’di
Ah canım çok üzücü gerçekten inşallah istekle emdikleri günleri de görürüz tez zamanda ne diyeyim, çok iyi anlıyorum seni.
Ne güzel moral oldu hikayeniz, çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi uygulayacağım. Henüz göbeği de düşmediği için birlikte duşa da giremiyoruz. Benim de dikişler çok iyileşmedi o yüzden de huzurum pek yok. Ama inşallah toparlarız en kısa zamanda, kız da öğrenir emmeyi.

Bu arada kızlar inşallah ihtiyacınız olmaz ama eğer sağma makinesi alacak olanınız varsa lansinoha falan para vermek yerine ikinci el medela ya da ameda alın. Aralarında çok fark var kesinlikle. Medela ile Ameda hastane tiplerine benziyor ve çok daha hızlı iş görüyorlar Lansinoh ile Aventin eski serisine göre.

foto gosterdi visite cikinca. sezaryen sirasinda alinabilir miydi dedim gerek gormedim dedi sadece tac gibi ustteler dedi. Agrim da oldugundan o an pek ustune dusmedim. Simdi biraz zamanim olunca arastirdim ve tedirgin oldum. insallah buyumez

Myomun çok türü var ama doktor keske açılmışken alsaymis,tehlike yaratmıyor pek ama sonuçta büyüme ve tekrarlama ihtimali var .

D deessee
5 lik sonda ile yapılıyormuş. Ama biz medikalde 5 lik bulamadık 6 lık aldık. Markasını hatırlamıyorum. Beybi olabilir. Sondanın ucunda 2 delik var ikisi de ağzının içinde kalmalı yoksa sütü çekemiyor.
20 lik şırınga hızlı akıyor bebek yoruluyor. 10 luk şırınga daha işimize yaradı.
Bu linkteki gibi tipi

Masallah gule gule kirletsn ne diyim
Ben o kdr alamadim bilemiorm ne kdr daha 1 beden kullanirim kac beden stokladiniz
1 numara almadim biz 1 aylık olduk 4 kiloyada yaklasmisizdir .. bez gelene kadar bie paket daha alacam marketten 1 numara elimde az var o bitince de gelene geçerim
Sipariş verdiklerim
2 numara 3 paket
3 numara 1 paket
5 numara 1 paket büyük oğluma

Sen kac ml veriyorsun mama siringayla yavas yavas mi? ben de meme ve mama veriyorum ama memeyle ozellikle sagla kavga ediyor. Artik mamayi azaltma zamani geldi ama nasil olur bilemedim.

Kızlar bir derdim var benim sütüm baya baya azaldı bir gün içinde hastayım demiştim onunla mi alakalı düzelir mi acaba kafamda deli sorular var normalde tek göğüsten 150 üstü sağım yapıyordum bugün iki göğüsten toplam 60 zar zor cikartabildim ki o da bir öğün zaten mecbur mamayı çoğalttım normalde günde 1 veriyordum ama sütüm yok ne yapacam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…