2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Kurda kuzu bırakmak bizim hatamız
Sakaaa oglun kac yasinda ? Kiyamam hedefe ulasmis mi evet gerisi teferruat

8 olacak neredeyse yavas yaptım diyor ama hızlı yapti çarptı bebeyi

Kurda kuzu bırakmak bizim hatamız

8 olacak neredeyse yavas yaptım diyor ama hızlı yapti çarptı bebeyi
Yasi gene iyiymis bi an benimkine biraktigimi hayal ettim ( 4 yas ) gecen mama yapiyrm kiz aglio kucagimda tek elle yapiyrm oglum dioki bana ver bana ben tutarim

Kizlar bide kalca usg cektirdik sorun yok dendi ama bnm kizda bacaginda iki bacakta bogum farki olustu esimin ailesinde irsi kalca cikigi var fikri olan var mi icime suphe dustu

Kizlar bide kalca usg cektirdik sorun yok dendi ama bnm kizda bacaginda iki bacakta bogum farki olustu esimin ailesinde irsi kalca cikigi var fikri olan var mi icime suphe dustu
Benim ilk kızmdada usgde sorun çıkmadı boğum farkı vardı ama. Miniğe henüz yaptırmadık bundada var boğum farkı

Benim ilk kızmdada usgde sorun çıkmadı boğum farkı vardı ama. Miniğe henüz yaptırmadık bundada var boğum farkı
Peki kalca da sorun oldumu buyuk kizinda ? Ya bizim ailede genetik oldugundan 1 3 6 ve son olarak 1 yasinda yaptirtiyoruz kontrolunu

Yasi gene iyiymis bi an benimkine biraktigimi hayal ettim ( 4 yas ) gecen mama yapiyrm kiz aglio kucagimda tek elle yapiyrm oglum dioki bana ver bana ben tutarim
Benim kız 3 yaşında küçğk annesi oldu kardeşinin her şeye müdahiliz geçen telefonla konuşuyorum altını giydirecektim başından ayrıldım 2dklığına almış pijamasını çorabını giydirmiş ağlayınca koşup poposuna vurup pışpışlıyor oda susuyor hemen bana diyor tamam anne sen gelme ben uyuttum bitiyorum bu hallerine

Bende lansinoh var iyi sağıyor aslında. Ama sağma makinesi 2. El alınır mı kız. Benim midem almaz kaynatsam bile
Yok yok canım kaynatmıyoruz, mesela benim makine ameda 2li, sıfırı 2.900 tl. Ben onu 500 gibi bir fiyata aldım ikinci el, aparatları amedanın kendi sitesinde satılıyor. Zaten para eden kısmı makinesi. Aparatlar ucuz. Tüm aparatları sıfır aldım. Totali bana 800-900 gibi bir şeye geldi. Lansinohun sıfırı zaten 800. Biri 800 diğeri 2900 aralarında bariz fark var, özellikle Lansinoh bir süre kullanınca çekim gücü düşüyor. Sıfırdan alacak olan olursa fikir olur belki.

Ya çok heyecanlandım her şeyim hazır . Sabahtan beri elektrikler kesik gelmesini bekliyorum. Banyo yapmam lazım
Gününü beklemek çok sıkıntılı gerçekten son günü bitirememiştim ben hatta 7'de yatış yaptım 12 de aldılar beni doğuma 7'den 12'ye kadar 9 doğurdum resmen üstümde ameliyat önlüğü belime şal sarıp koridorda volta atıp durdum giden gelen daha doğurmadın mi sen diyip gülüyordu Allah yardımcın olsun

Çocuklar bizden akıllı ne güzel uyutmuş

Amin canım gerçekten zormuş yarın bende de öyle olucak sanırım inşallah bu saatlerde bebişimiz elimizde olur Tipini merak ediyorum bir kere bile göstermedi sıpa

Maşallah kızına.. Işte kız çocuğu böyle anaç oluyo.
Benim oğlum 2.5 biraksam oo neler yapacak bebeğe.. Kafasını sıkıyor şak diyo suratina vurmaha çalışıyo engellemeye calisiyorim e o esnada kızıyorum biraz da tabi.. Korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye inşallah azalır bu halleri

Kızlar ocean d vitamini kullananlar vardı galiba aranızda bizim doktor da ondan kullanın dedi de siz nerden aldınız internette fiyatlar baya oynuyor, eczaneye daha bakmadıkta fikir olsun diye sorayım dedim

Ne güzel seninki etrafa bakınıp sonra uyuyor maşallah

Benim kızımda hem kaka yaparken, hem de gaz çıkarmak için ıkınıp duruyor. Sulu kaka yapıyor. Her gün yapıyor ama ıkın ıkın üzülüyorum ama doktor ıkınmadan yapamaz dedi. Bazen ilk denemede olmuyor bakıyorum sürünmüş sonradan gerisi geliyor. Bende anlamadım valla. Gazdan dolayı mı kakasını yaparkende zorlanıyorlar acaba. Uykusundan bu yüzden uyanıyor. Beşiğini sallamazsam uzun süre uyutamıyorum. Uyanıkken de hep meme istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…