2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar her beslenmeden sonra gazını çıkarttırabiliyor musunuz? Bazen uyanmasın diye direk koyuyorum ya da uyurken çıkartamıyor gazını

Ayyy nasıl güldüm eşim ne oldu diyor, yada çok sıcaktı serinledi uyudu yavrum

Şiddet eğilimi yok çok şükür ama bizimki severken bişey yapacak diye aklım çıkıyor sarılıyor ama ne sarılmak sımsıkı geçen yemek hazırlarken uyanmış aspiratör sesinden duymamışım başlamış pışpışlamaya beni çağırmıyor da bi gittim pışpışlıcam diye yüz üstü çevirmiş neredeyse anlattım artık şimdi daha yavaş yapıyor
Ya başlarda bizimde öyleydi kakayı rahat yapıyordu suluydu 6gün yapmadı sonrasında kaka koyulaştı neredeyse kabız gibi birşey sadece anne sütü alıyor normal mi acaba bu kadar katı yapması? Gaz için zaten ıkınıyordu ama şimdi neredeyse tüm gün ıkınıyor çocuk. Devam ederse doktora götüreceğim ama burdan danışmak istedim
Kızlar her beslenmeden sonra gazını çıkarttırabiliyor musunuz? Bazen uyanmasın diye direk koyuyorum ya da uyurken çıkartamıyor gazını
Uyuduysa çıkmıyor. Bazen uyuduktan sonra omzuma alıp dik tutuyorum uyumaya devam ediyor bi 10dk sonra falan kendi çıkıyor. Ben son zamanlarda uyanıkken de çıkaramıyorum ne olduysa yatırıyorum 5dk sonra gazdan rahatsız olup uyanıyor kaldırınca çıkıyor geri dalıyor artık öyle yapıyoruz

Burda arkadaşlar anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal demişlerdi ama onu rahatsız ediyorsa doktora götürmelisin bence de. Katı olması kabızlık mı onu bilmiyorum

Gecen sacina basina kustu alt degisirken bide ozellikle mideye baski oluo sanirim hoppp kusmuk hayda ust degis vs ayni rutinlerdeyiz yanliz degilsin guzel anne ben muzik flan acmiyorum ya
Beyaz gurultu tavsiye ederim spotifyda indirdm telefon ucak modunda da olsa calisiyo bebegin yanibasina koyuyorm bazen ise yariyo uyumasina.
Peki kusmasi cok yedigi anlamina mi gelio sence. Ya bi de bu kusmalardan korkuyorm yedikten snr 15 20 dk yan yatir yeter deniyodu ama benimki az once yemesnden 1 saat snr yine kustu kucagima alinca. Bi de sanki daha cabuk mu acikio kusuncq

Deneyeceğim mutlaka... Ben hep yan yatiriyorum bi yatis sag bi yatis sol olacak sekilde hic sirt ustu yatirmadim henuz. gerekirse arkasina destek yastik koyuyorum bazen donebiliyor yatis açisina gore. Tabi kusunca daha cabuk acikmasi normal mide bosaliyor sonucta.. cok yerr kusar midesine baski olur kusar yediginin fazlasini cikariyor derler bide.

Kızlar 42 gunluk bugun benimki hala her mikirdandiginda meme teklif etmek gerekli mi sizce ? Sagim yaptim ikisinden 50 cc cikti ama bebek emerken yutkunuyor surekli anlamiyorum sut yetiyormu yetmiyormu yaa beceremiyorum resmen bu emzirme isini yaa sinirlerim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…