Hayır ben öyle bırakıyorum o zaten kendisi uyanıyor rahatsızsa sonra kalktıgında biraz emzırıyorum gırt gırt sesler gelıyor cıkarıp emzırmeye devam diğer türlü hemen cıkmıyor onun uykusu acılıyor başa sarıp duruyorduk
Kizlar benim 8. Gun kanamam bitmisti. Az once birden kopkoyu kahverengi kanama geldi. Acaba icerde birikip cikamayanlar mi? Agrim sancim yok ama aradan baya zaman gecip boyle olunca sasirdim. Sizde de oldu mu?
Kizlar benim 8. Gun kanamam bitmisti. Az once birden kopkoyu kahverengi kanama geldi. Acaba icerde birikip cikamayanlar mi? Agrim sancim yok ama aradan baya zaman gecip boyle olunca sasirdim. Sizde de oldu mu?
Nasil düzenli nasil düzenli sana anlatamam gik soluk yok sabah 8 aksam 5 gece 8 sabah 10 uyuyor onu soyleyen yalan soyluyor ben sanna diyim iyi olacagina azdi azdi
Arkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
Benim kızımda hem kaka yaparken, hem de gaz çıkarmak için ıkınıp duruyor. Sulu kaka yapıyor. Her gün yapıyor ama ıkın ıkın üzülüyorum ama doktor ıkınmadan yapamaz dedi. Bazen ilk denemede olmuyor bakıyorum sürünmüş sonradan gerisi geliyor. Bende anlamadım valla. Gazdan dolayı mı kakasını yaparkende zorlanıyorlar acaba. Uykusundan bu yüzden uyanıyor. Beşiğini sallamazsam uzun süre uyutamıyorum. Uyanıkken de hep meme istiyor
Vallahi bebek işte bi suda büyümez demısler büyükler bi günü bi günğnü tutmuyor her zamankı gbi ama genede değişiklik var rahatlama var artk görüyormu anlamadm kokumu tanıyor görüyor gibi hareketleri değişti bebeğin zamanla değişcek sanırım konusurken benı dinliyor öylece cok komık bu bebekler ya
Arkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
Ben de bunu merak ediyorm ama cevabini duymaktan korkuyorm
Bgn benimki cok zorladi gunduz ne tam uyandi ne tam uyudu uykusu var uyutuyorm yatiriyorm yarim saat snr uyaniyo kaldiriyorm gazi mi var emmek mi istio sacma saatlerde emdi durdu biraz uyanik kalsin bakinsin diyorm yarim saat anca bakinio yine uykudan agliyo yatiriorm yine uyumuo meme istio ama emmiyo uyuyakalio bu sefer alip yatiriyorm gerine gerine kendini uyandirio yoruldm bgn ya insallah gece de boyle gtmez
Maalesef 3.aydayız sanırım geceyi oturttuk ama bu sefer de gündüz bozuldu, gündüz nerdeyse hiç uyumuyor artık ve çok sinirleniyor bu yüzden. Bir kitap okudum 3.ay dolana kadar uykunun patronu bebektir diyordu çocuk doktoru. 4.aydan itibarense eğer biz öğrenebilmişsek gece gündüz düzene giriyormuş. Ben 3.aydayım şuanda gece gündüzü öğretmek için olan yöntemleri uyguluyorum.