2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar her beslenmeden sonra gazını çıkarttırabiliyor musunuz? Bazen uyanmasın diye direk koyuyorum ya da uyurken çıkartamıyor gazını
Hayır ben öyle bırakıyorum o zaten kendisi uyanıyor rahatsızsa sonra kalktıgında biraz emzırıyorum gırt gırt sesler gelıyor cıkarıp emzırmeye devam diğer türlü hemen cıkmıyor onun uykusu acılıyor başa sarıp duruyorduk

Kizlar benim 8. Gun kanamam bitmisti. Az once birden kopkoyu kahverengi kanama geldi. Acaba icerde birikip cikamayanlar mi? Agrim sancim yok ama aradan baya zaman gecip boyle olunca sasirdim. Sizde de oldu mu?

Kizlar benim 8. Gun kanamam bitmisti. Az once birden kopkoyu kahverengi kanama geldi. Acaba icerde birikip cikamayanlar mi? Agrim sancim yok ama aradan baya zaman gecip boyle olunca sasirdim. Sizde de oldu mu?

Benim hala ara ara geliyor 25 gün oldu bazı günler hiç gelmiyor

Reflü yatagi kullanan var mı? Ne zaman bu yatakları kullanmayacaz acaba ? İçinde çok huzurlu değil gibi de benim kız dar geliyor sanki

İlk haftalarda da böyle miydi. Doktor normal mi dedi

40 ı çıkanlar bebeklerinizin huyu suyu uykusu düzene girdi miiii
Vallahi bebek işte bi suda büyümez demısler büyükler bi günü bi günğnü tutmuyor her zamankı gbi ama genede değişiklik var rahatlama var artk görüyormu anlamadm kokumu tanıyor görüyor gibi hareketleri değişti bebeğin zamanla değişcek sanırım konusurken benı dinliyor öylece cok komık bu bebekler ya

Arkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
Valla 41. Günden yazıyorum gayette var ilk günkiyle şimdiki hali bir desem yalan olur

Reflü yatagi kullanan var mı? Ne zaman bu yatakları kullanmayacaz acaba ? İçinde çok huzurlu değil gibi de benim kız dar geliyor sanki
Bende aldmda kaldırdım yumusak yatak yaptırmıs anam ona yatırma beli ağriyor bebegın dedı vicdan yaptırdı bana

Ben de bunu merak ediyorm ama cevabini duymaktan korkuyorm
Bgn benimki cok zorladi gunduz ne tam uyandi ne tam uyudu uykusu var uyutuyorm yatiriyorm yarim saat snr uyaniyo kaldiriyorm gazi mi var emmek mi istio sacma saatlerde emdi durdu biraz uyanik kalsin bakinsin diyorm yarim saat anca bakinio yine uykudan agliyo yatiriorm yine uyumuo meme istio ama emmiyo uyuyakalio bu sefer alip yatiriyorm gerine gerine kendini uyandirio yoruldm bgn ya insallah gece de boyle gtmez

Maalesef 3.aydayız sanırım geceyi oturttuk ama bu sefer de gündüz bozuldu, gündüz nerdeyse hiç uyumuyor artık ve çok sinirleniyor bu yüzden. Bir kitap okudum 3.ay dolana kadar uykunun patronu bebektir diyordu çocuk doktoru. 4.aydan itibarense eğer biz öğrenebilmişsek gece gündüz düzene giriyormuş. Ben 3.aydayım şuanda gece gündüzü öğretmek için olan yöntemleri uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…