40 ından sonra azanı hiç bişey paklamaz artık bende azmasından korkuyorumNasil düzenli nasil düzenli sana anlatamam gik soluk yok sabah 8 aksam 5 gece 8 sabah 10 uyuyoronu soyleyen yalan soyluyor ben sanna diyim iyi olacagina azdi azdi
36 ay mıArkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
Benim bebe de öyle. Memede çekmiş çekmiş yutmamış sütler akıyr ağzının kenarından.Ben de bunu merak ediyorm ama cevabini duymaktan korkuyorm
Bgn benimki cok zorladi gunduz ne tam uyandi ne tam uyudu uykusu var uyutuyorm yatiriyorm yarim saat snr uyaniyo kaldiriyorm gazi mi var emmek mi istio sacma saatlerde emdi durdu biraz uyanik kalsin bakinsin diyorm yarim saat anca bakinio yine uykudan agliyo yatiriorm yine uyumuo meme istio ama emmiyo uyuyakalio bu sefer alip yatiriyorm gerine gerine kendini uyandirio yoruldm bgn ya insallah gece de boyle gtmez
3. Ayda gece gündüz biliniyorsa gene iyi. Daha 2 ayım daha varMaalesef3.aydayız sanırım geceyi oturttuk ama bu sefer de gündüz bozuldu, gündüz nerdeyse hiç uyumuyor artık ve çok sinirleniyor bu yüzden. Bir kitap okudum 3.ay dolana kadar uykunun patronu bebektir diyordu çocuk doktoru. 4.aydan itibarense eğer biz öğrenebilmişsek gece gündüz düzene giriyormuş. Ben 3.aydayım şuanda gece gündüzü öğretmek için olan yöntemleri uyguluyorum.
Vazo mu mum muBugun sutum cok az. Ondan heralde bebek bi stresli bi garipti. Dun bebek emdikten hemen snr sagdm 80ml cikti simdi bebek emeli 1 saatten fazla oldu sagdm 50 cikti. Bi arkadasm geldi bgn yakin da bi arkadasim ama cok yorucu bi kiz. Yardimci olacam diye geldi guya, kendisinin de 2 yasinda kizi var baya yardimci olacak esyalar getirdi sagolsn emzirme yastigi babynest fln. Ama kizi da kendisi de cok yorucu insanlar kizi etrafi devamli karistirio annesi kizi uyarmio yapma demio kiz kasla goz arasnda mumlari minciklio vazolari devirio fln evin altini ustune getirio. Arkadasm desen cok konusuo ve yorucu yani. Gorumcem de yanimdaydi ama o da cocuksz bebek bakimindan bisey anlamaz. Anca cay may demledi garibim sagolsn. Onun stresi bebege de gecti heralde bi uyumadi bi doymadi smdi de sutum azalmis.
Dun sutum boldu cunku neden cunku annecigim buradaydi
Gece gündüz değilde uyuyor biraz daha rahat bugun mesela 1de yattı öğlen 4te kalktı sonra bida yattı 2saat uyudu uyuması oturuyor birde ben anasonlu rezene çayı ıcıyorum artk onun etkısımı sütten geçıuor sanırım .Yani mesela gece gunduz ayrimini biliyo mu gece uyuyo mu
Aynen 28.gun devam ediyo yine sarıya döndü de bakalım ne zaman bitecekBenim 28 gun oldu hala geliyor
Cok rahatsızsa günde 5 kere 8 damla verıyorumm cok rahatsızsa ama diğer türlü 1kere 8 damla verıyorumYarın sabah kontrolü var doktora gösterip başlayacağım canım. İlacı aldım 15 ml kaç gün gidiyor
Canım 28 aylık oğlum ve gece 3 de uyuyor ben hiç saat onda uyuduğunu görmedim bebekliginden beri bu böyle.. Belkide ben yapamadım düzen koyamadim 2. De böyle olmaz ınşallah çok korkuyorum40 ından sonra azanı hiç bişey paklamaz artık bende azmasından korkuyorum
36 ay mıbana kimse demedi bu kadar uykusuz kalacağımı
Benim bebe de öyle. Memede çekmiş çekmiş yutmamış sütler akıyr ağzının kenarından.
3. Ayda gece gündüz biliniyorsa gene iyi. Daha 2 ayım daha var
Memede uyuyor omzumda uyuyor ama yatağa koyduğumda başlıyor kıpırdanmayaBebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz kızlar. Benim memede uyuyo kalıyor sonra kucakta içi geçene kdr bırakmıyorm beşiğe yatıyorum orda mıkır mıkır gözler kapalı ama hareket halinde. Birde bebeklerde neden sıçrama oluyo?
Uykuya giden her yol mübahTabip sen elleme yarama diye türkü söyleyen baba ve sakince onu dinleyen türkü bitince mikirdanan evlatbiri yelpaze ile uyutur biri türkü ile .Allahim ne yaşıyorum ben
Bir de diyo ki kızım çok efkarlandın biraz süt içUykuya giden her yol mübah
Aynen benim kız da öyleMemede uyuyor omzumda uyuyor ama yatağa koyduğumda başlıyor kıpırdanmaya
Bir de diyo ki kızım çok efkarlandın biraz süt iç
Bak bu iyi fikirmişYok yok canım kaynatmıyoruz, mesela benim makine ameda 2li, sıfırı 2.900 tl. Ben onu 500 gibi bir fiyata aldım ikinci el, aparatları amedanın kendi sitesinde satılıyor. Zaten para eden kısmı makinesi. Aparatlar ucuz. Tüm aparatları sıfır aldım. Totali bana 800-900 gibi bir şeye geldi. Lansinohun sıfırı zaten 800. Biri 800 diğeri 2900 aralarında bariz fark var, özellikle Lansinoh bir süre kullanınca çekim gücü düşüyor. Sıfırdan alacak olan olursa fikir olur belki.
Netten alma canım ya eczaneden al güven olmuyor ilaç işinde.Kızlar ocean d vitamini kullananlar vardı galiba aranızda bizim doktor da ondan kullanın dedi de siz nerden aldınız internette fiyatlar baya oynuyor, eczaneye daha bakmadıkta fikir olsun diye sorayım dedim
Yok valla uyuduysa resmen kıpırdatmadan yerine indiriyorum. Ağlarsa alıyorumKızlar her beslenmeden sonra gazını çıkarttırabiliyor musunuz? Bazen uyanmasın diye direk koyuyorum ya da uyurken çıkartamıyor gazını
5 ve 8. Haftalarda büyüme atakları varmış 3 4 gün sürüyormuş. Erken doğum olanlarda kaç hafta erkense, o kadar daha ileride oluyor. Ben 38 de yaptım mesela ilk atak haftam 7. Hafta oluyor. Yani bu günler. Evet dün ve ondan önceki gün epey zorladı beniBenim kız 1 haftadır böyle sabah akşam beşik sallıyorum uyusun diye
Emzirme işini hiç sevmiyorum. Çok ilkelKızlar 42 gunluk bugun benimki hala her mikirdandiginda meme teklif etmek gerekli mi sizce ? Sagim yaptim ikisinden 50 cc cikti ama bebek emerken yutkunuyor surekli anlamiyorum sut yetiyormu yetmiyormu yaa beceremiyorum resmen bu emzirme isini yaa sinirlerim bozuldu.
Bence 40 değil ama 3 ay kritik eşikArkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
Yerde gökte beşikte memede her yerdeBebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz kızlar. Benim memede uyuyo kalıyor sonra kucakta içi geçene kdr bırakmıyorm beşiğe yatıyorum orda mıkır mıkır gözler kapalı ama hareket halinde. Birde bebeklerde neden sıçrama oluyo?
Hafif sallayınca durıyor bizimdeMemede uyuyor omzumda uyuyor ama yatağa koyduğumda başlıyor kıpırdanmaya
Canım vardır onda da bir hayır üzülme. Benim de kistim vardı, bebekten ötürü boyutunun büyütüp küçüldüğü gözükmüyordu. Doktor sezeryan sırasında karar vereceğim alıp almamaya dedi. 5 cm görünce almış hemen. Ama resmen iki ameliyat gibi oldu. 8. Güne giriyoruz ama ağrım sızım var hala. Bu haller ister istemez bebeğe yansıdı emme problemi yaşıyoruz vs. O yüzden çok da üzülme, belki böylesi daha iyidir. Daha çabuk toparlanırsın. Sağlıkla büyüt bebişiniNevossss hamılelık boyunca gormedık. Bbekten gorunmedı sanırım Haberım olsaydı ısterdm gercekten. Fotoda gobek delıgım ızasında 2 adet dugme gibi yukarda ve asagıda konumlu net sekılde gozukuyordu. Dogum zamanı tansıyonum dustu sureklı ılac falan verdıler belkı ondan yeltenmedı .dıycem.. De kısmet. 40 ım cıkınca kontrole gıdıcem. O zaman konusurum dr la. Hazır kesiyoken alması cok ıyı olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?