2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nasil düzenli nasil düzenli sana anlatamam gik soluk yok sabah 8 aksam 5 gece 8 sabah 10 uyuyor onu soyleyen yalan soyluyor ben sanna diyim iyi olacagina azdi azdi
40 ından sonra azanı hiç bişey paklamaz artık bende azmasından korkuyorum
Arkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
36 ay mı bana kimse demedi bu kadar uykusuz kalacağımı
Benim bebe de öyle. Memede çekmiş çekmiş yutmamış sütler akıyr ağzının kenarından.
3. Ayda gece gündüz biliniyorsa gene iyi. Daha 2 ayım daha var

Bugun sutum cok az. Ondan heralde bebek bi stresli bi garipti. Dun bebek emdikten hemen snr sagdm 80ml cikti simdi bebek emeli 1 saatten fazla oldu sagdm 50 cikti. Bi arkadasm geldi bgn yakin da bi arkadasim ama cok yorucu bi kiz. Yardimci olacam diye geldi guya, kendisinin de 2 yasinda kizi var baya yardimci olacak esyalar getirdi sagolsn emzirme yastigi babynest fln. Ama kizi da kendisi de cok yorucu insanlar kizi etrafi devamli karistirio annesi kizi uyarmio yapma demio kiz kasla goz arasnda mumlari minciklio vazolari devirio fln evin altini ustune getirio. Arkadasm desen cok konusuo ve yorucu yani. Gorumcem de yanimdaydi ama o da cocuksz bebek bakimindan bisey anlamaz. Anca cay may demledi garibim sagolsn. Onun stresi bebege de gecti heralde bi uyumadi bi doymadi smdi de sutum azalmis.
Dun sutum boldu cunku neden cunku annecigim buradaydi

Kızlar yarı kırkta bişey yaptınız mı yarın yarı kirkimkz çıkıyor bişey yapmak gerekir mi acaba

Vazo mu mum mu onlar ne ola ki benim evde hic bir obje yoktu daha yeni yeni basliyordum koyabilmeye... Annenin tutumu cok onemli ozellikle misafir evinde... Stres sutu etkiler ama normale doner uzulme

Bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz kızlar. Benim memede uyuyo kalıyor sonra kucakta içi geçene kdr bırakmıyorm beşiğe yatıyorum orda mıkır mıkır gözler kapalı ama hareket halinde. Birde bebeklerde neden sıçrama oluyo?

Yani mesela gece gunduz ayrimini biliyo mu gece uyuyo mu
Gece gündüz değilde uyuyor biraz daha rahat bugun mesela 1de yattı öğlen 4te kalktı sonra bida yattı 2saat uyudu uyuması oturuyor birde ben anasonlu rezene çayı ıcıyorum artk onun etkısımı sütten geçıuor sanırım .

Canım 28 aylık oğlum ve gece 3 de uyuyor ben hiç saat onda uyuduğunu görmedim bebekliginden beri bu böyle.. Belkide ben yapamadım düzen koyamadim 2. De böyle olmaz ınşallah çok korkuyorum
Gece 1 de uyusa gerçekten şükredecem.. 6 saatlik uykuyla tüm günü gecirir hiç yok yani uykusu..

Memede uyuyor omzumda uyuyor ama yatağa koyduğumda başlıyor kıpırdanmaya

Emerken uyumuyorsa emme işi bittikten sonra yatağına koyuyorum bir iki kimildaniyor alıp sakinlestiriyorum tekrar yatağa koyuyorum bir şekilde uyuyor ağlarsa tekrar kucak sonra yine yatak .Emerken uyumuşsa direk yatağına koyuyorum.
BankacI26

Bak bu iyi fikirmiş
Kızlar ocean d vitamini kullananlar vardı galiba aranızda bizim doktor da ondan kullanın dedi de siz nerden aldınız internette fiyatlar baya oynuyor, eczaneye daha bakmadıkta fikir olsun diye sorayım dedim
Netten alma canım ya eczaneden al güven olmuyor ilaç işinde.
Kızlar her beslenmeden sonra gazını çıkarttırabiliyor musunuz? Bazen uyanmasın diye direk koyuyorum ya da uyurken çıkartamıyor gazını
Yok valla uyuduysa resmen kıpırdatmadan yerine indiriyorum. Ağlarsa alıyorum
Benim kız 1 haftadır böyle sabah akşam beşik sallıyorum uyusun diye
5 ve 8. Haftalarda büyüme atakları varmış 3 4 gün sürüyormuş. Erken doğum olanlarda kaç hafta erkense, o kadar daha ileride oluyor. Ben 38 de yaptım mesela ilk atak haftam 7. Hafta oluyor. Yani bu günler. Evet dün ve ondan önceki gün epey zorladı beni
Emzirme işini hiç sevmiyorum. Çok ilkel
Arkadaşlar hiç birbirimizi kandırmayalım.40 ı 50 si yok bu işin ,36 aya kadar böyle gidecek bunlar düzen filan çok beklemeyelim ama yine de umut fakirin ekmeği beni de hep böyle kandırdilar
Bence 40 değil ama 3 ay kritik eşik
Yerde gökte beşikte memede her yerde memede uyuyunca yerine alıp hafif sallıyorum. Yada kucağımda uyutup yerine koyuyorum ama illa bi sallama istiyor
Memede uyuyor omzumda uyuyor ama yatağa koyduğumda başlıyor kıpırdanmaya
Hafif sallayınca durıyor bizimde

Nevossss hamılelık boyunca gormedık. Bbekten gorunmedı sanırım Haberım olsaydı ısterdm gercekten. Fotoda gobek delıgım ızasında 2 adet dugme gibi yukarda ve asagıda konumlu net sekılde gozukuyordu. Dogum zamanı tansıyonum dustu sureklı ılac falan verdıler belkı ondan yeltenmedı .dıycem.. De kısmet. 40 ım cıkınca kontrole gıdıcem. O zaman konusurum dr la. Hazır kesiyoken alması cok ıyı olurdu..

Canım vardır onda da bir hayır üzülme. Benim de kistim vardı, bebekten ötürü boyutunun büyütüp küçüldüğü gözükmüyordu. Doktor sezeryan sırasında karar vereceğim alıp almamaya dedi. 5 cm görünce almış hemen. Ama resmen iki ameliyat gibi oldu. 8. Güne giriyoruz ama ağrım sızım var hala. Bu haller ister istemez bebeğe yansıdı emme problemi yaşıyoruz vs. O yüzden çok da üzülme, belki böylesi daha iyidir. Daha çabuk toparlanırsın. Sağlıkla büyüt bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…