2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim göbek cevrem siyahlasmis gibi bu geçer mi ne zaman geçer sizde olan var mi? Gebelik cizgisi gibi rengi.. Siyah değilde kahverengi yani büyükte bi alan

Kızlar benim göbek cevrem siyahlasmis gibi bu geçer mi ne zaman geçer sizde olan var mi? Gebelik cizgisi gibi rengi.. Siyah değilde kahverengi yani büyükte bi alan
Benim de öyle. Şu hamilelikte çıkan koyu kahve çizgi yukarıdan aşağıya iniyor ve göbek deliğimin çevresini de çerçeve şeklinde çiziyordu. Hala geçmedi. Ne kadarı bulur acaba geçmesi ben de merak ediyorum.

nedir bu anaların çilesi
Bende de kızımda bile olmayan lekeler oldu
O degil gogsumde de atmıs ayni leke
Bu sezeryN yeri uyusuklugu ne kadar sürüyor kızlar Cok sinir bozucu
Ben doktora sormuştum his kaybı şeklinde dimi? Benim öyleydi . Doktor seni o kadar kestik sinirler de gitti arada belki toparlar hisler yerine gelir belki hiç gelmez dedi ama geliyor yavaş yavaş

Ben doktora sormuştum his kaybı şeklinde dimi? Benim öyleydi . Doktor seni o kadar kestik sinirler de gitti arada belki toparlar hisler yerine gelir belki hiç gelmez dedi ama geliyor yavaş yavaş
Yaa kanki bende sordum
Dediki ben bi sene önce şuramdan ameliyat oldum hala uyusukluk var dedi Gelir belki yavas yavas dedi
Şaka yaptî zaar dedim off berbat bisi
Sezeryana sovmeye devam edebilirim

Yaa kanki bende sordum
Dediki ben bi sene önce şuramdan ameliyat oldum hala uyusukluk var dedi Gelir belki yavas yavas dedi
Bende önce şaka sandım da ciddi ciddi söyleyince inandım bide cevabı çok tatmin ediciydi kestik seni diyince ben ikna oldum

Kizlar bebegin kakasinda siyah nokta noktalar var neden olabilir. Resim eklemiyorum tiksinmicek varsa ozelden yazabilir fotograf atabilirim. Neden olabilir sizce bugun 2 kere yapti siyah noktalar vardi ikisinde de

Tabip sen elleme yarama diye türkü söyleyen baba ve sakince onu dinleyen türkü bitince mikirdanan evlat biri yelpaze ile uyutur biri türkü ile .Allahim ne yaşıyorum ben
Ayni benim eşim oğlan durmuyor başlıyor turkuye kucakta gezdiriyor buda türkü seviyor diyor çocuk artık ses kirliliğinden mi ayakta dolaşırken fazla saklanmaktan mi bayılıyor bilmiyorum uyuyor eşimde uyuttum diye seviniyor işte

Kızlar oğlumun her emzirmede süt emerken genzine kaçıyor bir kaç kez hatta çok korkuyorum neden olabilir

Bende önce şaka sandım da ciddi ciddi söyleyince inandım bide cevabı çok tatmin ediciydi kestik seni diyince ben ikna oldum

9 sene onceki dikisime gore soyluyorum cok cok hafif de olsa tam dikisin cizgisinde hissizlik oluyor ama rahatsiz edici bir sey degil. O kismi hissetmesem de olur gibi bisi:)

Göbek deliğine bakasım gelmiyor. O kahverengi rengin dışında göbek deliğim kocaman oldu içi de kahverengi. Çok çirkin bir görüntü.
Sezaryen yeri acısı geçse çok da umrum değil bu ara. Acım geçse ona dertlenmeye başlayacağım . Emzirdikçe binen yükle acıyor. Yastık kullansam karnım kullanmasam bileklerim Pert.
Bileklerim hamileliğimde acıyordu. Bebekle gelen yükle acısı artmaya başladı.

Kızlar oğlumun her emzirmede süt emerken genzine kaçıyor bir kaç kez hatta çok korkuyorum neden olabilir

Benim sütüm çok tazyikli geliyor ondan oluyor. Daha dik tutmaya çalışıyorum boğazına kaçmasın diye. Bir de ucunu sıkarak emziriyorum. Tamamen engellemiyor ama boğazına kaçmasını azaltıyor.

Yaa kanki bende sordum
Doğumumun üstünden yaklaşık 8 sene geçti ve orası hala hafifte olsa hissiz ve de biraz soğuk oluyor nedense. Annem 25 sene önce myomdan ameliyat olmuştu onun da his yok gelse de eski halimiz gibi olmaz

1 seneye anca geçiyor
Kaçınca dik tut canım nefes alsın
Benimki bide büzüşük

Canım benim Allah bir avazda kurtarsın inşallah son acılar sonra minik kuzuya kavuşacaksın inşallah hadi bakim saçları fönlü anne görelim seni

Allah yardımcın olsun su üç aylar başlangıcında sağlıkla kavuş evladına ins

Canım Allah bir avazda yavrunu kucağına almayı Nasib etsin güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…