Sutun tazyiklidir buyuk ihtimalle ondandir. Tabi bu iyi bisi sutun bol demek maasallah. belki elinle birazcik sagarsan memeyi vermeden ilk bastaki basinci azaltmis olursun.
Ben plastik uç ile emziriyorum gene de tazyikli gelir mi acaba. Sütümün yetmediğini düşünüyorum çünkü çocuk doymuyor ağlıyor arkasına mama verince susup uyuyor iki gündür
Benim sütüm çok tazyikli geliyor ondan oluyor. Daha dik tutmaya çalışıyorum boğazına kaçmasın diye. Bir de ucunu sıkarak emziriyorum. Tamamen engellemiyor ama boğazına kaçmasını azaltıyor.
O an çok panik oluyorum korkuyorum kasinin ortasını kaldırıp sırtına vuruyorum ucunu sıkarak deneyeyim birde inşallah olmaz çok sık oluyor çünkü bu durum hemen hemen her emzirmede
Kızlar dua edin hastanedeyim suni taktılar nstye bağladılar yatıyorum. Açıklık kontrolü yaptı sadece 1 cm di çok canım yandı inşallah güzel geçer
Yan odada biri sancı çekiyor sesini duydukça ağlamak istiyorum
Ben 10, 12 dakika filan sağıyorum tek memeyi bazen 40 çıkıyor bazen 30 bebek hiç emmediği için sütüm öyle bol bol değil ama gece fazla oluyor hatta üstümü ıslatacak kadar akıyor
Tazyikli sütü sağmak çözüm değil çünkü sağdıkça süt daha da artıyor
Meme ucunu sıkarak emzirmeye çalışıyorum öyle de tam çözüm bulamadım
Bulduğum en iyi yöntem şu şekilde emzirmek oldu.
Göğüs ucu yarasi olan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldunuz. Denemediğim şey kalmadı. Düzeltmeyi geçtim daha kotuye gidiyor. silikon uçla emzirmek çözüm olur mu acaba?
Göğüs ucu yarasi olan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldunuz. Denemediğim şey kalmadı. Düzeltmeyi geçtim daha kotuye gidiyor. silikon uçla emzirmek çözüm olur mu acaba?
Kızlar dua edin hastanedeyim suni taktılar nstye bağladılar yatıyorum. Açıklık kontrolü yaptı sadece 1 cm di çok canım yandı inşallah güzel geçer
Kızlar bu gümüş kapağı birtek benmi kullanamıyorum içi süt doluyor her seferinde üstüm başım süt oluyor çıkarttım en son yani sadece ilk 5-6 gün kullandım diyebilirim.
Bir avazda kurtul insalalh. Belkide suan minigin kollarinda degilsede sonuca odaklan suan cok aci cekiyor olabilirsin ama bebek cikar cikmaz hepsi gececek kus gibi olacaksin
Kızlar bu gümüş kapağı birtek benmi kullanamıyorum içi süt doluyor her seferinde üstüm başım süt oluyor çıkarttım en son yani sadece ilk 5-6 gün kullandım diyebilirim.
Meme ucuna süreceğini sür sonrasında kalkan ya da gümüş kapak tak ,ucu kıyafete degdikce tahriş oluyor.Hava alarak iyileşecek annem de karbonatlı su ile silsin diyor denemediysen eğer.
Meme ucuna süreceğini sür sonrasında kalkan ya da gümüş kapak tak ,ucu kıyafete degdikce tahriş oluyor.Hava alarak iyileşecek annem de karbonatlı su ile silsin diyor denemediysen eğer.
Malesef ki denedim hala da emzirmeden önce siliyorum. Bı tarafı bı kaç gün emzirmesem sadece sagsam biraz iyileşme olana kadar sonra aynısını diğer tarafa uygulasam bı problem olur mu acaba