2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende önce şaka sandım da ciddi ciddi söyleyince inandım bide cevabı çok tatmin ediciydi kestik seni diyince ben ikna oldum
Ben bosuna ameliyathaneye giderken nolur kesmeyinnnn beniiii diye bağırmamışım
9 sene onceki dikisime gore soyluyorum cok cok hafif de olsa tam dikisin cizgisinde hissizlik oluyor ama rahatsiz edici bir sey degil. O kismi hissetmesem de olur gibi bisi:)
Cok fena ama ya suanda baya bi hissizlik var
Doğumumun üstünden yaklaşık 8 sene geçti ve orası hala hafifte olsa hissiz ve de biraz soğuk oluyor nedense. Annem 25 sene önce myomdan ameliyat olmuştu onun da his yok gelse de eski halimiz gibi olmaz
CogZel haverler bunlar bacimsular sagolun
1 seneye anca geçiyor

Kaçınca dik tut canım nefes alsın

Benimki bide büzüşük
Ayyy ne mutlu ya baskalarida ayni seyleri yasiyormus ben bakamiyirum bile karnima üzüntüden
Oyyyy oyyy firuzemmm
Hadi sağlıcakla
Hayalimdeki gunde doğuruyorsun
Saglicakla gelsin bebis

Daha öncede yazmıştım ama
Cevap veren oldu mu göremedim
Kızlar kendiniz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz

K Kelimelik
Eğer müsaitsen emzirdikten sonra açık bırak bir yere değmesin havalansın. Kalkan ya da gümüş kapak kurtarıcı yara olmayı engelliyor. Kumaşla temas etmesin ucu tahriş oluyor.

Benim de ilkinde saçlarım çok dökülmüştü emzirirken şimdi dökülsün istemiyorum ne kullanabilirim vitamin ya da şampuan vs ne önerirsiniz?

Kendimiz mi o da ne kız bir kan ilacim var altı üstü onu bile ortalikta görmesem aklıma gelmiyor vitamin falan hak getire
Kullanma kullanma
Sonra sacim döküldü
Halsiz kaldim olursun
Hic ilac kullanmayan ben bu hamilelikte baya sadık kaldim yalniz

Allah yardımcın olsun canım bir avazda doğur inşallah
Kendi doğumum geldi aklıma.

Malesef ki denedim hala da emzirmeden önce siliyorum. Bı tarafı bı kaç gün emzirmesem sadece sagsam biraz iyileşme olana kadar sonra aynısını diğer tarafa uygulasam bı problem olur mu acaba
hastanede bana garmastan vermişlerdi. sanki diğer kremden daha iyi. antibiyotikli dediler.
ama bunu emzirmeden önce ıslak bir bezle silmen gerekiyor. birde kızların dediği gibi göğüs kalkanı kullanmalısın. en iyi çare o.

Kullanma kullanma
Sonra sacim döküldü
Halsiz kaldim olursun
Hic ilac kullanmayan ben bu hamilelikte baya sadık kaldim yalniz
Son iki ay vitaminde almadım ben doğru düzgün midem bulanıyordu artik ilaç içmekten . Vitaminlere ek antibiyotik falan kullandım ya sürekli en son bıraktım hepsini uzun bir süre ilaç icmem ben

Duydum bu kremi artık son çare onu Alacagim. Kalkan kullanıyorum

Malesef ki denedim hala da emzirmeden önce siliyorum. Bı tarafı bı kaç gün emzirmesem sadece sagsam biraz iyileşme olana kadar sonra aynısını diğer tarafa uygulasam bı problem olur mu acaba
Emzirme bitince ve arada meme ucunu sikip kendi sutunle iyice silmeyi denedin mi ? Bana bu iyi geldi

Kizlar bu arada benim ameliyat yerimdeki ugusukluk vs tamamen gecti...gobegim duzlesmeye bile basladi hani lop die cikik diodum ya baya fark var

Kızlar emzik oneriniz var mi ? Chicco air almistim tutuyor ama 5 dk sonra atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…