9 sene onceki dikisime gore soyluyorum cok cok hafif de olsa tam dikisin cizgisinde hissizlik oluyor ama rahatsiz edici bir sey degil. O kismi hissetmesem de olur gibi bisi:)
Doğumumun üstünden yaklaşık 8 sene geçti ve orası hala hafifte olsa hissiz ve de biraz soğuk oluyor nedense. Annem 25 sene önce myomdan ameliyat olmuştu onun da his yok gelse de eski halimiz gibi olmaz
Kızlar dua edin hastanedeyim suni taktılar nstye bağladılar yatıyorum. Açıklık kontrolü yaptı sadece 1 cm di çok canım yandı inşallah güzel geçer
Yan odada biri sancı çekiyor sesini duydukça ağlamak istiyorum
KKelimelik
Eğer müsaitsen emzirdikten sonra açık bırak bir yere değmesin havalansın. Kalkan ya da gümüş kapak kurtarıcı yara olmayı engelliyor. Kumaşla temas etmesin ucu tahriş oluyor.
Kızlar dua edin hastanedeyim suni taktılar nstye bağladılar yatıyorum. Açıklık kontrolü yaptı sadece 1 cm di çok canım yandı inşallah güzel geçer
Yan odada biri sancı çekiyor sesini duydukça ağlamak istiyorum
Malesef ki denedim hala da emzirmeden önce siliyorum. Bı tarafı bı kaç gün emzirmesem sadece sagsam biraz iyileşme olana kadar sonra aynısını diğer tarafa uygulasam bı problem olur mu acaba
hastanede bana garmastan vermişlerdi. sanki diğer kremden daha iyi. antibiyotikli dediler.
ama bunu emzirmeden önce ıslak bir bezle silmen gerekiyor. birde kızların dediği gibi göğüs kalkanı kullanmalısın. en iyi çare o.
Son iki ay vitaminde almadım ben doğru düzgün midem bulanıyordu artik ilaç içmekten . Vitaminlere ek antibiyotik falan kullandım ya sürekli en son bıraktım hepsini uzun bir süre ilaç icmem ben
hastanede bana garmastan vermişlerdi. sanki diğer kremden daha iyi. antibiyotikli dediler.
ama bunu emzirmeden önce ıslak bir bezle silmen gerekiyor. birde kızların dediği gibi göğüs kalkanı kullanmalısın. en iyi çare o.
Malesef ki denedim hala da emzirmeden önce siliyorum. Bı tarafı bı kaç gün emzirmesem sadece sagsam biraz iyileşme olana kadar sonra aynısını diğer tarafa uygulasam bı problem olur mu acaba