2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende de avent ultra air var. Canı isterse emiyor istemezse atıyor
Ayy evet Benimkide aynı o an sıkıntısı var ve ağlıyorsa asla tutmaz emziği ama uykuya dalarken falan bazen beni emzik gibi kullanıyor çaktırmadan memeden alıp emziği veriyorum ise yarıyor uyuyana kadar tutuyor ağzında sonra atıyor

Bebeğimsu ,sen diyetisyen eşliğinde kilo veriyordun değil mi ? Sütün de artma azalma oldu mu? Bir de listen nasıl açlık krizleri oluyor mu ? Ona göre bende başlamak istiyorum da
Wala sutum iyi bence ama emdikten sonra dun sagim yappinca asabim bozuldu iki memeden 60 cc cikti ama emmisti de emin olamiyorum soyleki gunduz 10 gibi mama veriyorum 90 cc sonra gun icinde meme seklinde gidiyoruz memeyi 5 dk emip birakiyor cogunlukla tazyikli geliyor tek gogsumden teki normal aksam 6 da bidaha mama sonra gene sabaha kadar meme seklinde ilerliyorum . Yetmezse durmaz huyursuz olurdu dimi 8 inde kilo kontrolu var bakalim nasil almis olacak ona gore bu soruya cevap verebilirim sanirim.
Seker krizim oluyor arada kacamak yapiyorum ama iyi gidiyor bence kilo verme anlaminda. Listeye gelince sabah oglen akdam yemek arada 3 tane de ara ogun var aclik hissetmiyorum aksine fszla tokum ama aliskanliklarim degisti onun eksikliği var. Kuruyemis epey yiyorum bebce ceviz sut yapiyor gibime geliyor...

Evet ağlarken almıyor, mutluyken alıyor.

Uykuya dalarken mıyamıyamıya söylene söylene emiyor emziği. Uyuyunca alıyorum.

Ikinci üçüncü bebeklerde süt eskisi gibi olmuyor sanırım, benim de bunda az gibi yetiyor şimdilik ama öyle dolu dolu olmuyor.Mamaya gerek duymadım şimdiye kadar ama işe başlayınca ne yaparım bilmiyorum. Oğlumda 7 ay bilfiil emzirdim ek gıdaya geç geçiş yaptık, süt fiskirirdi yüzüne doğru bunda yok öyle bir şey.Benim de atıştırmalık kısım çok fazla yemek ile aram fazla yok ama kuruyemis tatlı nerde kilo yapıcı var bol bol tüketiyorum ama kararlıyım başlayacam bende.Kizimin da 7 sinde kontrol bakalım süt yaramış mi yetmiş mi

Daha öncede yazmıştım ama
Cevap veren oldu mu göremedim
Kızlar kendiniz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz
Gynoferon, apikobal b12, arada eskiden kalma balık yağım var onu atıyorum. Grip gibi hissettiğimde c vitamini atıyorum suda eriyenden ondan içiyorum. D vitamini alıyorum. Bunlar bende düşük tabi ondan atıyorum. Dün tahlil yeniledim ona göre güncellerim.

Sut benim de az sanirim ya yetiyo diodm ama yetmio sanirim kac oldu buzluktan takviye yaptm buzluktakileri de tukettm sagim yapamiorm pek. Anca bebek gece uykusuna yatinca bi sagiyorm bikac saat uyuyacagina emin oldugum icin. Onda da mesela bazen 50 bazen 80 cikio. Onu da gece uykusunda veriorm cunku uyudugu zaman fazla ememiyo yine uyuyakalio memede saatlerce emzik oluyorm. Doktor bana sagdigini ver demisti ztn. Emzrdikten sonra sagdigim icin iyi buluyodm bu rakami ama sanirim cok da iyi degil. Simdiden biktm bunun stresinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…