2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen ya çok kötü bir görüntü sporla felan küçülür mu acaba kahverengi de gider ins2

Göğüs ucu yarasi olan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldunuz. Denemediğim şey kalmadı. Düzeltmeyi geçtim daha kotuye gidiyor. silikon uçla emzirmek çözüm olur mu acaba?
Lanolin diye bir krem var kokusu kötü olsada tam doğal ve geçiriyor
Roborock s5 max’a karar verdim sanırım fiyatlar uçmuş inşallah değer
Bende var iyi memnunum
Bebeğiniz tek seferde kaç dk emiyor? Benim kız bazen 20 dk bazen 40 dk bazen 10 dk
Genelde çok kısa kısa emmeye başladı 10 dk emip bırakıyor. 2 kere falan uzun emiyor
Kızlar doğum izni bitince rapor ya da heyet raporu alabilecek olan var mı? Kaç gün alınabiliyor?
Bütün raporlarımı kullanmayı düşünüyorm çok küçük 2.5 aylıkken bitiyo izin. Bakalım alabilecrk miyim.

Kızlar oğlumun her emzirmede süt emerken genzine kaçıyor bir kaç kez hatta çok korkuyorum neden olabilir
Süt tazyikli geliyordur canım dik pozisyonda yada sen yatıp bebek üstte olacak şekilde emzirebilirsin başka çözümü yok malesef sağsanda geri doluyor sen sağdıkça
Aynen bu pozisyon çok etkili oluyor ilk kızımı hep böyle emzirirdim tek çözüm bu
Benim de ilkinde saçlarım çok dökülmüştü emzirirken şimdi dökülsün istemiyorum ne kullanabilirim vitamin ya da şampuan vs ne önerirsiniz?
Helalles şampuan dökülme için çok öneriliyor ben kullanmadım ama kullanıcı yorumlarına bakabilirsin. Biraz pahalı arada indirime giriyor takip edebilirsen. Dökülmeyi tamamen engellemek için vitamin değerleride önemli bence sadece şampuan ile kesin çözüm olmuyor

Raporu nasıl alabiliriz ki kızlar Geçmişte para verip heyet raporu alan öğretmen tanıdıklarım vardı. Şimdi hastaneler veriyor mu bilmiyorum. Rapor istemeye bile çekiniyorum. Siz nerden almayı düşünüyorsunuz?

Ücretsiz diyordum ama gerçekten eşim tek yetiştiremiyor zor olur. Sadece gazla elektrik 2 bin geliyor raporlarımı alacağım alabilirsem
Bizde de oyle wala elektrikle gaz Elektrik zammi geri cekildi aslinda geri cekilmede degilde yuzde bilmem kac ustu olursa zamliydi yuzdelik dilimi yukselttiler bu aydan umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…