2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar doğum izni bitince rapor ya da heyet raporu alabilecek olan var mı? Kaç gün alınabiliyor?
Benim 20 gün geçen yıldan yıllık iznim var, 20 de bu yıl, alabilirsem raporda alıcam ama doktoruma hiç soramadım, benim doktor çok kuralcı çok vermez gibi geliyor, 6 aya kadar ücretsizle tamamlarım

Sabah 10dan beri benim kız uyanık, memede uyuyor, kucağımda uyuyor bırakınca beş dk içinde mık mık yapıp uyanıyor, yarın misafir gelecek Bi süpürge bile yapamadım, kahvaltı sofrasını az önce topladım

Bir aşısını olduk geldik minnoşum hep uyuyor acaba aşıdan mı? Normalde gündüzleri kucakta geçerdi

Ben yazmışım gibi Benim oğlan da saatlerce ıkınıp duruyor bir kaka yapsa rahatlayacak. Her gün aynı şey Kaka yapınca tezahürat yapıyoruz neredeyse

Göğüs ucu yarasi olan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldunuz. Denemediğim şey kalmadı. Düzeltmeyi geçtim daha kotuye gidiyor. silikon uçla emzirmek çözüm olur mu acaba?
Canım benim bebek emmemekte diretince hem ağzıns alıp yanlış ısırdığı yerler yara oldu hem sağmama rağmen emmek gibi olmadığı için göğüsler şişti, kızardı. Muhtemelen tıkanıklık oluştu. Bir ara sağarken kan bile geldi yaralardan ötürü. Doktorun önerisiyle tıkanıklık için bir iki gün sağmadan önce sıcak havlu ısıtıp koydum. Sonra sağarken masaj yaptım. En son da buzlukta duran lahana yapraklarıyla soğuk kompres. Bu üçü acayip iyi geldi. Göğüs ucu yarası içinse ne badger ne mustela ne Lansinoh hiçbiri saf zeytinyağı kadar işe yaramadı. Şu an sadece saf zeytinyağı kullanıyorum. Bir de gümüş kapaktan çok memnunum.

Ben yazmışım gibi Benim oğlan da saatlerce ıkınıp duruyor bir kaka yapsa rahatlayacak. Her gün aynı şey Kaka yapınca tezahürat yapıyoruz neredeyse
Benim oğlum öyleydi üç günde bir yapardı, bize üç gün kabusu yaşatırdı, bu kız inatlıktan uyumuyor

Doğum yapalı yarın 1 hafta olcak…60 sayfa ilerlemiş burası anca yazabiliyorum…1 haftadır totalde 8 saat uyumuşumdur Dünya tersine döndü desem yeridir bu yeni model yenidoğanlar sürekli falan uyumuyor ve devamlı memedelerBenim 2. Cocugum tecrubelıyım dıye gecınıyordum valla hiç öyle olmuyormuş Cok guzel bır duygu ama cok da zormus Allah hepımzıın yardımcısı olsun arkadaslarım

Kızlar doğum izni bitince rapor ya da heyet raporu alabilecek olan var mı? Kaç gün alınabiliyor?

Ben 20 gün rapor alacağım 10+10 gün şeklinde kadın doğum doktorumla konuştum. 60 gün de senelik izin var ,Eylül e kadar da 3 saat süt izni idare ederiz sanırım. Ücretsiz izin alırım diyordum ama faturalar cok yüksek geçiniriz gecinmesine ama zorlaniriz .Yine de en kötü ihtimal 3-5 ay ücretsiz izin düşünüyorum.

Al benden de o kadar mikir mikir ediyor hızlı hızlı işimi hallediyorum çok ağlamadan da kucağıma almıyorum.

Kullandım o şampuani bi şey fark etmedi ya hatta hala duruyo..

Kızlar benim oğlanın poposunda daha doğrusu deliğinin tam etrafı yara ama poposunda yok bepanthol pişik kremi sürüyorum geçirmiyor siz ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…