2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim oğlanın poposunda daha doğrusu deliğinin tam etrafı yara ama poposunda yok bepanthol pişik kremi sürüyorum geçirmiyor siz ne kullanıyorsunuz
Nasıl yara oldu ki kıyamam kuzuya. Ben mustela kullanıyorum memnunum

Al benden de o kadar mikir mikir ediyor hızlı hızlı işimi hallediyorum çok ağlamadan da kucağıma almıyorum.
Bende öyle misafir gelmese neyse de yarın öisafirim var, hergün uyuyan çocuk bugün hiç izin vermedi, abisi analık yaptı biraz sağolsun elim ayağım, ikinci çocuğu yapacaklar araya en az 8 yaş koysun faydasını görsün bari

Kızlar benim oğlan 15 20 dk tek memeyi emiyor sonra uykuya geçiyor. Doyuyodr demi ya
Kendi mi bırakıyor memeyi? Benimkide tek meme emiyor 3gün aç bırakmışım gibi hiç nefes almadan 5 bilemedin 10dkda işini bitirip bırakıyor yavaş emerse uykuya dalarsa az uyuyup ağlıyor ki anlıyorum doymadı geri veriyorum

Kızlar benim oğlan 15 20 dk tek memeyi emiyor sonra uykuya geçiyor. Doyuyodr demi ya
Uykudan sonra hemen uyanıyor mu benimki de 15-20 dakika arası sürüyor tek meme sonra uyuyor yarım saat 1 saat sonra kalkıyor hiç yememiş gibi tekrar emmeye başlıyor gündüz sıkıntı olmuyor kendi halinde bırakıyorum ama gece memeden sonra Sağdığım sütü veriyorum tam doysun biraz uyusun diye yoksa bütün gece ayaktayız

Kendi bırakıyor aynen. Sanırım artık daha güçlü çekiyolar ve çabuk doymaya başladılar. Bugün öyle oldu. Altını emmeden önce mi alıyorsun?
Uykudan şöyle uyanıyor kucağımda gazını çıkarmak için alıyorm devam ediyor uykuya yerine koyarsam uyanıyor. Uyandığında ağlarsa diğer memeyi veriyorum. Eğer memede uyumazsa diğerini zaten veriyorum. Sağmıyorum hiç ben sütümü gece baya uzun ama

Elektrik geçen ay 750 geldi bu ay zamlı gelecek bi de bini geçer diye tahmin ediyorum
Doktor tanıdık bulduk rapor veririm diyor ama sonradan sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
Hazirana kadar raporla idare edersem eylülde ücretsiz izne çıkarım büyük ihtimal.
En az 2 yaşına kadar çalışmaya dönmeyi düşünmüyorum ama zaman ne gösterecek bilmiyorum.

20 güne kadar tek hekim rapor verebiliyor sonrasi heyete girer senin heyet mi tek hekim raporu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…