2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Biz de aynıyız kızlar,
Emerken uyuyor, yatağına koyduğum an uyanıyor. sabahtan beri kesintisiz yarım saat bile uyumadı. Koala gibi kucağımda durursa uyanmıyor
Benim de dun oyleydi bgn de sabah annem geldi uyuttu gitti daha da uyanmadi 1den beri sadec3 emmeye uyandi smdi kesin gece uyumayacak ;(

750 ne bacım o nasıl bir fatura birde geçen ay diyorsun zamlı halini düşünemedim. Allah yardımcımız olsun

Masallah tosbige uyumadan durması ne guzel 5 dk durmaz hayatta benimki yaaa... Suan mesaiye basladik saat 10 da aglama krizi gelir 1 2 saat surer gece 1 e kadar meme de durur 2 gibi uyur hamdolsun bugunumuze
Canım senin kız kolik mi? Benim kızda her gün akşam 10ile 1 arası sürekli mız mız gaz sancıları tavan yapıyor ama kucağımdaysa öyle ağlamaz fazla 1den sabah 10da kadar çok güzel uyuyor MaşaAllah kolik diyebilmek için nasıl olması gerekiyor

Tiz ve ritmik aglama oluyor ve susmuyor allah bi takla atmiyoruz beraber yeminle

750 ne bacım o nasıl bir fatura birde geçen ay diyorsun zamlı halini düşünemedim. Allah yardımcımız olsun
Ben yazıcaktım simdi
Bunlar nasil faturalar ya
Bu ay asıl gelecek faturalar guzel geciringenk olacak
Kufur edesim geldigi zaman Elif aklima geliyor
Onu sahneye davwt etmek istiyorum resmen

su an ama cok erken.. biraz sabir cnm duzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…