2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım kendi sütünü verirken özel bir biberon kullanıyor musun? Bu biberon mevzusu çok aklımı karıştırıyor benim ya. Benim kız biberon dışında bir şey tutmuyor, biberondan anne sütü içiyor. Acaba memeden uzaklaştırmayan bir biberon var mı bildiğiniz?

Kızlar benim oğlanın poposunda daha doğrusu deliğinin tam etrafı yara ama poposunda yok bepanthol pişik kremi sürüyorum geçirmiyor siz ne kullanıyorsunuz
Ben Mustela kullandım ilk günler, sonra kendi göğüs yaralarım için saf zeytinyağına geçince bebişte de onu denedim. İyi geldi, krem gibi aralarda birikmiyor da. İstersen dene bir canım, ama saf z.yağı olsun hakiki.

Kızlar süt artırmak için bir şey kullanıyor musunuz? Bu malt içecekler çok şekerli, onları hiç kullanmak istemiyorum yok yere şeker girecek vücuda. Şu humana still teade falan da bayağı şeker varmış sanırım. Solgar’ın brewers yeast diye bira mayası takviyesi varmış, süt artırmak için kullanılan yorumları çok iyi ama günde 6 tablet içmek gerek artık takviye almaktan da bıktım hamilelikten beri. Siz neler kullanıyorsunuz?

Tiz ve ritmik aglama oluyor ve susmuyor allah bi takla atmiyoruz beraber yeminle
Yok benimki öyle ağlamıyor iki pışpışlayıp popişe vurunca sakinliyor. Allah yardımcın olsun
Ben yazıcaktım simdi
Bunlar nasil faturalar ya
Bu ay asıl gelecek faturalar guzel geciringenk olacak
Kufur edesim geldigi zaman Elif aklima geliyor
Onu sahneye davwt etmek istiyorum resmen
Sakin bacımsu banlanma sonra
Valla çoluk çocuğun rızkını faturalara yatırıcaz artık

Kızlar hep hamur işi şeyler yiyorum 3 haftada 1.5 kilo aldım, 64.5 oldum. Hiç böyle değildim ne yapacağım Aklımda hep simit,poğaça,pişi gibi şeyler var, aslında aklımda değil, midemdeler
Düzenleme : ay ben Temmuz annesi olacağım yanlışlık oldu

Wala anne memesiyle bire bir die bir kac arkadas kullandi memnunlardi medela ama suan asiri pahali yaa sut anne tutsak daha ucuz olur resmen

Kızlar benim oğlanın poposunda daha doğrusu deliğinin tam etrafı yara ama poposunda yok bepanthol pişik kremi sürüyorum geçirmiyor siz ne kullanıyorsunuz
Bez kaynaklı da olabilir ben mustela kullanıyorum cok memnunum kızımın cildi atopik olmasına rağmen hiç pişmedi ıslak mendil kullanmıyorum oda tahriş edebilir pamuk ile siliyorum ve uyusa bile altını acıyorum canım

Kızlar emzik oneriniz var mi ? Chicco air almistim tutuyor ama 5 dk sonra atiyor
Oioi kullanıyoruz cnm biz
Bebeğiniz tek seferde kaç dk emiyor? Benim kız bazen 20 dk bazen 40 dk bazen 10 dk
Ben 15 dk bir meme 15 dk öbür meme emziriyorum bazen bırakmıyor ben çekiyorum yanlış yapıyorum sanırım dimi emzik niyetine oynuo ağzında yada uyuyor kendisinin bırakmasını mi beklemeliyim
Bizde de oyle wala elektrikle gaz Elektrik zammi geri cekildi aslinda geri cekilmede degilde yuzde bilmem kac ustu olursa zamliydi yuzdelik dilimi yukselttiler bu aydan umutluyum
Zam geri çekilmedi cnm kilovat yükseltildi ama 4 kişilik aile zten o kilovatin üstünde olduğu için bize vurmuyor yani gene

Kız iki çocuklu hayatta diyete gerek var mı ya
Kiz hayatimda hic zayif olmadim ölmeden bi kere 36 bedeni gormek istiyorum aslinda hic kilo takintim asla olmadi kendimi hep cok sevmisimdir ama bi kere icime nerden geldiyse iste ... 36 olamam belki ama 38 olmak istiyorum en azindan suan 42 44 arasiyim kaliba gore degisiyor. Hedefimde 17 18 kg vermek var

Olsn tecrubeli olarak yazayim. Ben de 18 19 haftaya kdr oyleydm. 3 haftada 1.5 kiloya cok takilma. 24 25 haftalar gibi 8 kg almistm en az 16yla biter diyodm 14le bitti. Son haftalar nerdeyse hic almadim
Miden gecince duzgun yersin insallah

Yok öyle demek istemedim, bu bebe de hareketlensin bi hele ikisi peşinde koşarken zaten zayıflarız demek istemiştim
Ben de bi 10 kilo vermek istiyorum ama boğazım hiç durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…