Yok ya nerde. Her haftasonu gelecek oluyorlar güya hep bir bahane. Kayınbaba kaza yapmıştı yazın o zamandan beri araba süremiyor, kendilerini getirecek bi eşimin abisi var onun da işi çıkıyor haftasonu, hayır yani tren var dolmuş var binip de kendimiz gidelim demiyorlar. Bizim gitmemizi bekliyorlar. Şu salgında asla gitmem diyorum eşime çünkü kv evi hiç boş durmaz, geleni gideni çok oluyor ne işim var bebekle. Bakalım bu pazar gelicez diyorlar yine ama inanasım gelmiyor. Bir aylık oldu torunları nasıl dayanabiliyorlar daha görmeden hiç anlamıyorum insan koşa koşa gelir.
Doğumdan sonra 12 kilo vermiştim. kendimi besiye çektim. Gündüz kuruyemiş, akşam çayın yanına yağlı kurupastalar
3 kilo almışım. Akşam çayın yanına yediklerimi bırakma zamanı geldi sanırım
Ama iyi oldu başım dönüyordu kendime geldim .
Doğumdan sonra 12 kilo vermiştim. kendimi besiye çektim. Gündüz kuruyemiş, akşam çayın yanına yağlı kurupastalar
3 kilo almışım. Akşam çayın yanına yediklerimi bırakma zamanı geldi sanırım
Ama iyi oldu başım dönüyordu kendime geldim .
Yok ya nerde. Her haftasonu gelecek oluyorlar güya hep bir bahane. Kayınbaba kaza yapmıştı yazın o zamandan beri araba süremiyor, kendilerini getirecek bi eşimin abisi var onun da işi çıkıyor haftasonu, hayır yani tren var dolmuş var binip de kendimiz gidelim demiyorlar. Bizim gitmemizi bekliyorlar. Şu salgında asla gitmem diyorum eşime çünkü kv evi hiç boş durmaz, geleni gideni çok oluyor ne işim var bebekle. Bakalım bu pazar gelicez diyorlar yine ama inanasım gelmiyor. Bir aylık oldu torunları nasıl dayanabiliyorlar daha görmeden hiç anlamıyorum insan koşa koşa gelir.
Kızlar hep hamur işi şeyler yiyorum 3 haftada 1.5 kilo aldım, 64.5 oldum. Hiç böyle değildim ne yapacağım Aklımda hep simit,poğaça,pişi gibi şeyler var, aslında aklımda değil, midemdeler
Düzenleme : ay ben Temmuz annesi olacağım yanlışlık oldu
Hamile olduğumu öğrenene kadar 2 kilo almıştım.toplam 10 kiloyla tamamladım. ama 28. Haftaya kadar ağzıma şerbetli tatlı koymadım şeker hastalığı çıkar diye. Sonra saldım kendimi
Zaman zaman yeme isteği oluyor. Dengelersin onu.
Ben 15 dk bir meme 15 dk öbür meme emziriyorum bazen bırakmıyor ben çekiyorum yanlış yapıyorum sanırım dimi emzik niyetine oynuo ağzında yada uyuyor kendisinin bırakmasını mi beklemeliyim
Zam geri çekilmedi cnm kilovat yükseltildi ama 4 kişilik aile zten o kilovatin üstünde olduğu için bize vurmuyor yani gene
Canım bana her emzirme de tek meme vermemi soyledı emzirme destek uzmanı enn az 20 dk emerse on sutu ve son sutu alacagımdan gelısımı de duzenı de guzel olur dedı. Benım oglum memeyi agzına aldıktan sonra uykuya gectıgıı ıcın cok basarılı olamıyorum. Eger memeyi tam bosaltırsa sut salınımı da oluyormuş
Canım bana her emzirme de tek meme vermemi soyledı emzirme destek uzmanı enn az 20 dk emerse on sutu ve son sutu alacagımdan gelısımı de duzenı de guzel olur dedı. Benım oglum memeyi agzına aldıktan sonra uykuya gectıgıı ıcın cok basarılı olamıyorum. Eger memeyi tam bosaltırsa sut salınımı da oluyormuş
Bugün çok doldu diye sağdım biraz. rakı gibi çıktı rengi çok açık beyaz su gibi. Ön süt dedikleri bu mu oluyor. Çocuk hep bunu içiyor sanki. 40 cc kadar böyle çıktı.
Ben 15 dk bir meme 15 dk öbür meme emziriyorum bazen bırakmıyor ben çekiyorum yanlış yapıyorum sanırım dimi emzik niyetine oynuo ağzında yada uyuyor kendisinin bırakmasını mi beklemeliyim
Zam geri çekilmedi cnm kilovat yükseltildi ama 4 kişilik aile zten o kilovatin üstünde olduğu için bize vurmuyor yani gene
Ben de sagdıgımda once beyaz gelıyor sonra sagmaya devam edince sarıya yakın rennk oluyor dedikleri gibi son sut Yaglı ki sutun rengı bıle farklı buarada ben 30 dk sagıyorum tek gogsu gercı Bayadır sagma yapmıyorum tıkanıklıgım gecınce
Kendi bırakıyor aynen. Sanırım artık daha güçlü çekiyolar ve çabuk doymaya başladılar. Bugün öyle oldu. Altını emmeden önce mi alıyorsun?
Uykudan şöyle uyanıyor kucağımda gazını çıkarmak için alıyorm devam ediyor uykuya yerine koyarsam uyanıyor. Uyandığında ağlarsa diğer memeyi veriyorum. Eğer memede uyumazsa diğerini zaten veriyorum. Sağmıyorum hiç ben sütümü gece baya uzun ama
Seninki biraz daha büyümüş benim kızım emerken yoruluyor hâlâ ondan uyuyor sanırım çünkü takviye verince uykusunda da yiyor öyle anlıyorum taa ne zaman yazmışım göndermemisim mesajı ahh bebem ahh
Kızlar süt artırmak için bir şey kullanıyor musunuz? Bu malt içecekler çok şekerli, onları hiç kullanmak istemiyorum yok yere şeker girecek vücuda. Şu humana still teade falan da bayağı şeker varmış sanırım. Solgar’ın brewers yeast diye bira mayası takviyesi varmış, süt artırmak için kullanılan yorumları çok iyi ama günde 6 tablet içmek gerek artık takviye almaktan da bıktım hamilelikten beri. Siz neler kullanıyorsunuz?