2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay hadi insallah
Simdi uyandi bi yikayip uyutmak istiorm bu saatte
Bu arada kayinvalidenler geldi mi benimkiler sonunda bgn geldi
Yok ya nerde. Her haftasonu gelecek oluyorlar güya hep bir bahane. Kayınbaba kaza yapmıştı yazın o zamandan beri araba süremiyor, kendilerini getirecek bi eşimin abisi var onun da işi çıkıyor haftasonu, hayır yani tren var dolmuş var binip de kendimiz gidelim demiyorlar. Bizim gitmemizi bekliyorlar. Şu salgında asla gitmem diyorum eşime çünkü kv evi hiç boş durmaz, geleni gideni çok oluyor ne işim var bebekle. Bakalım bu pazar gelicez diyorlar yine ama inanasım gelmiyor. Bir aylık oldu torunları nasıl dayanabiliyorlar daha görmeden hiç anlamıyorum insan koşa koşa gelir.

Doğumdan sonra 12 kilo vermiştim. kendimi besiye çektim. Gündüz kuruyemiş, akşam çayın yanına yağlı kurupastalar
3 kilo almışım. Akşam çayın yanına yediklerimi bırakma zamanı geldi sanırım
Ama iyi oldu başım dönüyordu kendime geldim .

Dogumdan sonra simdiye kadar 17 kg verdim 4 u diyetle ama... Bende gelip gidip gofret yiyordum surekli sanki hala as eriyorum

Aman kalabalikta ne isin var bosver hem onlarinda misafiri coksa temas alanlari daha cok bosversene gelmesinler daha iyi

Ya gelmesinler daha iyi bu salgın döneminde. Yaza doğru açık havaya çıkıyoruz temas daha azalıyor en azından evde cam açabiliyoruz o zaman gelsinler.

Hamile olduğumu öğrenene kadar 2 kilo almıştım.toplam 10 kiloyla tamamladım. ama 28. Haftaya kadar ağzıma şerbetli tatlı koymadım şeker hastalığı çıkar diye. Sonra saldım kendimi
Zaman zaman yeme isteği oluyor. Dengelersin onu.

bebişleri akşam 7 den sonra yıkadığınızda da mı uyumuyor?

Biz akşam 7 den sonra yıkıyoruz gece uyuyor.

Bir kaç kere gündüz 10-12 gibi yıkadık, gündüz uyudu geceyi uykusuz geçirdik. Artık akşam 7 den önce yıkamıyoruz .

Canım bana her emzirme de tek meme vermemi soyledı emzirme destek uzmanı enn az 20 dk emerse on sutu ve son sutu alacagımdan gelısımı de duzenı de guzel olur dedı. Benım oglum memeyi agzına aldıktan sonra uykuya gectıgıı ıcın cok basarılı olamıyorum. Eger memeyi tam bosaltırsa sut salınımı da oluyormuş

İkisini de emiyor on beş yirmi dakika ama bazen doymuyor bile ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde bilemedim

Bugün çok doldu diye sağdım biraz. rakı gibi çıktı rengi çok açık beyaz su gibi. Ön süt dedikleri bu mu oluyor. Çocuk hep bunu içiyor sanki. 40 cc kadar böyle çıktı.

Doktorum bana 20 dkdan sonra emzik yapıyordur dedi, çok uzun tutarsa bende bazen çekiyorum

Ben de sagdıgımda once beyaz gelıyor sonra sagmaya devam edince sarıya yakın rennk oluyor dedikleri gibi son sut Yaglı ki sutun rengı bıle farklı buarada ben 30 dk sagıyorum tek gogsu gercı Bayadır sagma yapmıyorum tıkanıklıgım gecınce

Seninki biraz daha büyümüş benim kızım emerken yoruluyor hâlâ ondan uyuyor sanırım çünkü takviye verince uykusunda da yiyor öyle anlıyorum taa ne zaman yazmışım göndermemisim mesajı ahh bebem ahh
Uyuyor gibi ama aslında uyumuyor
Yaa yerim seni masallah Kuzuma filli battaniyeyede bir kalp

Ben hic yelek filan giydirmiyorum ya
Giydirmeli miyim acaba
Dunya örgu var
Bosa
Gidiyor
Yaa ben de istemiyorm gitdirmek örgü ama annem o kadar çok örmüş ki kırılıyo hiç giydirmiyosn diye
Ben humananın çayını içiyorm etkili oldğnu dşnyrm bir de her gün maden suyu iç o da arttrymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…