Canım kendi sütünü verirken özel bir biberon kullanıyor musun? Bu biberon mevzusu çok aklımı karıştırıyor benim ya. Benim kız biberon dışında bir şey tutmuyor, biberondan anne sütü içiyor. Acaba memeden uzaklaştırmayan bir biberon var mı bildiğiniz?
Doğduğu günden beri Philips avent biberonla veriyorum kendi sütümü de mamayı da . Gün içinde emdiriyorum hep gecede öyle sadece takviye zamanı yani günde 3-4 kez biberonla veriyorum meme reddimiz vardi bizim sol memeyi almıyordu başlarda savaş veriyordu almamak için şuan sol memeyi de alıyor biberondan kaynaklı bir red olmadı çok şükür hatta ben hastanede vermeye başladım mama sarılık olmasın diye 4-5 saatte bir mama verin dedi ebe o zaman sordum yanımda biberon var onunla mi vereyim şırınga yada sonda ile mi biberonla ver dedi bana bende biberonu verdim ilk günden
Yok ya nerde. Her haftasonu gelecek oluyorlar güya hep bir bahane. Kayınbaba kaza yapmıştı yazın o zamandan beri araba süremiyor, kendilerini getirecek bi eşimin abisi var onun da işi çıkıyor haftasonu, hayır yani tren var dolmuş var binip de kendimiz gidelim demiyorlar. Bizim gitmemizi bekliyorlar. Şu salgında asla gitmem diyorum eşime çünkü kv evi hiç boş durmaz, geleni gideni çok oluyor ne işim var bebekle. Bakalım bu pazar gelicez diyorlar yine ama inanasım gelmiyor. Bir aylık oldu torunları nasıl dayanabiliyorlar daha görmeden hiç anlamıyorum insan koşa koşa gelir.
dimi
İns benimkilerde gelmezler ya
Hatta bu hafta sonu esim bi sebeptengidecek bende mi gitsem diye aklımdan geçti
Daha yari kırkımız çıkmadı ama
Sonra vaz geçtim
Yok ya evin ısısı iyi
Termometrem yoktu
Aldim bakim yolda iyice eminde olurum
Kadife tulum bile giydirmemeye başladım
Muslinle kundak yapıyorum cogu zaman
Fazla giydirince guzel kilo alamıyormuş bebeler
Dr dedi onun yalancisiyim
dimi
İns benimkilerde gelmezler ya
Hatta bu hafta sonu esim bi sebeptengidecek bende mi gitsem diye aklımdan geçti
Daha yari kırkımız çıkmadı ama
Sonra vaz geçtim
2 gün mü çok tatlısın. 2 hafta durdu benimkiler annem el attı yoksa durırdu daha. Çamaşır odası var diye oraya hiç girmiyorum gözümde görmüyor eşime katla dedim oda dedi lazım oldukça askıdan alıyoruz zamanla kendi bitecek zaten dedi
Kendi mi bırakıyor memeyi? Benimkide tek meme emiyor 3gün aç bırakmışım gibi hiç nefes almadan 5 bilemedin 10dkda işini bitirip bırakıyor yavaş emerse uykuya dalarsa az uyuyup ağlıyor ki anlıyorum doymadı geri veriyorum
Kızlar benim kız uyurken bi ses çıkarıyır, böyle sanki boğazında bir şey kalırda ıhım ıhım diye üç kere temzilersin ya keçi gibi öyle. Sizde de var mı? Öksürük ya da geniz akımtısından sanıyordum ama hala yapıyor onu. Arkasındanda bi gerilmeler inlemeler
Anne sutu + mama beslenen cocuklarda 1 h ya kadar normal kabul ediyor doktor ama popodunu kulak cubuguna zeytinyagi surerek uyarabilirsin. Yada mamasina bir iki damla zeytinyagi damlat