2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğduğu günden beri Philips avent biberonla veriyorum kendi sütümü de mamayı da . Gün içinde emdiriyorum hep gecede öyle sadece takviye zamanı yani günde 3-4 kez biberonla veriyorum meme reddimiz vardi bizim sol memeyi almıyordu başlarda savaş veriyordu almamak için şuan sol memeyi de alıyor biberondan kaynaklı bir red olmadı çok şükür hatta ben hastanede vermeye başladım mama sarılık olmasın diye 4-5 saatte bir mama verin dedi ebe o zaman sordum yanımda biberon var onunla mi vereyim şırınga yada sonda ile mi biberonla ver dedi bana bende biberonu verdim ilk günden

Mersin'den Adana'ya gitmek hiç bu kadar zor olmamıştır herhalde boşver boşver gelmesinler senin eline malzeme versinler zamanı gelince kullanırsın

Mersin'den Adana'ya gitmek hiç bu kadar zor olmamıştır herhalde boşver boşver gelmesinler senin eline malzeme versinler zamanı gelince kullanırsın
dimi
İns benimkilerde gelmezler ya
Hatta bu hafta sonu esim bi sebeptengidecek bende mi gitsem diye aklımdan geçti
Daha yari kırkımız çıkmadı ama
Sonra vaz geçtim

Yok ya evin ısısı iyi
Termometrem yoktu
Aldim bakim yolda iyice eminde olurum
Kadife tulum bile giydirmemeye başladım
Muslinle kundak yapıyorum cogu zaman
Fazla giydirince guzel kilo alamıyormuş bebeler
Dr dedi onun yalancisiyim

Bende rutin oluşturdum akşam 7 buçuk-8 gibi yıkıyorum

2 gündür çamaşırları katlayamadım gerçi yıkayabildiğime şükrediyorum
2 gün mü çok tatlısın. 2 hafta durdu benimkiler annem el attı yoksa durırdu daha. Çamaşır odası var diye oraya hiç girmiyorum gözümde görmüyor eşime katla dedim oda dedi lazım oldukça askıdan alıyoruz zamanla kendi bitecek zaten dedi
Kızlar benim oğlan 15 20 dk tek memeyi emiyor sonra uykuya geçiyor. Doyuyodr demi ya
Benimki artık max. 10 dk emiyor. Gün içinde bir kere falan uzun emiyor.
Bizimki de öyle oldu bu ay kilo alımı güzeldi arada bakacağım azalma olursa uzun tuttururum ama tabi bazen gün içinde saat başı emzirdiğim oluyor.
Benim de yemeklerle çok aram yok ama aralarda sürekli atıştırıyorum asıl kilo yapan da onlar zaten
Benimde tam tersi tabak tabak yemek yiyorum ama şeker çikolata yemesem aklıma gelmez.

Kızlar benim kız uyurken bi ses çıkarıyır, böyle sanki boğazında bir şey kalırda ıhım ıhım diye üç kere temzilersin ya keçi gibi öyle. Sizde de var mı? Öksürük ya da geniz akımtısından sanıyordum ama hala yapıyor onu. Arkasındanda bi gerilmeler inlemeler

Kızlar günaydın. Sanırım mamadan dolayı benim oğlanda kabızlık meydana geldi. En son dün sabah kakasını yapmıştı. Çözüm olarak ne yapabilirim acaba

Kızlar günaydın. Sanırım mamadan dolayı benim oğlanda kabızlık meydana geldi. En son dün sabah kakasını yapmıştı. Çözüm olarak ne yapabilirim acaba
Anne sutu + mama beslenen cocuklarda 1 h ya kadar normal kabul ediyor doktor ama popodunu kulak cubuguna zeytinyagi surerek uyarabilirsin. Yada mamasina bir iki damla zeytinyagi damlat

Benim kızımda da oldu.Mamayi değiştirdim .Duzeldi canım.Sen hangi mamayı kullanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…