2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben hipp in kini içiyorum hiçte bişey farketmiyor günde 3litreden fazla su içiyorum, bebek emmediği için artmıyor makina ne kadar çekerse çeksin bebek kadar çekemez bide bebeğin dudağı değdiği an akmaya başlıyor bebek emdikçe artacak ama emmiyor eşşek sıpası

Memeyi hiç mi almıyor yoksa çekmiyor mu

Canim onun yarisi cope gittiyse mama zaten kullanma yahu yemio gerek bile yok demekki
İlk haftalar emziremedim o zaman kullandım biraz.
Çok yırtınırsa veriyorum 2-3 günde bir. Sık emdiği zaman süt üretimi olmadan istediğinde boş çekiyor çok kızıyor.
Belki de başka sorunu oluyor. Ağlayınca aç sanıyorum.

Biz bu uyku olayını nasıl çözeriz kızlar? Ne gece uyuyor ne gündüz gece saat 12-5 arası tövbe gözünü kirpmiyor bebe ne meme ne mama hiçbirsey fayda etmiyor yatağa atıyorum kendi kendine dalsin diye beni izliyor gözümü kapatıyorum dinlensin diye artık gözlerim yanıyor gözümü kapatınca başlıyor mik mik mik açmazam ağlamaya dönüyor kucağıma alıyorum ama artık bileklerim acıyor yine bırakıyorum mik mik mik bütün istediği gece oturup kendine çene çalıp masaj yapmam

Haklisin ac kalmasindan iyidir insan bilemiyor bende mesela emziriyorum guzel yutkunma sesi geliyor ama aranmaya deli gibi devam ediyor bazen kusup bidaha araniyor emzirdigimde emzik gibi cekio yutkunma olmuyor sinirleniyor bende mama yapiyorum o zamanlar ama rutin isler yolunda giderse sadece sabah aksam veriyorum mama bende

Keyifci seninki desene gunduz nasil peki benimki hamdolsun gece 10 ile 1 ayakta nobette ama aglama krizi 1 saat civari suruyor o cok fena oluyor ne yapsan kar etmiyor ya morariyor cocuk resmen 1 saat icinde belli partlar halinde

Hiçbişey bence bunlar hep böyle bizimki de farksız. 3,5 5,5 arası uyumadık zaten yarım saat uyudu sonra 6 dan 9 a kdr. Hiç mi yorulmazlar ya. Benm içim gitti tansiyon düştü onda tık yok. 40 ından sonra da hiç bişey değişmeyecek. 3. Ayı doldurmasını bekliycem artkk

Keyifci seninki desene gunduz nasil peki benimki hamdolsun gece 10 ile 1 ayakta nobette ama aglama krizi 1 saat civari suruyor o cok fena oluyor ne yapsan kar etmiyor ya morariyor cocuk resmen 1 saat icinde belli partlar halinde
Gündüz uyuyor aslında ama çok değil hayır aç değilsin altın temiz gazın yok daha ne istersin

arkadaşlar ben ifşa oldum
moralim bozuk olduğu için iki gündür girmedim foruma
bu okuyan kocama da selam olsun
bundan sonra bebek dışında birşey yazmam
sizlere birşey sormak sormak istiyorum
mesajlarımızı nasıl silebiliyoruz?

Kizlar bebekleriniz günde kaç kere hapsuruyor. Çok korkuyorum hasta falan olacak diye. Bı de sanki boğazına kıl kaçmış gibi öğütmek istiyor bazen. Helpp me!

Nasıl oldu ki mesajları silemezsin de adminlere bir sor istersen yardımcı olurlar.Eger yazdıkların okunuyorsa seni de anlamıştır esin diye düşünüyorum.

Canım benim ya
Seni lohusa halinle hırpalayan eller
Burda birbirimizi tanımıyoruz bile
Dertleşiyoruz
Burayi okuyan adamın biraz daha seni anlıyor olması gerekirdi
Cok üzgünüm
Canını sıkma sütün filan cekilmesin

Bilmiyorum valla uyusa bile gece emzirmesi altını değişti uyandı tekrar uykuya dalsın diye emzir aradan 2 saat geçiyor.3 saat sonra tekrar uyanıyor. Yine en az 2 saat uykusuz

Nasıl oldu ki mesajları silemezsin de adminlere bir sor istersen yardımcı olurlar.Eger yazdıkların okunuyorsa seni de anlamıştır esin diye düşünüyorum.
Birde eşini ne kadar sevdiğini soylemis sürekli
Alıp telefonu filan okumuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…