2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nasıl oldu ifşa durumu
zaten burayo takip ettiğimi telefonda görüyordu okuya okuya bulmuş heralde kendi yaşadığımız olayları okuyunca bulmuş bayağı stalklamılş
Nasıl oldu ki mesajları silemezsin de adminlere bir sor istersen yardımcı olurlar.Eger yazdıkların okunuyorsa seni de anlamıştır esin diye düşünüyorum.
yok özelimizi kamuya açık yazdığım için tamamen küstü mesaj attım iki kere silmiyorlar mesajı çok kafaya takıyor eşim
yok anlamıyor tam tersi onu rencide ettiğimi düşünüyor haklı olduğu yerler var ama neyse
yok zaten eşim takıntılı yok arkadaşlarıma dert yamdım yok forumlarda dert yandım belki de o haklı
okuyor ya politik yazıyorum artkk

İyi de birbirini tanıyan kişiler değiliz ki ,ve emin ol benzer sorunu yaşayan kac kişi var. Tek sosyal olduğumuz alan şu an için burası, birbirimizi tanımadan yardımcı oluyoruz dertleşiyoruz lohusa halimizle ,bir zahmet anlayışlı oluversinler

Kıyamam ya kafana takma lütfen bebişini ve kendini düşün önceliğin her zaman bebiş olsun sütün etkilenmesin , eşin de umarım seni içini dökmeye ihtiyacın olduğunu ve burdaki insanların da sizin gerçek kimliğinizi bilmediğini o yüzden rahat rahat içini döktüğünü anlar

B
Birde burası dipsiz kuyu
O bildigi icin okuya okuya bulmus
Sarı cizmeli mehmet ağa yani
Kim bilecekte bulacakta
Allah yardımcın olsun kokos
İncinebilir kendince ama
Eger seni hırpaladıysa(kibarca yazıyorum)
Denecek söz yok
Kalbini ferah tut
Bebegine odaklan
Rabbim vicdan versin
Şu dönemde zaten lohusa depresyonu,bebektir,dogumdur,süttür bi sürü seyle uğraşıyoruz
Biraz anlayış beklediğimiz

C caysever hic canini sıkma guzelce konusmaya ihtiyacin oldugunu ve bi anda acildigini vs anlat sonucta bazen hepimiz neler neler anlatiyoruz dertlesiyoruz burda ama ozel ama genel... Birbirimizi ismimizi cismimizi bilmeden... aylardir yol arkadasiyiz.... kaldi ki insan bazen hic tanimadigi biriyle cok daha rahat konusuyor ve bence cok daha guzel bisi cunku tanidiklardan gelen tokat elden gelmiyor emin ol. Kapa kulaklarini sutun kacar uzuntuyle allah korusun

Kızlar uzun emdiği zaman göğüslerim yumuşuyor. Her akşam 1 kere oluyor. Bir de uykuya dalmazsa yine emmek istiyor, bir de kusarsa vay halime.Sıkıp bakıyorum süt çıkıyor ama tutamıyor düzgün çekemiyor sinirleniyor. Ağlıyor bu sefer aç mı tok mu da anlamıyorum ha deyince göğüs sertleşmiyor. Zar zor uyuttu akşam annem. Sizce ne yapmalıyım böyle olunca?

Bunları okudukça 1 yaşıma daha giriyorum

Eklentiler

• EFD7C68E-D351-44DD-9258-95BC92361151.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 6918DC98-2BB9-40FD-846A-0F733D8F579D.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 9D137132-8EEB-4416-AE8E-2D00A55B636C.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 1BAE35FE-3BB4-4B70-B8FA-BDAD203E957E.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 60

Benim de gündüz oluyor. Bazen geçiştiriyorum. Bazen de ağlıyor mama veriyorum . Ben de anlayamıyorum aç mı tok mu

Benim oğlan dün ne gündiz uyudu ne de gece. Sabah aşıya gittik geldik de öyle uyudu yeni. Hani başka bir sıkıntısı mı var dicem de siz de yazıyosunuz uyumuyo diye. Bazen dalıyo ağlayarak uyanıyo birden. Gazı çok sürekli alttan gaz çıkarıyor.

Yumuşasa da süt oluyor canım. Hepimizde durum aynı sanırım uyku sıkıntısı büyüme atağı yaşıyoruz muhtemelen.

Huzursuz olduğu zaman ben de ayni şeyi düşünüyorum acaba bilmediğim bir sıkıntısı mi var diye. Ama ikiniyo sikiniyo gazını çıkaramıyor yavrum ya ne çok zorlaniyor

Huzursuz olduğu zaman ben de ayni şeyi düşünüyorum acaba bilmediğim bir sıkıntısı mi var diye. Ama ikiniyo sikiniyo gazını çıkaramıyor yavrum ya ne çok zorlaniyor
Annem de böyle olur zaten bebekler diyor Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu falan olsa ateşi olur ya da başka bir ağrısı olsa hiç durmadan ağlar. Benimki gazını da kakasını da çıkarabiliyor çok şükür ama bu huzursuzluk ve memnuniyetsizlik hiç bitmiyo, kaşları sürekli çatık sınırsız emziriyorum, altını bekletmeden değiştiriyorum karşısına geçip şebeklikler yapıyorum yine de mutlu edemiyorum oğlanı

Gece emzirmesinde eger ayilmadiysa altini degistirmiorm
Zaten uyandırmıyorum uzun uyuyor. Bazen 3 bazen 5 ne zaman uyanırsa.
Kaka yapıyor pişik olur.
önce doyuruyorum. Sonra altını değiştirme tekrar 10 Dk emzirme şeklinde yapıyorum. Altını değiştirdikten sonra meme vermezsem uyumuyor.

Bu eşlerin işi gücü yok buraları mı takip ediyor ya
Üff ne kadar ayıp.. bir de burda birbirimizi tanımamanın vermiş olduğu rahatlıkla her şeyi yazıp içimizi dökebiliriz ne var yani bunda.
Ay bu ifşalanma olayı benimde gözümü korkuttu birtek soyadımı açık açık yazmamisim bende nicki mi degissem ne yapsam

Islak mendil ne kullanıyorsunuz kızlar geçmeyen pişiğimiz var

Pamuk kullanıyoruz bastırmadan sulu sulu akıtıyoruz. Pişik olduysa bence bir süre ıslak mendile ara verseniz. Poposunu yıkamak zor olursa pamukla temizleyince belki azalır acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…