2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben yazmışım sanki. Bizde böyleyiz. Kaynanamın mama verelim bu çocuk aç sütün yetmiyor laflarından bıktığım için mamaya başladım. Bu sefer de çocuğum kabız oldu Ne yapsam olmuyor her gün ayrı bir sorunumuz var.

Aynı durum benim de canım. Meme görür görmez çıldırıyor çocuk, ağlamaya başlıyor. İnşallah alışırlar artık gerçekten çok yıprandım. Emzirme saati gelince kalbim çarpmaya başlıyor yine savaşacağız diye, o stresim de bebeği etkiliyor. Ve dediğin gibi sürekli sağım yapmama rağmen asla beneğin emmesi gibi değil. Sıpalar emse ne güzel rahim de hemen küçülecek, makine ile o da geç olur.

Alpler’ler suratsız mı oluyor acaba
Suratsız çatık kaşıyla bakıyor abi diyesim geliyor
Sadece uykusunda gülüyor.

Alttan gaz çıkarma kızımda da var.

Pamuğu da denedim fayda etmedi
Benim kizda olmustu travazol hametan pomat ve sudocrem ile gecirdim donusumlu surdum ozellikle travazol 2 kereyi gecmemeli hametan ile sudo nun siniri yok her acmada surulebilir bide ben sleppy yeni dogan islak mendil kullaniyordum onuda degistim unibaby yenidogan kullaniyorum gecti cok sukur. Bide zeytinyagi dene oda iyi geliyor diolar

Kayinvalidemi aradım kandil için kızı sordu dedim uyumuyor ,sürekli memede bunalttı dedim. Kesin doymuyor dedi ne zaman diyecek acaba diyodum bende ki şaşırtmadı

Bu arada sizlerinde kandili mübarek olsun.
Seninde kandilin mübarek olsun canım .
Kayınvalide söyleyince kızıyoruz da benim annemde başladı doymuyor bu çocuk demeye yemin ediyorum el birliğiyle sutlerimize yok yok diye diye yok edecekler bizim de annemle bugünkü kavgamız benim sütüm doyurmuyormuş mama sayısını artırmamız gerekiyormus ya varya kendimi 1+0 stüdyo daire bulup oraya kapayasim var bebemle birlikte mutlu mesut yaşarim

Aha benim annem kaynanam doyar o emzir sen mama verme anne sütü var bak öbürünü emziremedin bu tutmuş biberon verme memeyi bırakmasın dio annem gelio arıyor diyor snn sütun yetmio doymuyor çocuk mama ver bizimkiler de tam tersi

İlla biri çıkacak diyecek yani o süt olayını yoksa içlerine dert oluyor valla bak

Anneme de dün kızdım, akşam uyandi emdi iki memeyi dedim oyalansin bende işime bakayım sonra banyo yaptırırız.Emzirmenin üstünden 1 saat geçmeden ağlamaya başladı annem yetiş çocuk açlıktan perişan oldu dedi ya yeni emdi aç değil o dedim iki ayağım bir pabuçta iş yaptım kıyafetini hazırladım banyo suyunu hazırladım

Kizlar ben bebegin doymadigina eminim artik cisli bez sayimiz azaldi. Gece sabaha kadar degismiyorum tam dolu olmuyor gun icinde 2 bez oda az kakali ve az cisli aradim doktorunu sordum mamayi arttir dedi kilo alimi guzel aslinda ama yetmeyebilir kontrolunde yine bakar düzenleriz mamayi dedi

Benim ilk çocuğum ya ben anlamazmışım onun dilinden ben kızınca anneme bana diyor ki sen ne anlarsın çocuk bakmaktan ben 3 çocuk büyüttüm 1 de torun e bi biraksaniz da anlasam dimi ama yani bakmayın güldüğüme ettiğime zoruma gidiyor artık iyice işe yaramaz hissettiriyorlar kendimi

Kaç cc veriyorsun normalde mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…